חדשה כאן
H hatale New member 1/7/06 #8 חחח חמודה../images/Emo6.gif נתחיל מזה שאני בן... חמוד חתיך לוהט מהדרום הטלה
H hatale New member 1/7/06 #10 לא צריך להוכיח כלום../images/Emo3.gif כל ההוכחות כרוכות במפגש אישי הטלה.
ב בובע המקורי New member 1/7/06 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי - בובע מה - מה מה? מו - עושה הפרה מאיפה - מהמרכז בת כמה - 16 כמה - הרבה למה - קקה דו - דוקים לסבית - בובע סטרייט - פושפוש אחלה שאלון חחחחחח תודה בובעעע
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי - בובע מה - מה מה? מו - עושה הפרה מאיפה - מהמרכז בת כמה - 16 כמה - הרבה למה - קקה דו - דוקים לסבית - בובע סטרייט - פושפוש אחלה שאלון חחחחחח תודה בובעעע
ל לחייך תמיד New member 3/7/06 #11 שלום בובע! ../images/Emo24.gif אחד הכינויים המקוריים שנתקלתי בהם עד עכשיו חחח את מצחיקה ברוכה הבאה! אני רן. אגב ספרי על עצמך קצת..
שלום בובע! ../images/Emo24.gif אחד הכינויים המקוריים שנתקלתי בהם עד עכשיו חחח את מצחיקה ברוכה הבאה! אני רן. אגב ספרי על עצמך קצת..
ב בובע המקורי New member 4/7/06 #12 שלום בובע../images/Emo6.gif אני בובע בת 16 מתל אביב. ואתה? יא בובעעע