חדשה - ישנה

חדשה - ישנה

חזרתי במלוא הדרי...עם ניק אחר....... פרס מובטח למנחשים מי אני...... והנה חלק מפוסט שכתבתי לאיש המדהים שלי עוצמת עיניים.... מדמיינת אותך כאן בא אליי, מחבק מאחור ידייך עוטפות אותי מטיילות על גופי..... עוזבת הכל...מתמכרת למגע שלך !!!! מנשק את צווארי הידיים על שדיי הפטמות כ"כ זקורות, דוקרות את כפות ידייך אתה מתחכך בי מאחור מרגישה את הבליטה התופחת במכנסייך אתה שולח יד ומתחיל להסיר את מכנסיי.... אחר את מכנסייך.... מכופף אותי בעדינות..הזקור שלך כבר יודע את הדרך לבד.... מחליק לו אל תוכי..... אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה יד אחת שלך נשלחת לדגדגן שלי..... מזיין אותי..... אוהבת כ"כ להרגיש אותך ככה..... טוב לי שאתה בתוכי... זזים יחד..עוד ועוד..... כבר לא עומדת בזה.... הכוס שלי מתכווץ על הזיין הנהדר שלך...שמגיב מייד ומשפריץ אל תוכי.... אאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה טוב לי........

bugbuster

New member
הוא דיבר ביחיד, ושיקף דעת רבים.

כן, קיבלנו קיסמי גפרורים בלבדדדדדדדדדד! זה קצר!

bugbuster

New member
ממרומי גילי, ובפראפרזה ללמי ניתנה

הנבואה אחרי החורבן, אני ממחזר אותה לצרכי, ואומר שכשמדובר בנשים, (ואת לוודאי לא גבר מתחזה לאישה.. פחחחחחחח,) הרי הניחוש גם הוא ניתן לטיפשים. אבל מה'זה מת לאיזה רמז נדיב

ממממממ

בהחלט לא גבר מחופש....... אישה בכל רמ"ח איבריי....... אישה גדולה כמו שאתה אוהב....... אמא....................... רוצה עוד רמזים ??? כאן או בפרטי ?????

bugbuster

New member
וורגעעעע... קריצות?

נא לידע את הפורום, מי הגפרורוה הזו'תי. פחחחחחחחחחחחח

הנה לכל אלו שטענו שהקודם היה קצר

מידי.... הפגישה הבאה..... מדמיינת את הפגישה הבאה שלנו..... נכנסים לחדר..... כבר לר יכולה לשלוט בידיים שלי........... מפשיטה אותך...... אתה סוחף אותי בנשיקה...... כושלים לעבר המיטה.... אתה נשכב לך..... אני מעלייך..... מלטפת ומנשקת כל מילימטר...עוברת על הכל עם הלשון...מלקקת וטועמת אותך.... מלמעלה עד למטה.... מתמקמת בין רגלייך....מולי הזקור המדהים שלך....אוי כמה שאני אוהבת אותו.... מעבירה עליו לשון חמה ואיטית..... השפתיים שלי עוטפות את הכיפה שלו.... הלשון זזה עליו באיטיות..... מתחילה להכניס את כולו לפה..... עולה ויורדת עליו...השפתיים מחבקות אותו..... הלשון מלטפת..... מציצות חזקות וארוכות...... היד שלי נשלחת לביצים שלך.....מלטפת - מעסה אני מרגישה אותך כ"כ חם...... מגבירה קצב... רואה אותך מתענג... העיניים שלך מזוגגות..... ממשיכה....מוצצת עוד ועוד..... יודעת שאתה קרוב לסוף..... עוד ועוד....הפה עולה ויורד..... חזק יותר ויותר...... והנה......אאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההה אתה מתפוצץ לי בפה........... מממממממממממממממממממממ אוהבת......... אתה הופך אותי על המיטה...עכשיו אתה מעליי מנשק אותי.... יורד לך...הפטמות הזקורות שלי מזמינות אותך....... מתחיל ללקק ולמצוץ..... אני כבר רטובה לגמרי...ואתה יודע את זה.... שולח יד לבין רגליי.... מרגיש אותי נוטפת....... יורד למטה...הרגליים שלי נפשקות מייד...... הלשון שלך נשלחת...אאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה כולי צמרמורות של עונג............ אני מוטרפת.....מתאפקת שלא לצרוח............ אתה מלקק ומלקק...אצבע אחת חודרת אלי פנימה...משגעת אותי.... כבר לא יכולה להחזיק מעמד... אתה מגביר קצב...ואני...... לא יכולה יותר וגומרת בצעקה גדולה............... זיין אותי אני אומרת לך....זיין אותי...... אתה נשכב מעליי... הזיין שלך שוב זקור בין רגליי..... ובתנועה מהירה וחלקה אתה חודר אליי...... אאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת את זה...... אנחנו זזים יחד...במהירות מתגברת...... אני זזה מתחתייך כמטורפת..... מנסה לקלוט עוד מהזיין המדהים שלך בתוכי..... עוד ועוד...... שלא ייגמר לעולם והנה אנחנו על סף פיצוץ.... הנשימה נעתקת.......... אאאאאווווווויייייייירררררררר............... ו...............הנה הפיצוץ....... גומרים יחד.... בתיזמון מלא........ אני מסתכלת עלייך...כמה יפה אתה...כמה יפה לך הריגוש...... מחכה לך כבר..... בבבבבבבבבבבבבבוווווווווווווווווואאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!

למעלה