חדשה כאן.. אפשר להצטרף...??

ל י א ן69

New member
כמובן ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת בדיוק בזמן לחגיגות ל"ג בעומר

זריחה1

New member
ידעתי בדיוק מתי להגיע... ריח עשן

המדורות באויר.. שלום ותודה על קבלת הפנים..

זריחה1

New member
זה התחיל לפני שלוש שנים בדיוק....

ועד היום איני מאמינה שאני, כן אני הייתי בסיפור או נמצאת בסיפור שכזה..

זריחה 1 הצעה מהיכן להתחיל

להתחיל על ידי מתן הוראה לאצבעות "לרוץ"על המקלדת ,לנשום עמוק ,להיות רגועה ,נינוחה ,את מתמלאת בהרגשה של שיתוף ,ליטוף "האני"שלך . ואז המילים תצאנה מתחת ידייך ,הנווט הוא ליבך ,המילים מנשמתך ,לאחר ששטף המילים יעבור מהמקלדת למחשב ,ומשם ללבות הפועמים איתך בקצב אחד ,אלה הקוראים ומגיבים למילים החודרות העומדות לצאת מתחת ידייך. את תקראי את אשר רשמת .את לא תאמיני לתוצאה המרגשת והמרנינה שיוצאת מקולמוסך. את לוקחת את המילים ,כמו שצייר לוקח מכחול ומצייר יצירת מופת . ההודעה שתוציאי תרטיט לבבות ,ואף תהיה צרובה על מספר לבבות. אני מאחל לך טיול נעים בארץ שבה האשליות ,החלומות והמציאות משלבים זרועות . אני כבר רואה את הזריחה ,חם לי,,,

דינהmeat

New member
אולי שהחדשים יספרו קצת על עצמם

ובעיקר קורות חיים, החיים הטובים.....

זריחה1

New member
לא חיפשתי את זה.. זה פשוט קרה..

עד אותו יום חיי התנהלו להם בשקט ושלווה. הוא נכנס לחיי, תוך פניה אלי ... למדנו באותה שיכבה בבית הספר התיכון... ומסתבר שהוא היה מאוהב בי כבר אז אך לא פנה אלי מכיוון שהיה לי חבר כל אותם שנים שהיום הוא גם בן זוגי...אני הכרתי אותו כמובן אך מעולם לא היה לי קשר איתו רק קשרים כחבר לשיכבה.. וכך התחלנו להתכתב הוא מאוד סיקרן אותי.. סיפר לי על חייו מה עבר עליו מאז... ובן היתר גם סיפר על אהבתו אלי...

דינהmeat

New member
אני לא חדשה

אני פה כבר שלוש שעות לפחות. וב"עניין" 4 שנים בערך. ותק יפה, לא ?

זריחה1

New member
דינה, ושביט, זה מתחיל לצאת אך

בשלבים כי זה סיפור מורכב... עד הזריחה חחחחחח ...

דינהmeat

New member
אז ככה

הכל יסופר בספר הספרים באחד הימים. ואולי לא..... חחחחחחחחחחחחחחחח

זריחה1

New member
חבל .. חשבתי שיהיו תגובות אחרות

אך אני רואה שלא כל כך רוצים לשתף ולהגיב.. אלא כותבים הודעות שלא כל כך קשורות לנושא..

דינהmeat

New member
לאט לאט

כמו בצל נתקלף, קליפה קליפה.... ודמעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת והעיקר - שיט בעלי עמד לידי ושכחתי מה רציתי להגיד.....

למעלה