חדשה כאן.. אפשר להצטרף...??

דינה ,את בין המיצרים,,,

את נמצאת בתווך ,בין בעלך שמייצד איכות ,לבין האנשים העונים לך ברגש חם .(אני רק אחת הדוגמאות)

יש תגובות רגשיות

לא שמת לב הזריחה?הרשות נתונה ,הזמן הוא שלך ,תרצי ,תספרי ,לא תרצי ,גם תספרי ,לכי חביבתי על פי הקצב הלב שלך ,בלי לחץ ,קראי נא את תגובתי הראשונה ,ואז תביני כי יש פה אילו רצינות ,ומעבר לזה ,רגישות לרגישויות של אנשים אחרים ,את חדשה ,ואף אני ,פחות משבוע . הנוחיות והרצון שלך הם אלה הוקבעים את הקצב בו יפתח לבבך. בהצלחה.

זריחה1

New member
ברור לי שלאט לאט אנשים כאן

נפתחים מי יותר מי פחות.. כמו שדינה ציינה את הבצל.. דוגמא יפה גם לדמעות ויש כאלה המון...

אני יושב כבר איתך במרפסת

מביט יחד איתך לעבר האופק ,נבוך במידת מה ,לא דמיינתי שאוזמן לכוס קפה שהוא מתוק מדבש למרות שהוא ללא סוכר . למה את שואלת מדוע אני שותה בלי סוכר ? התשובה ברורה . אני מתוק טיבעי ! בדיוק כמוך ! אני יודע שאין מחלוקת בינינו.

הרי ניגשנו יחד לארון

פתחת את הארון הבטת בעיני הירוקות ובפני השזופות חייכת חיוך מתוק ושאלת אותי ,אתה רוצה סוכר מתוק שלי ? הורדתי את מבטי ממרום קומתי ,חייכתי אלייך באופן טיבעי ורגיל (טוב התרגלתי כבר אלייך ,,,) את יודעת? את מתנהגת ממש כמו ליידי ,למרות שאת עם מכנסיים קצרים וחולצת מיני זרוקה בבית ,מארחת למופת ,תודה על העוגיות הוירטואליות . את יודעת מה ? מחר אוסיף ממתקים למתוקתי ,כלומר אביא לך זר של נרקיסים ,ואף ממתקים.

johnyshoaly

New member
וכן! רוצים לשמוע עוד זריחה

מת על זריחות???

למעלה