11 כשהייתי פה הייתי בת תשע\שמונה
B Blue Pencil New member 22/10/05 #21 ../images/Emo125.gif../images/Emo2.gif אבל יש בנות בגיל שלך, והמוווון בנות שהן שנה-שנתיים מעלייך.*אהמ*אני*אהמ* ולא יכול להיות שהיית פה בגיל שמונה-תשע. אני פה פחות משנה,ואני זוכרת את הודעת ההצטרפות שלך[גם כשהיית לירון]
../images/Emo125.gif../images/Emo2.gif אבל יש בנות בגיל שלך, והמוווון בנות שהן שנה-שנתיים מעלייך.*אהמ*אני*אהמ* ולא יכול להיות שהיית פה בגיל שמונה-תשע. אני פה פחות משנה,ואני זוכרת את הודעת ההצטרפות שלך[גם כשהיית לירון]
ש שושה היפיופה New member 22/10/05 #24 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכזהיא הייתה לירון?../images/Emo12.gif קוראים לה אלינה ברוכה השבה
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכזהיא הייתה לירון?../images/Emo12.gif קוראים לה אלינה ברוכה השבה
ש שטופ New member 22/10/05 #23 אז מה? אלאור בת 10, אני בת 12.5, הגיל לא אמור להיות בעיה. תגידי את זה לאימא שלך!
ש ש ר ו נ ע New member 22/10/05 #25 אלאור לא פה../images/Emo7.gif אלאור הלכה רחוק רחוק ואלאור לא תחזור.
ש שטופ New member 22/10/05 #26 היא תחזור, עוד ארבעה ימים. יש לי משהו להגיד, אבל אסור לי להגיד אותו, אז אני אשתוק:X
ש ש ר ו נ ע New member 22/10/05 #28 ההודעה נשלחה באמצע,הכוונה היא: למה הרסת לי,אני אוהבת להתגעגע אלייה
L lola91 New member 22/10/05 #32 ../images/Emo53.gif אני ממש מצטערת על זה אבל אני מתהה. אני שנים מחפשת בל שרשור את הבייסים הראיליסטים של אוטום פיקסלס, והיא סגורה, ואני רוצהרוצהרצה. אופע. למישי יש ? ושוב ,סליחה.
../images/Emo53.gif אני ממש מצטערת על זה אבל אני מתהה. אני שנים מחפשת בל שרשור את הבייסים הראיליסטים של אוטום פיקסלס, והיא סגורה, ואני רוצהרוצהרצה. אופע. למישי יש ? ושוב ,סליחה.