חדשה ושאלה

מצב
הנושא נעול.

ayeleta1

New member
חדשה ושאלה

חדשה ושאלה
אני חדשה כאן
האם מישהי ניסתה את מסלול קייב לא דרך אסותא והרופאים שלה?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חדשה ושאלה
אני חדשה כאן
ברוכה הבאה

קודם כל ברוכה הבאה. אישית לא ידוע עם מיהיא נסתה מסלול קייב ולא דרך אסוטא. ע"פ האתר של זיגי, שבקפריסין, הם עובדים בשיתוף אם סניף שלהם באוקרינה ויכול להיות ששם זה אחד מקורות של התורמות שלהם. בכל מקרה ברוכה הבאה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה איילת!

חדשה ושאלה
אני חדשה כאן
ברוכה הבאה איילת!
יש כאן כמה וכמה נשים שמטופלות באסותא. מדוע את מעוניינת לעבור הטיפול בלי הליווי הרפואי? (בעצם זה די מובן,-להיתקל בקלריסה זו לא חוויה מרנינה במיוחד) יש אופציות נוספות לטיפול ללא ליווי רפואי צמוד ,למשל בריגה(ראי קישור),ויש להם לא מעט יתרונות. תכתבי עוד במה את מתעניינת! וכמובן בהצלחה!

ayeleta1

New member
הבהרה

ברוכה הבאה איילת!
יש כאן כמה וכמה נשים שמטופלות באסותא. מדוע את מעוניינת לעבור הטיפול בלי הליווי הרפואי? (בעצם זה די מובן,-להיתקל בקלריסה זו לא חוויה מרנינה במיוחד) יש אופציות נוספות לטיפול ללא ליווי רפואי צמוד ,למשל בריגה(ראי קישור),ויש להם לא מעט יתרונות. תכתבי עוד במה את מתעניינת! וכמובן בהצלחה!
הבהרה
לא הסברתי את עצמי טוב. אני מתעניינת במסלול קייב אבל דרך רופאים אחרים (מהארץ). מישהי עברה משהו כזה?

אדוינה

New member
רופאים רבים שעובדים באסותא...

הבהרה
לא הסברתי את עצמי טוב. אני מתעניינת במסלול קייב אבל דרך רופאים אחרים (מהארץ). מישהי עברה משהו כזה?
רופאים רבים שעובדים באסותא...
עוסקים בזה חוץ מלברן דור ומשיח.לא זוכרת כרגע שמותיהם. לזה הכוונה?

האם את רוצה דווקא את המכון של אסותא

הבהרה
האם את רוצה דווקא את המכון של אסותא
האם את רוצה דווקא את המכון שעובדת אסותא בקייב או שאת פתוחה בנושא ורוצה לעבור את זה עם מכונים אחרים בקייב. מספיק שתעשי חיפוש בגוגל תחת ההערך: "IVF"+"Kiev" ותקבלי מס' די נחמד של מכונים בקייב שמבצעים תרומת ביציות. לדוגמא, מצאתי שם מכון שהולך בשם ISIDA ויש לה אתר אנטרנט די טוב ונראה שמו מכון די ריציני, לפחות בצורה ורטואלית. כמו במסלולים של קפריסין אני לא חושב שתהיה לך קשה למצוא רופא שיהיה מוכן לבצע איתך את ההכנה ו- US שצריך. מי יודע אולי זו תהיה אפשרות לרופאים אחרים לפתוח מסלולים אחרים וע"י כך לייצור תחרות בניהם להורדת המחיר.

a17

New member
אני חושבת שהבנתי את השאלה

חדשה ושאלה
אני חדשה כאן
את מחפשת רופאים שלא עובדים באסותא אבל כן עובדים באותה השיטה ("יבוא" לארץ או נסיעה מאורגנת לשם) אז שמעתי שפרופ' עמית מאיכילוב עובד איתם באותה השיטה (אני לא בטוחה אבל שווה לך לברר) בהצלחה בכל מקרה

ayeleta1

New member
עמית

את מחפשת רופאים שלא עובדים באסותא אבל כן עובדים באותה השיטה ("יבוא" לארץ או נסיעה מאורגנת לשם) אז שמעתי שפרופ' עמית מאיכילוב עובד איתם באותה השיטה (אני לא בטוחה אבל שווה לך לברר) בהצלחה בכל מקרה
עמית
כן! אכן הבנת את השאלה כנראה ממש לא הסברתי טוב את עצמי אם כל האחרות לא הבינו. מישהי עברה את זה עם עמית במסלול קייב?

מצב
הנושא נעול.
למעלה