חדשה וצריכה תמיכה

חדשה וצריכה תמיכה

אני בת 25 גובה 1.65. כל חיי הייתי רגילה. לא רזה אבל גם לא שמנמונת. (בחטיבה ובתיכון שקלתי 65 קילו)
בגיל 22 ילדתי בניתוח קיסרי והשמנתי מאוד. עשיתי קצת כושר והיה ממש קשה. ונלחמתי בעצמי לא לעבור את ה70 קילו.
בגיל 24 באוקטובר ילדתי שוב . ו3 חודשים אחרי הלידה שקלתי 75.
בינואר חזרתי לעבודה ואמרתי לעצמי עכשיו אני עושה דיאטה!!
בגלל שהנקתי הנקה מלאה עברתי לתזונה עם קצת פחמימות והמון ירוקות. רוב חיי אני אוכלת בריא. ושילבתי המון ספורט.
באפריל בליל הסדר שקלתי 55 קילו. הורדתי 20 קילו ב3 וחצי חודשים.
המשכתי להתאמן פעמיים בשבוע. ולאכול בריא. אבל ירד לי האטרף של הדיאטה.
הגיע אוגוסט חופש השמנתי 2 קילו ועד החגים חזרתי לעצמי. בחגים שמרתי אכלתי ממש בסדר אני יודעת לפרגן לעצמי.
בחיי היומיום אני ממש בסדר אני אוכלת בריא כי טוב לי. זה עושה טוב לגוף שלי. אני מתאמנת כי טוב לי ..
התחלתי עבודה חדשה .הרבה שעות. חייבת להוכיח את עצמי. ואני מצליחה מאוד ברוך ה' גם עם הילדים גם עם האוכל וגם בספורט.
בחנוכה הביאו מלא סופגניות ומאפים כל העובדים אכלו ביחד. לא היה לי זמן להתארגן על אוכל נורמלי. היה פרויקט קשה. ישנתי קצת הילדים בקושי ראו איתי. לא התאמנתי והאוכל היה בהתאם. היה לנו מסיבות חנוכה 3 פעמים. והייתי חייבת להוכיח את עצמי בפן החברתי.
אתמול הפרויקט הסתיים ואמרתי שממחר אני חוזרת ולעצמי.
הבוקר אני עולה על המשקל אני רואה 61 קילו !!!!!
ממרץ לא שקלתי ככה!!!
אני נשבעתי לעצמי לא להישקל יותר מ60.....
חברה הזמינה אותי למסעדה הבוקר ומרוב יאוש הזמנתי מלא אוכל - פיצה ופסטה. לקינוח סופלה .וופל בלגי. כוס שוקו חמה.
הגוף שלי לא היה רגיל לכל כך הרבה אוכל אבל דחפתי ודחפתי ולא רציתי להקיא. כמובן
יוצא לי ללכת למסעדות אני מזמינה אוכל בריא ומבקשת לא שלא ישימו לי רוטב על הסלט...קינוחים לא מגרים אותי. בד"כ זה שייק פרות
אני מיואשת צריכה עזרה ועידוד..........
אני מאמינה בעצמי שאני יחזור למשקל שלי בסוף החודש. אני לא ישבר בגלל חנוכה.
אני שמחה שהפרויקט הצליח. הרווחתי מלא כסף. הילדים היו במעון ואח"כ בעלי אסף אותם. כך שאין לי רגשות אשם. אבל אני עצובה שלא שמרתי על עצמי!!!
תודה מראש....

TvrSp12

New member
מותר וצריך למעוד מידי פעם בדיאטה

לפי מה שאת מתארת עשית דיאטה די קיצונית - ירדת הרבה בפרק זמן קצר
ועכשיו הכמיהות שלך לאוכל טעים מתנקמות בך.
כדאי לך למצוא אורח חיים נורמלי ובריא מבחינת תזונה (זו המשמעות האמיתית של דיאטה)
תנסי למצוא את עמק השווה תאכלי מה שהגוף שלך צריך מבחינת קלוריות (או גירעון קלורי קטן) תעשי כושר ותרדי לאט ובצורה שפויה.
כך תוכלי להתרגל לתזונה מאוזנת ולא להתנדנד בין שתי הקצוות של הסקאלה.
בנוסף תנסי לתזמן ולתכנן "מעידות" ארוחת צ'יט פעם בשבוע או שבועיים וכך תוכלי להמנע מהסחפות לאכילה ללא שליטה.

ולסיום לרוב האנשים יש רגעי חולשה אל תתני לזה לדכא או לייאש אותך תחשבי על זה כמהמורה בדרך המלך שאת נמצאת עליה (תזונה נכונה וכושר)

למעלה