חדשה כאן

אiפiריה

New member
חדשה כאן ../images/Emo13.gif

שלום לכולם. קוראים לי חן. אני בת 16 מנס ציונה. תמיד היה לי הרצון לקום ולעשות טוב למישהו. מישהו שמגיע לו, מישהו שאם אני אעזור לו הוא ידע להגיד תודה. אני שומעת מאנשים יותר מבוגרים שמתנדבים בעמותות כאלה ואחרות סיפורים מפה ועד להודעה חדשה שגורמים לי לקנא. במיוחד עכשיו, אני בתק' שאני מרגישה חסרת מעש ורוצה לקום לעשות משהו טוב למען הקהילה. הבעיה, שאני לא מוצאת משהו מיוחד שאפשר לעשות בנס ציונה. אז אם במקרה אתם יכולים להמליץ על משהו אני אודה לכם. סופ"ש רגוע

ממש נשמח לעזור!

ואפילו את יכולה לעזור לבנות סניף שלנו בנס ציונה!! שלחתי לך מסר. באיזה תחום את רוצה להתנדב?

אiפiריה

New member
בשמחה.

רק שלכנס לא יצא לי ממש להגיע. הייתי רוצה להתנדב בארגון כלשהו כמו אקי"ם או אפילו באקים עצמו..אם יש באיזור של נס ציונה והם מקבלים נוער בגיל 16.

יש כיון

שלום לך קראתי את רצונך . אנו מפעילים בשבוע הבא מפגש מיוחד למי שמרגיש כמוך ורוצה לעשות משהו - ארבעה ימים קסומים במדבר לנוער בגיל 15-16 הכנסי לאתר www.sulha.com ותחפשי את מנהיגות נוער לשלום - סולחיתה או התקשרי ל אלעד 0542103136 יום טוב אלעד

אiפiריה

New member
אני לא מחפשת טיול.

אני מחפשת משהו שאני אוכל להתנדב בו ליד בהית בלי להפסיד לימודים ולמשך שנה..אולי יותר. תודה בכל מקרה, ובהצלחה עם המפגש :) אללה סולחה.

למעלה