חדשה כאן עם כמה שאלות...?

hilalevi210

New member
חדשה כאן עם כמה שאלות...?

מאוד מבולבלת פעם ראשונה ששמעתי את המילה אנדומטריוזיס, ציסטה, עדיין לא מבינה מי נגד מי... אני עדיין לא מאובחנת כחולת אנדו', בת 24 נשואה שנה וחצי ללא ילדים ומעולם לא נטלתי גלולות מאוד רוצה כבר איזה ילד
הרופא נשים שלי ד"ר זולטי הפנה אותי למרפאה בתל השומר בעקבות 3 ציסטות עכורות שנמצאו בשחלות בשמאלית 4.5 ס"מ ו- 5 ס"מ ובימנית 6 ס"מ ועם תוכן סמיך ומחיצות- וללא זקיקים כלל- והוא ממליץ על ניתוח המחזורים שלי די כואבים אך אני בעלת סבל גדול בד"כ יומיים קשים ואז די בסדר- תמיד דחיתי את ההליכה לרופא נשים בגלל הכאבים כי ידעתי שישר יתנו לי את הגלולות ופחדתי להתנפח ולהשמין העדפתי לסבול ת'כאבים כמה ימים בחודש רק לא ידעתי שאני עלולה בכל רק להזיק לגוף שלי... אז ככה התור לתל השומר ביום רביעי ורציתי לדעת עם מה צריך לבוא???? ומכאן מה עושים ואם לפי מה שסיפרתי ניתוח אני אצטרך לעבור?? כבר יש לי בדיקות CA125 ועוד כמה בדיקות דם שהרופא נתן לי לעשות אני לא מבינה בהם ולא יודעת האם הערכים בסדר ואולטראסאונד כליות ודרכי השתן שיצא תקין.. אני מצטערת שהכל מבולבל כאן ... כיף לראות שיש לאן לפנות ושאני לא איזה עוף מוזר..

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תביאי איתך בדיוק את כל הבדיקות שיש לך וכל מה שעשית בתחום עד כה. אני ממליצה לך לצלם העתקים של כל המסמכים - תשמרי העתקים אצלך ומה שתראי לרופא במרפאת האנדו יישאר שם בתיק שיפתחו לך. אני עשיתי לי קלסר יפה, וכל בדיקה אני מצלמת איזה 3 עותקים, כדי "להפיץ" בין רופאיי. תראי את הכל לרופא שיקבל אותך ותשאלי אותו על כל בדיקה - שיסביר לך את התוצאות שקיבלת. זה בינתיים. ספרי לנו ביום רביעי איך היה ומה אמרו לך ומשם נמשיך... וכדי להבין מי נגד מי ומה זה בכלל, את מוזמנת לחרוש את הפורום.

lilo4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הבלבול הזה טבעי מאוד, ואני מבטיחה לך שתוך כמה ימים הוא יעבור...המוח פשוט צריך קצת זמן כדי לעכל את כל המידע, ולהתרגל לעובדה. קחי כמה נשימות עמוקות, תירגעי. כמה שהמחלה נשמעת גרועה ומאיימת ונוראית- חיים איתה, ואפשר להתמודד, ויש דרכים לטפל [אומנם אי אפשר לגרום למחלה להיעלם, אבל אפשר למתן אותה מאוד]. אני באמת ממליצה לחפש מידע באינטרנט, לקרוא מידע בפורום, ואם יש לך שאלות- אל תתביישי לשאול, אותנו, את הרופאים. אל תאכלי את עצמך על זה שלא הלכת לרופא ולא לקחת גלולות, בחרת הכי טוב שיכולת בהתאם למידע שהיה בידייך. הרי לא ידעת שיש לך אנדו' ושצריך לטפל. אבל עכשיו לאחר האיבחון את בדרך הנכונה לקבל טיפול. אז שוב, נשימה עמוקה עמוקה, ועוד
חיבוק גדול ממני ואם תרצי לשתף אחרי התור בתה"ש- נשמח לשמוע. וכל דבר, באמת כל דבר- אנחנו כאן.

ברוכה הבאה

כמו שכתבו תקחי איתך את כל הבדיקות שעשית ואם יש משהו מהעבר שחשוב שידעו גם להביא... ד'ר זולטי הוא אחד מרופאי המרפאה בתה"ש . לא יכולה להגיד לך אם לפי מה שסיפרת תצטרכי לעבור ניתוח אבל בשביל זה הופנת לבדיקות ולמרפאה בתה"ש לחוות דעת נוספת.......ואם את רוצה ילדים אז אני ממליצה שאחרי שתקבלי את חוות הדעת הנוספת מהמרפאה בתה"ש תפני ליעוץ גם אצל אחד ממומחי הפיריון המומלצים שלנו כדוגמאת - פרופ' משיח, פרופ' שולמן......מאוד רצוי לפני קביעת תור לניתוח.......לשמוע גם את דעתם........ בכל אופן גם אני שם ביום רביעי אז נתראה שם......ונוכל לדבר...... בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תשובות נפלאות כבר קיבלת. שיהיה בהצלחה בתה"ש
ואת מוזמנת להישאר פה בבית

hilalevi210

New member
קצת באיחור...

הייתי אצל ד"ר סוראינו וללא ספק קבע שצריך לנתח ואין מה לדחות , לפי הבדיקות השחלות שלי דבוקות וגם המעי מעורב, אז קבענו תור לניתוח ב19.10 מאוד מלחיץ שונאת בתי חולים, רציתי לדעת כמה זמן בד"כ נמצאים בבית חולים- ומתי חזרתן לשיגרה לעבודה.. וכמה זמן הבטן הייתה נפוחה? וכמה זמן ימי מחלה אז שיהיה לכולם רק בשורות טובות ושנה טובה ומתוקה

למעלה