חדשה כאן (בערך)

חדשה כאן (בערך)

אני קוראת "סמויה" מהקמת הפורום ועוד קודם לכן בפורום יוצאים בשאלה. מאוד מעניין לקרוא את הגיגיכם המחכמים. קצת על עצמי לא מאמינה, אבל נראית חרדית ושולחת את הילדים למוסדות חרדיים. לילה טוב נ.ב. (גילוי נאות) בן זוגי כותב כאן לעתים.

Avi k 1983

New member
ברוכה הבאה

הנה
ו
לכבוד ההצטרפות.

סוג ב

New member
../images/Emo148.gifברוכה הבאה../images/Emo148.gif

אפשר לקבלך ברעש
ועוגה
טוב שהעזת....

mik504

New member
אהבתי את הניק שלך

ברוכה הבאה!!!! לפחות כאן הכנפיים ייפרשו לאורך קילומטרים ותוכלי לעופף כאוות נפשך... בא לך לספר, איך גיליתם ששניכם לא מאמינים האם זו היתה תגלית מרעישה או שזה היה תהליך שעשיתם יחד?? יש לך רצון לעזוב יום אחד?

תודה רבה, איזו קבלת פנים

אכלתי, שתיתי ואפילו הרעשתי ברעשן. תודה לכם, רק על תגזימו - בסוף אני ממש ארגיש בבית
. MIK - תודה. יש לך שאלות קשות, אנסה להשיב. הכנפיים קשורות - כי אני מניחה שלעולם לא אוכל לעוף מכאן. את התהליך ביצענו ממש ביחד, זה היה (ואולי עדיין) תהליך ארוך ארוך. בן זוגי הוא זה שמכיר את החומר, הבעיות וההוכחות - הוא אוהב להתפלסף ו"מוכר" לי מתורתו. אצלי זה קצת שונה - אני פשוט לא מתחברת לכל הבולשיט הדתי, מבחינתי אלוהים זה פיקציה שהאנושות המציאה כדי להקל על החיים. ולשאלה הקשה מכולן, רצון לעזוב ודאי שקיים, אבל בפועל לא נעשה את זה מהרבה סיבות. העיקרית היא, אני לא רוצחת
ודי ברור לי שההורים שלי לא יצליחו להתמודד עם בשורה כזו. אני מודעת לכך שייתכן וזו רק תחושה סובייקטיבית, אבל עדיין לא מסוגלת לקחת את הסיכון.

סליחה על התגובה המאוחרת (עבודה, עבודה ../images/Emo10.gif)

מקווה שזה לא נכלל בהגדרות outing
, הניק שלו הוא "דוד דוידי". נעים להכיר

למעלה