חדשה כאן, האפשר?

• פותח הנושא razli
  • פורסם בתאריך

razli

New member
חדשה כאן, האפשר?

מתמכרת, מכורה, לא יכולה בלעדי האינטרנט, תקראו לזה כאוות נפשכם. כן, לא יכולה בלעדי האינטרנט אותו גיליתי לפני כשנתיים, ומאז החיים סובבים להם סביב האינטרנט. בתחילה ניו אלו הצ´טים, משעות הערב המוקדמות ועד שתיים שלוש לפנות בוקר, ואת נושא הצ´טים כבר מיציתי, נכנסת מידי פעם להציץ. כעת הפורומים, המיילים, החדשות, כל מיני אתרים חדשים בהם אני גולשת, מתוך סקרנות וצורך ללמוד ולדעת דברים חדשים. חיים שלמים הסובבים סביב האינטרנט, המון שעות ביממה, על חשבון עיסוקים אחרים, יציאה מהבית וחשיבה על מה קורה ומה הפסדתתי, כשבעצם יכולתי לשבת מול המסך, ולגלוש עוד קצת. בא על חשבון המשפחה, על חשבון האני העצמי שלי, על אישיותי שנמוגה לנוכח התמכרותי לגולם הזה, הקופסא עם המסך. עשרות ספרים לקריאה שמונחים על הכוננית, ניירת שמזניחה, אוכלת ושותה ליד המחשב, ומה עוד? כן, מצליחה קצת להיגמל מהאי. סי קיו, ובשבוע האחרון פרשתי לשינה לפני חצות. וכשהמחשב מזייף, הו הו, מקפיצה את כל העולם, שיגיע כאן ועכשיו לתקן ולסייע. יש עוד אנשים כמוני כאן? יכול להיות?

שבילים

New member
יכול מאוד להיות...

אני למשל, אם לפני חצי שנה בערך מישהו היה בא ואומר לי שאני אתמכר לקופסה הזאת, לגולם הזה שנקרא מחשב הייתי חושבת שהוא משוגע... והנה זה קרה וזה ממש מביש. מישהו שהכיר אותי עוד מהחיים שלפני הנט, שאל אותי לא מזמן למה אני כבר לא באה לקאנטרי שבו אני מנויה ושבו היינו נפגשים מידי פעם. התחמקתי בתירוצים של לא יוצא וכו´ והתביישתי להגיד את הסיבה האמיתית. וזה ממש מתסכל כשכבר מגיע המצב שאני סתם משוטטת בפורומים ובאתרים השונים גם כשאין ממש סיבה וגם כשבעצם כבר מיציתי. וזה ממש מפחיד. אני נאבקת בזה כל הזמן אבל זה קשה. בקיצור, הגעת למקום הנכון. ברוכה הבאה.

e-magine

New member
ברוכה הבאה razli

כן, את במקום הנכון, וכן, את לא יחידה, יש בעולם מיליוני אנשים שסובלים מאותה הבעיה, ועל כך יש לי נתונים מדעיים. בכל מקרה, הרוב לא מודעים או שלא מודים בבעיה. בכלל, מודעות היא דבר חשוב, וטוב שאת מודעת לבעיה. את מוזמנת להשתתף בפורום.

razli

New member
מודעת ועוד איך

וחן חן על קבלת הפנים. גלשתי הערב כארבע שעות השיטוט אין סופי, קופצת ומדלגת מאתר לאתר, מחפורום לפורום, כותבת פה ושם, מביעה מעאט מהרהורי ודעתי, וקהו עיני, ההתמכרות הגיעה לשיאה ולקיצה היום, כך שאפרוש לי לשנת הלילה וברור, שאם אקיץ לי באמצע הלילה, דבר ראשון אתחבר לאינפוזיה שלי האינטרנט כמובן. לילה טוב לכל המכורים והמתמכרים.

T r u e L o v e

New member
אפילו החיים שלי שלא ווירטואלים

הם בסופו של דבר ווירטואלים... את החבר שלי הכרתי כאן בערב אני מתכתבת אונליין עם השכבה והכיתה והחברים ושיעורים אני מכינה רק במחשב... כי אני מקלידה יותר מהר מאשר כותבת... והשעות, שבהן אין לי באמת מה לעשות באינטרנט, וכל הצ´אטים והאתרים והפורומים כבר ממוצים... גם אותן אני מבלה ליד המחשב...

יש שיר כזה נורא יפה בשם טרו לאב

אבל זה מהעידן שלנו הזקנים את בטח לא מכירה אותו טרולי לאבי ברוך בואך

e-magine

New member
ברוכה הבאה, true love

את מתארת שימוש אינטנסיבי באינטרנט. מה שלא תארת, וזה העיקר מבחינתנו, היא השאלה, האם יש לך לדעתך תלות נפשית? האם השימוש האינטנסיבי שלך באינטרנט גורם לך או לסובבים אותך, איזשהו סבל?

למעלה