hilalevi210
New member
חדשה כאן עם כמה שאלות...?
מאוד מבולבלת פעם ראשונה ששמעתי את המילה אנדומטריוזיס, ציסטה, עדיין לא מבינה מי נגד מי... אני עדיין לא מאובחנת כחולת אנדו', בת 24 נשואה שנה וחצי ללא ילדים ומעולם לא נטלתי גלולות מאוד רוצה כבר איזה ילד
הרופא נשים שלי ד"ר זולטי הפנה אותי למרפאה בתל השומר בעקבות 3 ציסטות עכורות שנמצאו בשחלות בשמאלית 4.5 ס"מ ו- 5 ס"מ ובימנית 6 ס"מ ועם תוכן סמיך ומחיצות- וללא זקיקים כלל- והוא ממליץ על ניתוח המחזורים שלי די כואבים אך אני בעלת סבל גדול בד"כ יומיים קשים ואז די בסדר- תמיד דחיתי את ההליכה לרופא נשים בגלל הכאבים כי ידעתי שישר יתנו לי את הגלולות ופחדתי להתנפח ולהשמין העדפתי לסבול ת'כאבים כמה ימים בחודש רק לא ידעתי שאני עלולה בכל רק להזיק לגוף שלי... אז ככה התור לתל השומר ביום רביעי ורציתי לדעת עם מה צריך לבוא???? ומכאן מה עושים ואם לפי מה שסיפרתי ניתוח אני אצטרך לעבור?? כבר יש לי בדיקות CA125 ועוד כמה בדיקות דם שהרופא נתן לי לעשות אני לא מבינה בהם ולא יודעת האם הערכים בסדר ואולטראסאונד כליות ודרכי השתן שיצא תקין.. אני מצטערת שהכל מבולבל כאן ... כיף לראות שיש לאן לפנות ושאני לא איזה עוף מוזר..
מאוד מבולבלת פעם ראשונה ששמעתי את המילה אנדומטריוזיס, ציסטה, עדיין לא מבינה מי נגד מי... אני עדיין לא מאובחנת כחולת אנדו', בת 24 נשואה שנה וחצי ללא ילדים ומעולם לא נטלתי גלולות מאוד רוצה כבר איזה ילד