חדשה כאן+דולי

חדשה כאן+דולי

טוב.... אני די חדשה כאן קוראים לי יולי... ואני לא ממש מתחילה... כבר עשיתי דוליז בעבר... ניסיתי לעשות בקטן וכמה נסיונות... אבל זה יצא הכי נורמלי שלי אז רציתי להראות... http://img265.imageshack.us/img265/4842/36893209me2.png בייס: דול קאט [ככה כותבים את זה נכון?!] התחלתי אותה אתמול בערב וסיימתי עכשיו... נתחיל מלמטה למעלה... נעלים- יצאו חמודות למדי אבל לדעתי יש בעיה עם ההצללות שלהן..והסרט הזה יצאה נורא עבה.... הוא היה אמור לצאת יותר דק... חצאית- יצאה לי בין הטובות עם ההצללות למרות שנראה לי שרובן לא נכונות... חולצה- הצללת ממש לא נכונות אבל לא הצלחתי לשנות שיצא יותר נומלי... שיער- העיגולים האלה אמורים להיות 2 צמות... אבל ניראה לי שההצללות יצאו סבירות למדי... מה אתם אומרים [כי אין לי מושג עם מסתובבים בפורום גם בנים]

TheWingedPig

New member
היי, ברוכית:)

יותר נוח כשאת מצרפת קובץ להודעה, מאשר לינק. את מוזמנת להציץ בשרשור הקודם (עוד מישהי חדשה, שהגבתי לה) כדי לקרא את החוקים ולהפנימם. סתם כי אין לי כוח לכתוב הכול שובP: בשביל תגובה על הדולי, שרשרי לשדח"ם (גם זה כתוב בתגובה שלי - תקראי הכול). נ.ב דולקאט, במילה אחת (אבל אחלה שנתת קרדיט - קבלי ח"ח!) נ.ב.ב היו פה כמה בנים, אבל הם נאבדו בדרך:)

למעלה