חדשה כאן וחדשה בתחום...

רותילה

New member
חדשה כאן וחדשה בתחום...

מנסה בשיטה "טבעית"כבר שנה ומעלה להיכנס להריון-ו-יוק יש לי כבר 2 ילדים ולא היו בעיות אז אבל-זקנתי קצת מאז... החודש ניסיתי עם ערכת ביוץ הביוץ נראה די עלוב- שני קוים באותו צבע אבל-שיהיה עברו כבר 10 ימים מאז קיום היחסים מתי אפשר לערוך בדיקת הריון אני מתה לדעת!!! תודה

נוג

New member
לרותילה

הי, איזה יופי אפשר לעשות ילדים הדרך טיבעית, מקווה בשבילך שגם הפעם תצליחי לבד, לגבי השאלה אני הייתי מחכה עוד 4 ימים לפחות ותשובה מדויקת. בהצלחה

מיכל @

New member
אם עברו 10 ימים מהביוץ

תוכלי לבדוק עוד יומיים. תשתמשי בערכה רגישה, כי זה עוד מוקדם והערכים יהיו נמוכים. תנסי את הערכה של ZER (מקבלים בה את התוצאה ישר על הכוס, והיא גם הכי רגישה שיש). אם את רוצה להיות ממש בטוחה, תחכי עד היום ה-14 ואז אפשר לבדוק כמעט עם כל ערכה ולקבל תוצאה מהימנה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מקוה שזאת רק הצצה לשם וידוא הריון
שני פסים זה לא ביוץ עלוב
זה חלום רטוב של כמה וכמה בנות כאן בפורום
עשרה ימים מרגע ההפריה, כבר אפשר לזהות הריון במקרים רבים. רק קחי בחשבון שההפריה יכולה להיות גם יומיים שלושה אחרי קיום יחסים. אם המחזור שלך סדיר ואת יודעת מתי את אמורה לקבל, אז הכי בטוח זה לעשות את הבדיקה ביום שאת אמורה לקבל וסת. לפני כן יש חשש שרמת הורמון ההריון תהיה נמוכה מידי, ואת תתאכזבי לשוא. שיהיה רק
נועם

רותילה

New member
תודה רבה רבה על התגובות ../images/Emo24.gif

אבל נראה לי שאני הולכת לקבל מחזור כל עניין הביוץ היה מוזר יש לי מחזור של 31 יום בממוצע ערכת הביוץ הראתה ביוץ חלשלוש 12 יום לאחר מחזור קודם(תחילתו) ובהתאם לכך קיימנו יחסים עכשיו זה כבר 12-13 יום אחרי ואני יוצאת מדעתי.... בחישוב פשוט שלי זה אומר מחזור של 26 יום(12+14)-5 ימים פחות מהרגיל אני טועה? יכול להיות כזה דבר או שהערכה הטעתה וצריך לחשב לפי ממוצע מחזורים? הערה-המחזורים שלי מדוייקים מאוד. עוד דבר- אני יודעת שאתן כאן (חלקכן-כל אחת עם הסיפור שלה) עוברות 7 מדורי חיבוטי נפש, "חיבוטים "פיזיים ולחץ נפשי בלתי נסבל לעיתים. אני רק מתחילה לחוות את זה עכשיו. אני רואה שיש כאן המון תמיכה הומור ופירגון הדדי אני רוצה לשלוח לכל אחת ואחת במקום הנכון הזה את עידודי ותמיכתי יישר כוח! אתן תצליחו!!!

רונצי

New member
רותילה,

קודם כל ברוכה הבאה, כולי תקווה שתישארי בבית הזה זמן קצר ככל האפשר ותעברי מהר מהר לבית אחר. עד כמה שידוע לי ערכת הביוץ לא מראה ביוץ חזק או חלש, הקביעה שלה היא חד משמעית: או שיש ביוץ או שאין! כל מחזור סדיר יכול לזייף לפעמים מכל מני סיבות (לחץ, מתח וכו,) אבל עם המחזור שלך סדיר אז תתחילי את בדיקות הביוץ לפי חישוב המחזור הקצר ביותר, ממנו תורידי 16 יום ואז תתחילי לבדוק, נראה לי שאם ממוצע המחזורים שלך הוא 31 יום, היום ה-12 למחזור זה קצת מוקדם מדיי (בהסתייגות של מה שכתבתי לעיל). נכון בדרך זו, טיפה מאריכים את תקופת הניינינינייניי אבל בדרך כלל זה מכסה. הלוואי ובכל זאת החודש הצלחתם... שיהיה טוב רוני

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. ולשאלתך. הערכה לא מראה ביוץ חזק או חלש. האינדיקטור שבמקלון מזהה התפרצות הורמון LH. 36 שעות לפני הביוץ עולה רמת LH בבת אחת. (זה ההורמון שגורם להבשלת הזקיק ולפקיעתו). אם קיבלת פס חלש, סביר להניח שהבדיקה נעשתה ממש ממש בהתלחלה. כלומר, כנראה שהביוץ התרחש 36 שעות אחרי הבדיקה. לפי החישוב הזה, אנחנו כבר מדברות על 28 ימי מחזור ואולי יותר. כי המוסת לא מגיעה כמו שעון בול אחרי 14 יום, היא יכולה להקדים או לאחר. אז אולי הפעם הביוץ הקדים מעט. והוסת.... נקוה שהיא תתאחר בתשעה חודשים הפעם. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה