חדשה כאן

חדשה כאן ../images/Emo131.gif

שלום לכולן האמת שאני לפני אבחון המחלה, קבעתי תור למרפאה בתל השומר אולי מישהי תוכל לתת לי קצת מושג,אני עם כאבי בטן תחתונה מזה כ-3 חודשים, כל בדיקה אפשרית גם של גניקולוג הסתיימה ללא תוצאות ואבחנה, אני סובלת מכאבי גב והתכווצויות קשות סביב הביוץ וסביב הווסת ובמהלכה שמתלוות בבחילות קשות סחרחורות וחולשה, כמו כן לקיים יחסי מין זה מבצע לא נורמלי כי אני סובלת כאבי תופת, הפסקתי שימוש בגלולות לפני כחצי שנה אחרי שימוש רצוף של 12 שנה כמעט, תמיד סבלתי כאבי מחזור אבל לא כאלו אחד הרופאים העלה את האפשרות שאני סובלת ממחלת האנדו' ושאלתי האם בבדיקה גניקולוגית ו US וגינלי לא יכולים לעלות על זה? נראה לכן שזה באמת זה לפי הסימפטומים? מודה לכולכן על העזרה

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

אשמח אם תמלאי את הסקר. ישנו קושי אובייקטיבי באיבחון המחלה היות והאבחנה הסופית מתבצעת רק דרך ניתוח לפרוסקופיה ,אך יחד עם זאת רופא טוב ומקצועי ידע לזהות ולשייך את התסמינים לאנדומטריוזיס. לצערי אין הרבה רופאים כאלו. ללא ספק, פנית למקום הנכון -תה"ש ואני תקווה ששם ידעו לסייע לך. הסימפטומים אותם את מתארת מאוד מתאימים למחלה ואני מצרפת לך שאלון בנושא. שמחה שמצאת אותנו

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצויין שקבעת תור למח' האנדו. מה שאת מספרת באמת נשמע כמו משהו מוכר. הרופאים שם ידעו לאבחן האם מדובר באנדו. הגיוני שיעשו לך בדיקה וגינלית, ושינחו אותך לבצע כמה בדיקות. בהצלחה ותרגישי טוב.

תודה רבה ../images/Emo24.gif

רק לצערי התור הכי קרוב בתל השומר הוא באמצע יולי איזה ייאוש...

זואילי

New member
וואו. אכן רחוק ../images/Emo60.gif

בינתיים תתנחמי איתנו ועם משככי הכאבים...
לכי תדעי, אולי איזה תור יתבטל או יוחלף. תמיד אפשר לנסות. אם קצת קראת פה בדפים אחורה, אז אנחנו עושות מפגש ב 21.6 יש הרבה חדשות.
גם אני טרייה פה יחסית. נראה לי נהדר לפגוש את הפנים שמאחורי המילים.

על איזה את ממליצה?

כמעט כל משכך כאבים אפשרי עוזר לי בדיוק לחצי שעה והשפעתו מתפוגגת כלא הייתה.. אני מרגישה כמו נרקי...
איפה המפגש? אני אשמח לבוא

ר ו מ י ה

New member
על כל אחת קוקטיל אחר עובד

אצלי זהו יקירי הוולטרן
לגבי המפגש- לקראת ה- 21.6 תערך בפורום התפקדות מחודשת וברגע שתתפקדי ישלח אליך במסר הוראות הגעה למפגש שיתקיים באזור המרכז.

galim29

New member
../images/Emo24.gif היי וברוכה הבאה

אכן נשמע שאת מצטרפת בדרך למשפחתינו המתרחבת.... תקבלי תשובות יותר ברורות כשתגיעי למארפאה וטוב עשית שבחרת ללכת לתל השומר. מרפאה מצויינת ומקצועית וצוות רופאים אמפתי ונהדר. קשה לעלות על אנדומטריוזיס באולטראסאונד ווגינלי אלא אם כן זאת ציסטה... האנדו ערמומי ומופיע במספר צורות והאבחון הוודאי של המחלה הוא בלפרוסקופיה אבחנתית שבמידה ויש הידבקויות הופכת לניתוחית. יש עוד דרכים לשער כמו בדיקת דם CA-125 שבמידה והערכים שלה גבוהים היא יכולה להצביע על אנדומטריוזיס אבל שוב, גם עם ערכים נמוכים יכול להיות... אז כשתגיעי למרפאת, יענו לך על כל השאלות, יסבירו הכל וישקלו יחד איתך מה הלאה.... סביר להניח שיחזירו אותלך לדיכוי רצוף של גלולולת קודם כל כדי להחליש את האנדו.... תקראי מאמרים שיש על המחלה בפורום. מאמרים מצוינים וכמובן אנחנו פה.

למעלה