חדשה ו..

חדשה ו..

1. למה ליד שם הפורום יש משקפים? 2. אני אם ל-2 ילדים ובעירנו היתה הצעה למיכאל אך מלבדי לא היתה הענות, ולכן הפרויקט לא יצא לפועל, אני ממש מאוכזבת, האם אתם מרוצים מהפרויקט? האם זה תרם לכם? ולמדריכים: מה אני יכולה לעשות כדי לממש את הפרויקט בכל זאת?

Ruby Moon

New member
ברוכה הבאה!!

1. משקפים? 2. כן, אני מאוד מרוצה. אם היית יכולה לגשת למקום קרוב שיהיה בו בקרוב גם את הפרויקט אני ממליצה לך בחום ללכת.. ולכל צרה או בעייה.. אנחנו פה^^

במיכאל

New member
כן!!

הפרוייקט ממש עוזר! ישנם 14 משפגשים,היום יש לי את המפגש ה-13. עצוב לייי
תחפשי מקום שהפרוייקט כן יתקיים,ואם את לא מוצאת אולי תוכלי לגייס אנשים שכן רוצים,ואז תפתח קבוצה! בהצלחה

במיכאל

New member
אממ..

אולי יש מסלול אחר שזה 15 מפגשים. אבל עד כמה שאני יודעת זה 14.

תשובה

קודם כול ברוך הבא!!! 1. יש משקפיים בגלל שבפורום יש אנשים בעי מקצוע או משהו כזה- ברשימת פורומים יש מקרא בצד- תסתכלי 2. זה מאוד תרם- וזה מאוד שווה...כמו שאמרו כאן- תנסה לאסוף עוד- ואת יכולה להיתקשר למישהו שאחרי ולשאול ואת תמיד מוזמנת..כמובן@!

pilpelmemule

New member
../images/Emo140.gifשלום../images/Emo13.gif

בקשר למשקפים -לא יודעת. אולי יש מקום אחר שתוכלי ללכת אליו.. לי זה תרם ואני מרוצה גם..

שלום לך..

קורס מיכאל משנה לך את קו המחשבה ואת דרך החיים, לפחות לי ואני בטוחה שלעוד הרבה פה. אם אין בעיר שלך או באיזור שלך, את יכולה להיכנס לאתר הראשי של מיכא"ל ולברר מתי ואיפה יש קורסים. בהצלחו'ש

למעלה