חדשה כאן,אך ותיקה ...

tal2019

New member
חדשה כאן,אך ותיקה ...

בוקר אור זאת כניסה ראשונה שלי לפורום הזה,שנראה לי חם ומעניין. אני שוב במשבר...נשואה בפעם השניה,ושוב פרשת דרכים,והאמת שאין כבר כח להתחלות חדשות,או לפרוק מסגרות.אך מצד שני הזוגיות הזאת לא עובדת ומאד ממרמרת אין כאן רגע דל... לפני כעשר שנים הכרתי את בעלי אלמן וילד בן חמש,מיד המטפלת הנצחית יצאה לעזור ולדאוג,מבלי לראות או לשאול אם מישהו זקוק לטיפול? אחרי שנתיים של כיף נולדה ביתיינו המשגעת והפכנו משפחה מורכבת,אל הקשר הגעתי עם שניי בניי מנשואין קודמים. מהר מאד הבנתי שאין מקום לרחמים וגם לא לטיפולים,שני היתומים חזקים ואינם שבירים,ולי בעצם אין מקום כאמא או כרעיה דואגת ותומכת. בכל פעם שהגעתי עם חלוק לבן לתת את הנשמה הרגשתי דחיה... עם הזמן הקשר המשפחתי הפך למחנות בין שתי משפחות. היום שניי בניי בצבא ,ממעיטים להגיע הביתה כשבעלי בסביבה,ואני מיואשת ומאד עצובה,לא מוכנה לוותר על השניים ולגדל ילד שלא מוכן לקבל אותי כהורה.ליבי נשבר לראות את הקטנה קרועה בין שתי המחנות עוברת מצד לצד ואין לה שלווה.הראש אומר נגמרה האהבה לכי לדרך חדשה,אך הפחד והחשש עומדים ממול ולא נותנים מנוח. בעלי ואני הגענו להבנה שבעצם אין כאן תקווה,אך הילדה מצד אחד ,והבנים מצד שני,ואני תקועה עם הפחדים. כמובן שיש עוד המון פרטים אך אין טעם להתיש אתכם ככה כבר על ההתחלה. תודה שאתם כאן... טלי

פלסטיק

New member
לפשר בין ניצים....

בעיה, חלקם כבר אנשים בוגרים עם רצונות משלהם. לא בטוח שתוכלי לפשר בינהם "בכוח", השאלה הראשונה אם הם בכלל רוצים. אני מבין שאת מנסה לפשר, לקרב (כמה שבכלל אפשר), מה תרומת בעלך לעניין?

tal2019

New member
תודה

ראשית תודה על התיחסותך.בניי אכן בוגרים,ולא לוקחים צד. בקשתם אחת היא,אמא עשי רק מה שטוב לך. בעלי ...האמת שכל מה שאמר עליו יהיה ממקום של כעס מתמשך לכן במילה אחת.בעלי אדיש,האמת מה רע לו? ילדיו איתו ויש לו חיי רוח סוערים... והאמת היא שאני חייבת לקחת החלטה ,וללכת איתה עד הסוף. רק חבל שעייפתי עד מאד... שוב המון תודה טלי

פלסטיק

New member
איך אמר לנו פעם מישהו

שתי מים....ואני אומר תקחי גם אויר. אם תחליטי מכעס יכול להיות שתעשי החלטה לא שקולה. ואם אחרי המים האויר וטיפה זמן תשארי בהחלטתך, בהצלחה....

adam33

New member
אורך רוח

אמרו לך שאת חזקה? מישהי שלמרות הפעם השניה מוכנה לשאול את השאלות הנכונות? מישהי שגדלה ילדים לגברים חסונים ותומכים? טוב אז ראשית אינך לבד כי הם לצידך ובמצב הזה יותר קל מאשר היו לך שלושה ילדים קטנים ולכן בדקי שנית את הזוגיות שלך , שלך ולא מה שהילדים חושבים כשתגיעי למסקנה שזה נגמר אזרי כח שאבי את העוצמה מהסובבים אותך ותתחילי את החיים שלך בשלישית לא היתי אומר את זה אלמלא שניכם הגעתם להפנמה שזה לא ילך.

tal2019

New member
אורך רוח

תודה לך על כל מילה,אין ספק שהבנת את המצב מצויין. אמרו לי שאני חזקה ,חברות שנמצאות במשבר ואין בהם הכח לזוז ... לאמר לך שאני מרגישה חזקה ,זה ממש לא כך,אני אולי יותר אמיצה לקחת החלטה וללכת בפעם השניה. בדיקת זוגיות,כל רגע ביממה נבדקת הזוגיות ,וברור לי יותר מכל שהיא נגמרה. אך הפחד ,הפחד הזה מהתחלה חדשה ,זאת באמת הבעיה,אך אין בליבי ספק ,שאם אביט לו בעיניים גם אותו אנצח... תודה מכל הלב טלי

adam33

New member
טלי

כפי שאוליי הבחנת איני האדם שתומך בפרוק נישואין אך ישנם מצבים שלמרות שקשה ולמרות שמישהו יפגע ישנה החובה המוסרית לעשות כן. במצבך הדבר קל יותר את מכירה את ההרגשה את מכירה את המצב לחיות אחרת ומכיון שאנכם נלחמים זה בזו אתם יכולים להגיע להסכמות לגבי גידול הילדה במינמום פגיעה .

tal2019

New member
אדם

נכון יש לי נסיון,ואולי ולכן זה יותר קשה,אני יודעת עד כמה לא קל לצאת לדרך חדשה,להתמודד לבד.לכן הזכרתי כמה וכמה פעמים את הפחד המאיים. אך מקווה שאתגבר. תודה לך אדם טלי

למעלה