חדשה ישנה

R-E-L

New member
חדשה ישנה

"מחלף הקריות" (צומת הצ´יקפוסט): ביום שישי האחרון בשעות הלילה המוקדמות התמוטט חלק מ"מחלף הקריות". לא גרם נזק אך גרם לסגירת הכביש ולפקקים מאיזור חיפה. אין נפגעים. (קרס בגלל אדמה ששקעה) לא נעים..., ותחשבו שזה יכול גם לקרוס לאחר שהמחלף היה נפתח, והיה עמוס במכוניות... בכלל לא נעים.

tygger

New member
ובמה זה מפתיע בדיוק?

הרי ידוע לכולם (חוץ מלמע"צ ולמתכנני הכבישים בישראל) שהכבישים שלו בנוים על תשתית זועתית (ואני מאוד מאוד מאוד(
)
עדין פה). בואו וננמק ונביא דוגמאות? אני ברוח פיוטית היום. כביש דורי. דרכו מטה אל מחלף הצ´ק פוסט פני מצולקות משנים לא מספור באו אנשי מע"צ וראו כי רע הוא פתחו חסמו ושם הפכו ואז (מתום כליה של זמן) הם אמרו שהם סיימו הוא, עברו חלפו להם חודשיים כאשר לפתע הכה חורף. רע ומר היה החורף. גשם הביא עימו טיפות קטנות של גשם והפלא ופלא ילדים, הכביש (או חלקו לפחות) נעלם לו קמו אנשים מע"צ רעים וחסרי הלך רוח אל הכביש פנו ובאו כעסו אז על הגשם ועל חורף על שום מה הוא והכביש חיש מילאו ואת החור אטמו אז אך החורף אין אשמה בו האדמה היא אדמת סחף ואולי אז יום אחד לא יועסקו קרובי צלחת.

לילה נפלא לך יקירי../images/Emo13.gif

מה שלומך בלילה זה?????
קצת התגעגעתי לנוכחותך פה.....
LOVE ענת.

tygger

New member
אני בסדר גמור.

גמור יותר נכון. מה שלומך? הכל טוב אני רואה... היית היום בקאמל?

אחלה......./images/Emo13.gif

מה עשית שאתה גמור?? זקוק למסאז´ טוב????
לא,היום לא יצא לי להיות בכאמל,הכי ס22ה שם זה בסופשבוע.... למה, היית שם? ואם כן למה לא באת לקחת אותי לסיבוב?
LOVE ענת.

tygger

New member
לא הייתי שם

אבל שמעתי את זה ברדיו. אכן יכול להודות על מסז´ טוב. מתי קובעים סיבוב?

אה...אוקיי..

כבר התחלתי לכעוס על כך שלא הזמנת אותי
מתי בא לך לקבוע לסיבוב??
LOVE ענת.

tygger

New member
אני זמין רק בלילות

בבוקר אני באיזור חיוג אבוד. אבל באופן כללי בערבים אני די פנוי, אלא אם כן זה יום שלישי. כמובן שלפעמים גם יום חמישי. ימי שישי גם מעט בעיתיים חחחח
ולמה את כועסת עלי? אבל אבל אבל... אני לא עשיתי כלום
מתי את זמינה?

חחחחחח יופי.......

זמין,אבל לא בשלישי,לא חמישי,לא שישי,חחח מתי כן??????
אני זמינה 24 שעות ביממה......
ו.............לא כועסת!! חס וגראס
LOVE ענת.

tygger

New member
תראי, תשמעי, תביני, תראי...

ימי שלישי זה מועדון האופנועים בחיפה. ימי חמישי זה המועדון הארצי (אופנועים). ימי שישי אני צריך להקדיש לסיטי הול (חזרה מתוכננת). שאר הימים מוקדשים לזמן איכות עם עצמי. אבל באופן כללי אין בעיה לזנוח משהו אחד. ימי שלישי די סגורים אמנם, אבל יש לפני ויש אחרי. ואיפה את זמינה. פה? לא כועסת זה טוב. יש לי מספיק אנשים כאלה כרגע.

זה פסדר.....

אתה לא חייב לי הסברים מה אתה עושה בכל יום...
ואני זמינה בפלא´......24 שעות ביממה...אם היו יותר שעות ביממה אז זה היה גם
וזה לא טוב שיש יותר מדי אנשים שכועסים עליך.....you know... LOVE ענת.

tygger

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יש דברים שאני אפילו לא מנסה להסביר לעצמי יותר ... הצילצולולרי שלי מנסה להיות זמין אבל אני בדרך כלל מתעלם ממנו. ברוגז איתו! תאמיני לי שאני לא יודע מה עשיתי. לפעמים אנשים סתם כועסים עלי. מה נו, באמת אפשר לחשוב, אז בת דודתי מצאה את מיכל הדלק של האופנוע אצלה באמבטיה. זה סיבה לכעוס? לכי תביני. חולי נקיון... כמה חלקים של אופנוע בבית והם מתחרפנים. שטויים והשכן שלי שמוצא לנכון להתלונן בפני על כל שטות. אז מה? אם אני אמרתי לו ש "כל זה אני מניח היה יכול להיות מעניין מאוד אם לא היה לי מה לעשות, אבל נכון לעכשיו זה לא ממש מעניין אותי כמו שאר הדברים." זה סיבה לכעוס? נו באמת לכי תביני אנשים . . . ואיזה פלאפון את מדברת?

בגלל זה לכעוס?????

חחחחחחחחחחחחח מצחיקול....... נו באמת,תראה מה אתה עושה יא יא חולה אופנועים?!
ואני דיברתי על ה-
של השכנה שלי רוצה???? LOVE ענת.

tygger

New member
???

למה שאני אדבר עם השכנה שלך? על שום מה ולמה? לא כזה חולה אופנועים. זה פשוט היה אופנוע שקניתי סתם בשביל הנוסטלגיה והכיף. אפילו לא נסעתי עליו פעם אחת. רק פירקתי אותו.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא יודעת שאלת איזה פלאפון אז חשבתי אולי אתה רוצה של השכנה.... לא מתאים?
ובשביל זה קונים אופנוע?????????????????????? אוי נזכרתי עכשיו שאתמול ראיתי כמה חבר´ה מתלהבים מהשכונה שלי נוסעים על אופנוע שעושה כזה רעש שבא לשבוא אותו לחתיכות קטנות קטנות..... וכרגיל מתחילים עם ההתלהבות ועושים הרמת גלגל וכל השטויות האלה שלא עושים רושם על אפ´חד.................. חברה שלי הכי מסכנה כל יום צריכה לסבול את הרעש של האופנוע הזה.... זה משהו מטורף!!!

tygger

New member
לא נורא,

ילדים כאלה (ואם אני לא טועה אז אני יודע מי הם) לא ממש שורדים הרבה זמן. הרמות גלגל ושטויות כאלה עושים במקום שאפשר. לא על הכביש מול מכוניות. אני דווקא אוהב את הרעש של אפי. את צריכה להבין. 50 סמ"ק עם בוכנה אחת עושה רעש. 600 סמ"ק עם ארבעה בוכנות ושני גלי זיזים עיליים זה כבר מוסיקה! הוסיפי מפלט נכון ויש לך סימפוניה מרטיטה.
אם דיברת על הפלאפון שלך אז...

tygger

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

מה אתה ער בשעות אלה? איזה עבודה שומרת אותך ער עכשיו?

אני עדיין פה גברברים שלי../images/Emo13.gif

לא עייפה......מחפשת מה עוד אפשר לעשות ברחבי האינטרנט שעדיין לא מיציתי......

OfeK23

New member
כל מה שמכניס כסף

אבל כרגע אני במשמרת לילה איפושהו ברחבי חיפה.... מעביר ת´זמן עם גלגל"צ ברקע. מה התירוץ שלך??

למעלה