חדשה כאן ומ י ו א ש ת :(

מגרש22

New member
חדשה כאן ומ י ו א ש ת :(

שלום לכולן.. גיליתי את הפורום שלכן לא מזמן ועד עכשיו הייתי קוראת סמויה אבל לאור המצב (הגרוע) החלטתי לשתף ואולי למישהי יש עצות טובות לתת לי? אז קצת עלי.. אני בת 30 (כמעט) אמא לילדה קטנה ומשגעת בת שנה ותשעה חודשים ( ומתייחסת לעצמי כאילו אני עדיין אחרי לידה) ואני שמנה- ענקית- פילה.. אף פעם לא הייתי רזונת אבל תמיד היה לי גוף טוב והייתי מאד מרוצה מעצמי.. עד ההריון לבשתי מידה 40 ולא חשבתי מעולם על דיאטה.. בהריון פרקתי כל עול שמנתי נורא וויתרתי לעצמי המון.. וחשבתי שאחרי ההריון אני ארד.. שההנקה תעזור .. אז זהו שלא..להיפך! אני חושבת שהיום אני שוקלת אפילו יותר ממה ששקלתי כשהייתי בחודש תשיעי. אני ב3 (!!!) מידות יותר גדולה במידות הבגדים מלפני ההריון ואני מתוסכלת עד עמקי נשמתי הפגועה והמיוסרת. ניסיתי לעשות דיאטה לבד ולא ממש התמדתי.גם בשומרי משקל הייתי ולא עזר, כולן שם ירדו מלבדי.. אין לי זמן לעשות ספורט אני עובדת בעבודה מטורפת , אמא במשרה מלאה ועסוקה עד מעל הראש בפרוייקט (השני בחשיבותו ) בניית ביתנו החדש. מה עושים? איך מתגברים על המשבר של השבועות הראשונים של הדיאטה והופכים אותה לאורח חיים ? אני מאד רוצה להיכנס שוב להריון אך המחשבה על הריון נוסף במשקל הנוכחי מזעזעת אותי , במיוחד לאור העובדה שאנשים שלא מכירים אותי וגם כאלה שכן, חושבים שאני בהריון (ומסתירה זאת) ומתייחסים אלי ככזאת.. עצוב. זהו.. יצא לי ארוך ובכייני.. אשמח לכל עצה, תמיכה, תובנה מבעלות ניסיון ותדה לכל אלה שהגיעו עד כאן :)

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

אני מאד מבינה אותך אני בהריון שאחרון עליתי 30 ר"ג וכולם עדיין עלי והתינוק כבר בן 4 לא להתייאש ולהמשיך במסגרת מסויימת פה את יכולה לקבל המון תמיכה.יש לנו פינות קבבועות שעוזרות ותומכות.

אור685

New member
היי,אני אנסה לעזור לך-

שמי אורית (ואשמח לדעת איך קוראים לך...) מהניסיון שלי-לא כל שלב בחיים מתאים לדיאטה/שינוי כזה בחיים. גם אני-כמוך- עד ההריון הראשון הייתי בסדר גמור. ואז בהריון... האמת-לא יודעת אפילו כמה עליתי. אחרי 20 הפסקתי/התביישתי לספור. ואחרי ההריון הזה כמובן שהחלטתי שאני לא נכנסת שוב להריון לפני שאני מורידה את העודפים. אבל זה לא קרה,וכן נכנסתי להריון. ושוב עליתי המון. וחוזר חלילה... אחרי שהיו לי כבר 3 ילדים ניסיתי שומרי משקל. ירדתי 10 קילו בערך,הפסקתי,הכל עלה בחזרה. אחרי איזה תקופה שוב נרשמתי,שוב ירדתי,הפסקתי,עליתי בחזרה. ואז שוב הייתי בהריון,והפעם תאומים-ככה שאכלתי בשביל 3 לא רק שניים. לפני שנה ורבע בערך,החלטתי שנמאס לי להיות שמנה. אבל באמת נמאס. נרשמתי שוב לש"ש בידיעה ברורה שהפעם זה לכל החיים! היום אני 28.5 קילו פחות. יש עוד להוריד. ואני בטוחה שאני אצליח להגיע למשקל כבוד. ממש לא משנה כמה זמן זה ייקח. ברור שלא חשבתי שייקח כל כך הרבה זמן. אבל אני לא ממהרת. כשעושים את זה לאט ונכון-זה מצליח,וככה לא עולים בחזרה. מאחלת לך הרבה הצלחה מקווה שעזרתי במשהו ואם יש לך שאלות-חופשי וחג שמח!

גאיה0

New member
היי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה קודם כל אל תייאשי, לפעמים אין כוחות לעשות את השינוי בבת אחת,תתחילי מצעדים קטנים, כמו: לעבור לשתיית מים להפסיק עם שתיה מתוקה, לעלות במדרגות במקום מעלית, לעבור ללחם מלא, להוסיף פירות וירקות, לאט לאט לעבור לארוחות מסודרות ולהפחית במתוקים. לפעמים דווקא כשמרפים ופחות מנסים זה מצליח. אל תפסיקי לאהוב את עצמך, תעשי את השינוי ממקום של אהבה עצמית (גם אם זה קשה), מגיע לגוף שלך אוכל מזין , מגיע לך להיראות טוב. מגיע לנפש . תאמיני בעצמך . שולחת המון

מאיוש1982

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif

הבנות אמרו כאן כל כך הרבה דברים יפים ונבונים שכל מה שנשאר לי הוא לאחל לך: ב ה צ ל ח ה. תיכנסי יום יום תדווחי תתעודדי ותעודדי ויהיה בסדר.

כמוך כמוני...

אני צריכה להוריד מעל 30 קג' עובדת שעות מטורפות ואין זמן לספורט ו... בונים בית. מה עושים? מתחילים עם מטרות קטנות ולא מסתכלים על המספר הגדול והמייאש מעבירים את כל הבית לתזונה בריאה יותר מתחילים לשתות כמו שצריך ורק מים אוכלים ארוחות קטנות כל 3 שעות ומקפידים לא להגיע למצב של רעב בהצלחה

מגרש22

New member
תודה לכולן על התמיכה

אני באמת אנסה להצטרף לשרשור המתפקדות ולדווח על התפריט היומי... אולי אם אני ארשום הכל זה יציף את הפגמים ואני אלמד לרסן דחפים... שאלה: יש לי את החוברת נקודות של שומרי משקל.. מישהי פה ניסתה/ מנסה את השיטה בכוחות עצמה? בלי ללכת למפגשים? אני חושבת שבשביל זה אצטרך לקנות משקל ולהישקל כל שבוע.. יש איזשהי המלצה על משקל טוב ולא יקר?

למעלה