חדשה-ישנה

Im shit

New member
חדשה-ישנה

אוקי ,אני יערה ,15 וחצי מבאר שבע . הייתי כאן אבל קצת עזבתי . הייתי עם הכינוי yaaraus ושיניתי אותו כפי שאתם רואים . אני אוהבת מאוד גם את הלהקות מי כמיקל רומנס . פאניק אט דה דיסקו . טוקיו הוטל . שלושים שניות למאדים . מטאליקה . ממ זהו בערך .. תקבלו אותי? xoxo

בטח!

ברוכה הבאה
אני איילה עוד 15 יום בת 13 D:

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה\ השבה D:

נעם, 14 וחצי ^__^ פאניק רולז!11 *__* בהצלחה בהשתלבות XD;

falloutgirl XD

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה
יש לך טעם טוב במוזיקה
[חוץ מטוקיו הוטל
] השתלבות נעימה

טל 182

New member
ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 14 מרמת גן. ד"א להקות מצויינות! גם אני אוהבת אותם!

3has3

New member
../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני מכירה אותך מטוקיו XDD תהני

anne123

New member
נצל"ש PP:

היי אני חדשה כאן D: נמ..אן, בת 14, ממבשרת ציון [ליד ירושלים], אוהבת ממש ממש את פוב DD: אבל אהבתי הגדולה בחיים היא ט"ה. :]] מקווה להתקבל בברכה. XDD 33>

Leb Die Sekunde

New member
ברוכה הבאה!!

אני דניאל 13 שבוע הבא
גרה בבת של חפר חור בשרון השתלבות מהירה גם אהבתי הגדולה בחיים זה TH ארגגג ביל
אבל גם פוב שווים שלא תעזו להגיד לאאא
ואני מכירה אותך מהקומונה ומהפורום אז שלוםםםם

falloutgirl XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 13 מקריית שמונה
אני אסתום הפעם את הפה ולא אגיד כלום על טוקיו הוטל כדי שהמוני פאנגירלס לא יקפצו עליי
XD השתלבות נעימה

Leb Die Sekunde

New member
ברוכה הבאה מבחינתי התקבלת../images/Emo3.gif

אני לא ממש מכירהאותך לא נורא אני דניאל 13 בת של חפר חור באזור השרון גם אני אוהבת את מי כמיקאל רומאנס וטוקיו הוטל =]=] ברוכה הבאה והשתלבות מהירה

חדשההה

חדשהה בת 13 מישוב קטן ונידח באיזה חור ליד נתניה.. אוהבת לשמוע המון המון המון מוזיקה 30 Seconds To Mars A7X AC /\/ DC AFI Avril lanvigne Blink 182 Children of bodom Evanescence FOB Guns n roses Iron Maiden Linkin park MCR Nickleback Nirvana Panic at de disco Papa Roach Red hot chili pepper Simple plan Sum 41 System of a down איפה הילד החברים של נאטשה היהודים כנסיית השכל מוניקה סקס שייגעצ זהו.... תקבלו אותי?!@# XD בייביי נ.ב-מזל טוב

למעלה