חדשה- ישנה פה

פאשון

New member
חדשה- ישנה פה

שלום לכולן,
בקרתי פה בפורום לפני שנתיים ואני חוזרת לילד נוסף...
האמת היא שאני כותבת כדי לקבל תמיכה ואוזן קשבת. הגוף שלי דיי התחרפן. היה לי חלום, שאחרי הלידה אהיה מאלה שחיכו והזיעו לילד ואז אחרי הלידה ...הופ נכנסו להריון באופן טבעי.
כנראה שזה קורה תמיד לאחרות כל הסיפורים הורודים האלה.
אחרי הלידה הגוף שלי לא רק שלא נכנס להריון, אלא הוא במצב יותר גרוע ממה שהיה לפני כן. היום אני עם טרום סוכרת בגיל 33, אין לי משקל יתר, להפך...אני מנסה להשמין. הרופאים ממש לא יודעים מאיפה זה בא. ועכשיו אחרי ניסיונות טבעיים והזרעות עם איקקלומין עשיתי הפסקה בשביל צילום רחם. כרגע יש לי ציסטה מחודש שעבר ואתמול הופיעה ציסטה נוספת לארח לציסטה הישנה חברה...באותה השחלה. מרגישה משובשת....
אני מתה כבר להתחיל עם הזרקות. להתקדם בטיפול. מתפללת שהציסטות האלה ייעלמו כבר. היום הרופא נתן לי דופסטון (לא בייצתי החודש וגם לא אבייץ...הפוליציסטיות שלי בהתגלמותה). אין לי מושג אם הדופסטון הזה מאפס את המערכת. בכלל...איך אתחיל הזרקות ביום ה-3 למחזור כשאני לא יודעת אם הציסטות האלה נעלמו? מישהי יודעת מה עושים כשיש ציסטות?
לא ברור לי מה קרה לגוף שלי. בסהכ עברו שנתיים מאז ההריון הקודם.
מפחיד לי. רק שהגוף שלי יתפקד ואני אוכל להיות רגועה יותר....

נועה312

New member
היי

אף פעם לא לקחתי דופסטון אבל ממה שאני יודעת, הוא אמור להביא לך את המחזור. כשהמחזור יגיע תוכלי לעשות ביום השני או השלישי בדיקת דם ואולטרסאונד, לראות אם הציסטות עדיין שם ואם הן מפרישות הורמונים. אם הן לא מפרישות הורמונים אז אפשר להתעלם מהן ולהתחיל סבב. אם הן כן מפרישות הורמונים, אני חושבת שהרופא ייתן לך גלולות לכמה ימים בשביל להעלים אותן.
שיהיה בהצלחה!

טוליתי

New member

קורה שהגוף משובש. לא חייבים לעבור לידה כדי שדברים ישתבשו. מה שטוב זה שאפשר לאזן את הגוף ולהגיע לתוצאות נפלאות. יש לך כבר הוכחה אחת לכך...
אם יש ציסטות ממתינים עם או בלי גלולות. ציסטות צריכות זמן בכדי לעבור.
בהצלחה

מה לגבי גלוקופאג'? (לא לגבי ציסטה אלא פולציסיזם וסכרת...)

אני יודעת שמעט רופאים רושמים זאת לבנות שלא בעודף משקל, אך אני לקחת בעבר וזה סידר לי את המחזור (אך לצערי גרם לבחילות, ובכל מקרה המחזור כבר הפך ליחסית מסודר).
שווה לעלות את הנוזא מול רופא הפוריות..

בהצלחה!

פאשון

New member
מטפורמין הוא חלק מהממתקים שלי

מטופלת במקביל אצל ד"ר זלוצובר והרופא פוריות שלי. לי הוא לא גרם לבחילות אבל הוא גם לא השפיע מי יודע מה ובכל מקרה המחזור לי פחות או יותר סדיר. פשוט הביוץ דפוק או המחזורים ללא ביוץ בכלל ואז מתפתחות הציסטות. כנראה שאין לי רק סבלות לסוכר אלא בכלל אינסולין נמוך ועד שלא אלד לא יעשו לי בירור מקיף לסוג הטרום סוכרת. כנראה שיש לזה קשר לפוליציסטיות וגם לטיפולי הפוריות וגם לגנטיקה.
בכל מקרה זה מרגיש לי גריאטרי. אני דוקרת את עצמי 7 פעמים ביום כדי להיות מאוזנת. מבחינת הסוכר אני דיי מטופלת.
אני פשוט חוששת מהציסטה. דיי כבר נמאס לי ובא לי להתחיל עם הטיפול של הגונל שאני מחכה לו כבר חודשים ומתחננת לרופא (הוא התעקש על לבדוק כמה סבבים עם איקקלומין שלא עבד עליי כל כך).

למעלה