חדשה כאן ובנושא

the crazy frog

New member
חדשה כאן ובנושא

אתם יכולות לתת לי קישורים לאתרים שיש שם את כל הבנות הלא לבושות האלו? ואפשר אולי גם הסברים? ואת הצבעים המיוחדים? סליחה שאני מבקשת כל כך הרבה תודה מראש נוי

shmeksit

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

שלום אני יובל, 13 וחצי. אממ הבנות הלא לבושות האלה קוראים להן בייסים. יש מלא אתרים של בייסים, את יכולה לבקש קישור בשעוו"ה (שירשור עזרה ומשהו הדדי
) שמסומן בחילזונה |חילזון|. הסברים? כאילו טיוטים? או סתם להסביר לך מה קורה בפורום?
נממ אם להסביר מה קורה בפורום אז הינה אני מסבירה לך בקצרה ^^. וטיוטים זה קבצים שמראים לך איך מצלילים שלב שלב איזהו פריט שאת רוצה
(אני כזו לא מובנת) והצבעים המיוחדים קוראים להם פלטות. פלטה - כמה גוונים של צבע מסויים. את הפלטות את יכולה גם לבקש בשעוו"ה. יש גם לוח - בלוח מפרסמים כל מה שקשור לתחרויות, עידכונים באתרים וכאלה דברים במפרסמים בלוח מודעות
יש גם שדח"ם - (שרשור דוליז חדשות מהממות P: חח סתם לא יודעת מה זה ה -ם) השדח"ם מסומן ב -
וכמו שמו כן הוא. משרשרים בו דוליז חדשות בלהבלה. נממ זהו. אם שכחתי משהו בטח מישהי אחרת תשלים את דבריי ^_^ השתלבות נעימה ומהירה.

mirymoo

New member
היי../images/Emo151.gifאני מירי../images/Emo13.gif

ברוכית הייתי מבביאה לך את כל זה אבל אני לא במחשב שלי.. את הדברים הצבעוניים(פלטות) יש בגלריה. ולגוף הערום קוראים בייס. כדאי לך לראות את חוקי הפורום- תיהני פה

למעלה