חדשה כאן עם שאלה

חדשה כאן עם שאלה

מה בעצם הפורום הזה ולמה הוא מיועד? אני בת 26.5 ואין לי אמא, האם אני במקום הנכון?

ymz

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בהחלט הגעת למקום הנכון. אנחנו מדברות כאן על הכל, כאן תמיד תוכלי לקבל מילה טובה, למצוא כתף לבכות או סתם להתיעץ בכל נושא שבעולם. אז תרגישי בבית ושיהיה לך יום נעים.

אם הגעתי למקום הנכון, אז ככה

זה הסיפור שלי: אני בת 26.5, אמא לילדה מקסימה בת 1.10 שלא זכתה להכיר את סבתא שלה. אמא שלי נפטרה לפני 7 שנים מהמחלה הנוראה מכל, נולדנו באותו תאריך כך שיום ההולדת שלי תמיד מלווה בכאב חד. עכשיו יותר קשה לי מבעבר כי אני כל הזמן חושבת לעצמי שהיא הייתה רואה את הבת שלי ומתמוגגת. אחיין שלי נולד לפני שבע שנים כך שיצא לנו לעשות לוויה וברית באותו היום- גם כן סיפור היה. יוצא שאני לא מדברת על זה כמעט כי אני מעדיפה להדחיק ולשכוח והחלטתי עכשיו שאני כן רוצה להוריד מהלב אז מי שרוצה לשאול אותי שאלות מוזמנת.

ymz

New member
היי שוב

אני מאוד שמחה לשמוע שהחלטת להתמודד עם האובדן. מי כמוני יודעת מה זה להדחיק , עשיתי את זה במשך כמעט 15 שנים. חשבת על דרך מסויימת בה את רוצה להתמודד עם האובדן?

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם...

אני גם כן אמא לילד מקסים בן שנה וארבעה חודשים...ואכן גם לי מאוד עצוב שאמי לא זכתה לראותו ואת שני נכדיה האחרים... הרגישי חופשי לשתף אותנו במה שנוח לך, אנחנו פה בשבילך
נ.ב אהבתי את המוטו שלך...

בעיקר ע"י כתיבה כי אני יודעת להתבטא

בצורה יותר טובה בכתב מאשר בעל פה, בעצם להעלות בכתב את מה שיושב על הלב

ymz

New member
בעיניי זאת דרך יפה מאוד

אולי יום אחד תהפכי את זה לספר, מי יודע :))

hartuvim

New member
ברוכה הבאה!

נעים להכיר. אני מקווה שתרגישי נוח כאן איתנו, ותרגישי בנוח לשתף ולספר. אני גדלתי בבית שבו לא דיברנו על הכאב והקושי אחרי שאמא נפטרה, אז גם אני מכירה את חווית ההכחשה/הדחקה. אני רוצה לומר לך שההתמודדות עם הכאב אחרי כ"כ הרבה שנים היא לא קלה, אבל שווה את המאמץ כי החיים נראים אחרת בעקבותיה. ואם את אולי חוששת שמא ההתמודדות החדשה תגרום לך לכאוב פחות או לשכוח את אמא, אני מבטיחה לך שזה לא יקרה. הדברים ישתנו אבל בדרך שתתאים לך ובוודאי שאמא לא תשכח. אז שוב, ברוכה הבאה ואני מחזקת אותך על האומץ שאזרת להכנס לכאן ולבחור בהתמודדות. שירה.

היי דליה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. את מוזמנת מאוד להישאר עימנו, ולשתף ככל שתרצי. מציעה לך גם לעיין במדור המאמרים שלנו, אולי תמצאי שם דברים שיעניינו אותך. מקווה שתרגישי כמו בבית. קפה?

עודליל

New member
דליה של יולי ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אמא שלי נפטרה בחנוכה האחרון כשהבן שלי היה בן 11 חודש, אמא שלי אהבה אותו בצורה מדהימה וכל פעם שהייתי מגיעה לבית החולים הייתי מראה לה תמונות שלו בפלאפון והיא היתה מחייכת ומנשקת את הפלאפון. המחשבה שהיא לא רואה אותו עכשיו ולא תראה את שאר הילדים שלי מתסכלת וכואבת לי מאוד. אני מקווה שבמקום שהיא נמצאת יש לה דרך לראות אותנו גם אם אנחנו לא יודעים.

המקום הכי מתאים שיש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה! סיפור עצוב יש לך.....מקווה שתמצאי נחמה בצל קורתנו!

למעלה