חדשה ישר מהתנור!

Prana1

New member
חדשה ישר מהתנור!

שלום לכולם חדשה ירוקה ומצפה לחיבוק אמא טריה לילדה בת 3 חודשים מנסה לעבור את השלב הקשה בחיי של חזרה לעבודה ומציאת פעוטון וממש לא יודעת ממה להתחיל רוצה תמיכה, עיצה, אהבה,וכל תבלין אחר שיקל על המועקה

נירה63

New member
ברוכה הבאה,שבי הקפה בדרך...

איזה כייף לך...אני רוצה עוד ילד ו...לא מצליחה כל כך...בכל אופן נהדר שהגעת לכאן...המים על האש...תרגישי בנוח כאן...ובקשר לחזרה לעבודה...צר לי...בא לי קצת חופשששש...

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אלינו לפורום
אני חזרתי לעבודה לחצי משרה במקום למשרה מלאה עד שהקטנה היתה בת שנה. אולי גם לך יש אפשרות כזאת ואז החזרה לעבודה תהיה פחות קשה . בנוגע לפעוטון, אני העדפתי להשאיר אותה עם מטפלת עד שהיא היתה בת שנה והתחילה ללכת. מה השיקולים שלך כשאת מחפשת לה מסגרת כרגע? אולי כדאי לשקול גם משפחתון ולאו דווקא פעוטון או מעון ... בכלל, אני מעדיפה את היחס האישי והצמוד בבית ולא במסגרת של גן/מעון. אנחנו כאן לתמוך ולעזור בכל שאלה
תרגישי בבית

Prana1

New member
תודה על קבלת הפנים

תודה על קבלת הפנים החמה מאוד מרגש ומחמם את הלב עברתי שנה מאוד קשה והכל לבד ופתאום דברים מתחילים לזוז יש העדפה למשפחתון כי הילדה שלי מאוד מפותחת גם גדולה פיזית ואני מרגישה שהיא כבר מוכנה להיות עם עוד ילדים אגב אני מרמת גן אם יש משהי מגבעתיים רמת גן אשמח להפגש ולשמוע המלצות

שרון 1011

New member
ברוכה הבאה והמלצה למעון

היי וברוכה הבאה לפורום ולעולם האימהות. מניסיוני ואני אם חד הורית לבת חצי שנה שחזרה למשרה מלאה לאחר שישה חודשים ושמתי את בת במעון ואני בהחלט רוצה לחלוק עימך את תחושת הביטחון שאני חשה כל יום לאחר שאני שמה את הילדה במעון . הילדה פשוט פורחת ומתפתחת בקצב מואץ (בלי עין הרע טפו טפו טפו). אם את יכולה להרשות לעצמך מטפלת אז בבקשה..למרות שמי יפקח עליה? ואליו גירויים יהיו לילדתך? במעון הילדה נחשפת לגירויים רבים וממש שמחה להישאר ואני הולכת רגועה לעבודה ...ומה יותר חשוב מאם רגועה? בהצלחה בבחירה !

למעלה