קובי!!! להרגיע!!!!!
M mAAyAn 1 New member 17/7/06 #19 הייתי בבית אתה מדבר על הערב? ישנתי קשה בעבודה... [הימים שלי כבר לא הפוכים]
L LuLiLoPiLaTo1 New member 17/7/06 #36 נא להיזהר! בכל זאת יש את שנה הבאה ואת פורום בין תיכון לצבא..אז קצת כבוד! ואני אשאל שוב: מתי ידעו מי המנהלים של פורום בין תיכון לצבא לשנה הבאה?
נא להיזהר! בכל זאת יש את שנה הבאה ואת פורום בין תיכון לצבא..אז קצת כבוד! ואני אשאל שוב: מתי ידעו מי המנהלים של פורום בין תיכון לצבא לשנה הבאה?
S s h u g i t New member 18/7/06 #49 עוד פעם את והמזימות שלך../images/Emo123.gif ../images/Emo15.gif אני חושבת שבינתיים זה אותם מנהלים וצריך לפנות לתפוז אם רוצים לנהל פורום מסוים, לא?
עוד פעם את והמזימות שלך../images/Emo123.gif ../images/Emo15.gif אני חושבת שבינתיים זה אותם מנהלים וצריך לפנות לתפוז אם רוצים לנהל פורום מסוים, לא?
L LuLiLoPiLaTo1 New member 18/7/06 #50 ../images/Emo6.gif סבבה..אלא אם כן אחד מהם ירצה לפרוש.. (ואני חלילה לא רומזת על רצון כזה מהצד שלי)
E elivnat New member 17/7/06 #34 שלום רעות../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif אני ליבנת, בת 17 (כמעט) מאיזור חדרה... עולה לי"ב..
L L i N o Y a New member 17/7/06 #35 ../images/Emo41.gifאת עדיין שביעיסטית כפרע כל עוד ספטמבר לא הגיע אנחנו עדיין כאן אז קישטטטט [חוצמזה איפה בנתניה את לומדת? אני גם מנתניה ]
../images/Emo41.gifאת עדיין שביעיסטית כפרע כל עוד ספטמבר לא הגיע אנחנו עדיין כאן אז קישטטטט [חוצמזה איפה בנתניה את לומדת? אני גם מנתניה ]
O orush המאמי New member 17/7/06 #38 ../images/Emo176.gifWeLcOmE ../images/Emo140.gif אני אורוש אני נחמדה- רק בגלל ששחורצ'יק ביקש יפה