חדשה וצריכה עזרה

כאוס28

New member
חדשה וצריכה עזרה

שלום לכולם.
אשמח אם תוכלו לתת לי עצות.
בעוד כשבוע יש לי פגישה ראשונה.
דיברנו בטלפון והתכתבנו ואני ממש אוהבת את מה שאני שומעת לבנתיים.
אבל....
אין לי נסיון בכלל בעולם הזה.
מה עושים?
איך מתנהגים בפגישה ראשונה שכזו?
האם יש לכם טיפים לזהירות?
תודה מראש על תשומת הלב.
כאוס.

A לוןA

New member
זה תלוי בכמה דברים

שרצוי שתבהירי לעצמך לפני הפגישה-
לאיזה כיוון זה הולך? אתם הולכים לצלול ישר לתוך סשן? פגישה ראשונה למטרות היכרות שתוביל לזוגיות בדסמית? מה הולך לקרות? האם אתם מתואמים בציפיות?

ובכל מקרה, רצוי שתקראי את ההודעה למתחילים
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/167245168/%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93/%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99_%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94_BDSM[/URL]
ותדפדפי במילון (ובדיונים בתחתית כל ערך שמעניין אותך)
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=507&d=1464&l=All[/URL]

כשתרחיבי על אלו- אלוי יהי ניתן לתת לך עיצות יותר קונקרטיות :)
בכל מקרה- ברוכה הבאה ובהצלחה!

כאוס28

New member
שלום אלון

ובכן,קראתי בשקיקה את חלק מהדברים שנרשמו.
ולאחר הקריאה עלתה לי נורה אדומה.
באחת השיחות שלנו,דיברנו על מילת ביטחון ואמרתי,אם אני משתמשת בה,מפסיקים מיידית.
והוא הגיב ב:לא מפסיקים לחלוטין...
יש לי כרגע קצת חששות...
ויש לי שאלה לגביי המאמר של הנרות.
האם אני חייבת להשתמש בנרות מיוחדים?
כי זה היה נראה שהכתבה קצת פירסומית...
בכל מקרה,תודה רבה על תשומת הלב.

A לוןA

New member
אז ככה-

מאחר ומכון התקנים הבדסמי עדיין לא נוצר, אז מילת ביטחון יכולה לסמן בדיוק את מה שבני הזוג סיכמו שהיא מסמנת.
אישית, אני אוהב להשתמש בשתי מילות ביטחון-
צהוב, שמשמעותה- אני קרוב לקצה, בוא נמשיך, אבל בזהירות
ואדום- שמשמעותה- מפסיקים, ועכשיו.
אני, אישית, לא ממשיך בכלל באותו סשן אחרי אדום, כי ברור שמשהו קרה שם, וצריך לתת לגוף ולנפש להתכייל מחדש אחרי שקרה משהו "אדום".
יכול להיות שהאדום הזה נבע מאיזשהו קצר בתקשורת ביננו- ואם ככה, המשך הסשן יכול לגרום נזק, עדיף לנשום עמוק ולהמשיך בפעם אחרת, אחרי ש"התאזנו", יתכן והאדום בכלל לא היה קשור אלי- לדוגמא- פלשבק מהעבר. כך או כך-
1. אני לא ממשיך סשן אחרי אדום
2. אני דואג להבהיר לנשלטת שלי ששימוש באדום הוא לא אופציה לבחירתה, אלא הנחיה שלי- אם קשה לה מדי- היא לא חושבת על להמשיך לרַצות, על לשרת, על כל דבר אחר- היא פשוט אומרת אדום
3. שימוש באדום לא יגרור אחריו שום סנקציות, כעס, עונשים או ניתוק הקשר.

זו ההתייחסות שלי למילת ביטחון, היא לא מחייבת אף אחד וכל זוג יכול להחליט עליה אחרת. אישית, לא הייתי נכנס לאותו חדר או מתעסק באיזושהי פעילות בדסמית אם לא היתה לי הדרך להפסיק באופן מוחלטת ומיידית כל פעילות, ולחדש אותה רק לאחר אישור שלי (אם בכלל). התגובה הזו בהחלט היתה מדליקה גם אצלי אור אדום ובוהק, והייתי דורש עליה הבהרות- זה לא משחק, זה יכול להיות מסוכן באמת.

בקשר לנרות- כתבתי לא מזמן כמה כללי אצבע לעניין- נסי לראות אם זה יותר ברור כאן [URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/179690084[/URL]

DogsPCI

New member
.

DogsPCI

New member
הלו כאוס, מה המצב? שמעי...

לא מכיר את העולם הזה כמעט כלל.
ככה שלא מדבר מנסיון, אלא בעיקר מהגיון פשוט.

כמו בכל מקום בעולם, ובכל חתך יש את האנשים הטובים, ויש את הפחות טובים.
ולפעמים טובים/רעים הוא גם בעיני המתבונן/ת.

אני די בטוח שעם הנסיון אנשים לומדים לזהות את הטיפוסים השונים בעולם ה- BDSM, לומדים לזהות מהי מנורה אדומה, או מהו דגל אדום וכו'. וגם יודעים מה לבדוק ועל מה לדבר בכלל. את אין לך מושג.

עצה שלי, אחת משתיים.
או שתתחילי מערכת יחסים מלאה עם מישהו - ותגיעו גם ל- BDSM.
כזוג לכל דבר.

או שאם את מעוניינת בשולט בלבד, ובלי זוגיות,
קחי לך קצת זמן. תכירי את הנשלטות פה ובמקומות אחרים, ומאחורי הקלעים תארגני לך שם או שניים של "שולטים בטוחים" - ותתחילי שם.

אין לי מושג אם קיימת "רשת תת-קרקעית" שכזו, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה. אם הייתי במקומך, זה מה שהייתי עושה.

המון בהצלחה! ושיהיה לך רק טוב!

אייבורי

New member
נורות ונרות

&nbsp
ראשית אין חיה כזאת מילת ביטחון, זאת אשליה שנועדה להרגיע אותך
ולספר לעצמך סיפור שאת מוגנת.
אז כנסי לסיטואציה רק אם אדם שאת מרגישה איתו בטחון
או בטחון מספיק.
מנגנון כזה או אחר לתקשורת יכול להתקיים בהמון צורות.
אישית מעדיף שהיא תדבר ממש ולא תצעק באמצע "הומפרדינק אנגלברט"
&nbsp
בנוגע לנרות, יש נרות מחומרים שונים, כל חומר יוצר כמות חום שונה
יש נרות שהטיפות שלהם רכות ועדינות ויש כאלו שהן כמו כווית חום עמוקה.
עדיף להתחיל בנרות בטמפ נמוכה.

Dan_Kap_

Active member
לגבי נרות

אכן, המאמר ההוא נקרא גם בעיני כמאמר שיווקי של אדם מסוים.
&nbsp
הטמפרטורה של נרות מושפעת מהחומר ממנו הם עשויים (למשל נרות מדונג של דבורים מגיעים לטמפרטורה מאד גבוהה שדי מבטיחה כוויות רעות ולעומת זאת הפרפין הפשוט של נרות שבת ונרות חימום מגיע לטמפרטורה יותר נמוכה), מכמות השעווה ששופכים בכל פעם ומהמרחק שממנו מטפטפים את השעווה על העור.
&nbsp
מקובל שהשולט/ת בודקים את הנר קודם על העור שלהם, הצד הפנימי של הזרוע מתאים לכך בדרך כלל.
&nbsp
מתחילים עם מעט שעווה, מגובה רב ובוחנים את האפקט - המטרה בדרך כלל איננה לגרום לכוויות (כי כוויות הן כאב רע ופתח לזיהומים ולצלקות) אלא לשחק עם הפחד שיש בנו עמוק בפנים מפני משהו חם על העור.
&nbsp
ליתר ביטחון כדאי להצטייד גם בקוביות קרח בכלי עם מעט מים - זה מאפשר לקרר מהר את השעווה אם נשפכה כמות גדולה או אם היא בוחרת להתרכז בשטח קטן.
&nbsp

tinky2

New member
האם הפגישה הולכת להיות

פגישת היכרות בבית קפה נניח?
או פגישה מינית?
אם זו הולכת להיות פגישה מינית,
חשוב לעשות תיאום ציפיות ולדעת ממנו מה הולך להיות בפגישה הזו.
חשוב להבהיר שבפגישה הראשונה את לא מסכימה להיקשר או חסימה של הפה או העיניים.
ככה שלא יצא מצב שבו קשה לך להביע התנגדות.
הייתי ממליצה לך גם לא להסכים לשימוש באביזרים
שזה יהיה נטו את והוא.
פגישה בדסמית ראשונה צריך להקדיש להכרות ולמידה של הצד השני במיוחד מדגישה במיוחד שאת לא מכירה את העולם הזה.
בהצלחה :)

UltraL

New member
ממש חולק עליך

אם הבחורה רוצה להפגש עם גבר "שולט" כדי לעסוק בבדסמ הרי שהפנטזיה שלה לבטח מלאה באניזרים , קשירות ושאר ירקות שאנחנו מחזיקים בתיק הכחול במגירה העליונה בארון בחדר שינה.

אני לא רואה למה להתחיל בפגישה ונילית לחלוטין כאשר הכוונה לפגישה בדסמית.

אם הבעיה היא פחד, אז אין טעם להכנס לדירה / חדר. או שסומכים על האיש או שלא.

A לוןA

New member
לא יכול שלא להסכים איתך יותר

ראשית, אמון זה דבר שנבנה. זה לא מפסק 0/1 ואין דבר כזה או שסומכים או שלא. אפשר לסמוך מספיק כדי להגיע לפגישה ראשונה- משם והלאה זה כבר מאוד תלוי. האם האיש מכבד מילת ביטחון? האם הוא מספיק רגיש/קשוב לשפה המילולית והגופנית של הנשלט שלו? האם הוא בעניין של אפטר קייר? את כל הדברי הללו אפשר לבדוק רק במהלך פגישות וכל הדיבורים על זה לפני זה בטלים אל מול המציאות
שנית- היא בעצמה, ככל הנראה, עוד לא יודעת איך היא מגיבה לכאב, השפלות, קשירות וכדו', אז צריך להתחיל עם העניין לאט לאט ולהגביר את העוצמה- להגיד למישהי חדשה לקפוץ ישר לעמוקים ולחוות על הסשן הראשון בדסמ הארד-קור- נו, לא העיצה שהייתי נותן.
&nbsp
בכל מקרה- Better safe then sorry!

UltraL

New member
אז אתה הולך על 0

כמו שחברתנו אמרה, ללכת על פגישה ונילית לחלוטין בלי שום אלמנט בדסמי,
אפילו לא איזה פלוגר קטן, איזה ספק בתחת, כיסוי עיניים., כלום, לא כלום,
אז מה כן? חיבוקים ונשיקות?

אני לא אנרתי 1: כל הבדסמ כולו , על תשים דברים בפ. גם בהודעה השנייה אמרתי שצריך לדבר ולקבוע גבולות וכו'.

A לוןA

New member
יש בין 0 ל-1 טווח גדול מאוד

אני לא ממליץ למישהי שזו הפעם הראשונה שלה עם מישהו, בוודאי לא שזו הפעם הראשונה שלה בכלל, להיכנס לסשן שמגביל אותה באיזושהי צורה- אם זה קשירות, גאג, כיסוי עיניים או כל דבר אחר.
בקשר לשאר הצעצועים- זו כבר החלטה שלה, אם זה משהו שהיא רוצה לחוות ובאיזה עוצמות- כבר בהתחלה.

DogsPCI

New member
. ללא כל ספק!! בטח ובטח למישהי שלא מכירה כלום!

&nbsp
חוץ מזה, אני ממש לא מבין מה הלחץ לקיים סשן כבר מייד!
אי אפשר להכיר 2-3 פגישות לפני זה?
&nbsp
אני חושב שאין שום בעיה שקודם נכיר כאנשים, ואחר כך כתפקידים.
וגם אם מעונינים בתפקידים די מייד, אני חושב שאין בעיה להתחיל לבסס שליטה גם ב"סתם" שיחה. או לפחות להצליח לא לאבד את הסיכוי לאחת P:
&nbsp
אני לעולם לא חושב שהייתי מסכים לקחת שליטה על מישהי שלא נותנת בי אמון מספיק.
או על מישהי שכלל לא מבינה על מה מדובר ומה היא נותנת בידיי
.
&nbsp
&nbsp
עבורי BDSM אם יהיה קיים - הוא יהיה אקט זוגי ב- 100%.
&nbsp
&nbsp
*** צופה שכבר יהיה מי שיגיד עכשיו שעבור חלק... הסכנה היא חלק מהכיף.
מי שזה המצב אצלו לא היה בא לשאול על זה בפורום.
&nbsp
לילה טוב.
&nbsp

אייבורי

New member
כן

&nbsp
מה הבעיה עם שיחת הכרות ומקסימום חיבוק ונשיקה בסוף
&nbsp
זה כלכך מאיים על הפוזה?

tinky2

New member
אולטרה

אתה שוכח שמדובר בבחורה שאינה מכירה את עולם השליטה! לא בבדסמית!
&nbsp
אין לך מושג איך היא תגיב להגבלות, השפלות או הצלפות.
&nbsp
כל מה שאמרתי זה פגישה ראשונה ללא אביזרים. שליטה לא נוצרת משוט או פלוגר או קשירה.
&nbsp
אפשר לייצר שליטה בלי כל אלה גם עם חלוקת פקודות, תפיסת הידיים חזק, ספנקים וכו'
&nbsp
אז לא פגישה ונילית. בדסמית לחלוטין רק עם יותר הקשבה וזהירות.
&nbsp

UltraL

New member
תהליך היכרות אינטרנטי

בד"כ פגישה ראשונה היא בבית קפה במקום ציבורי כדי לחוש האם הכימיה הוירטואלית נמשכת אותו הדבר פנים מול פנים.
יתכן ששם באותו הרגע כן תלכו למקום פרטי או לא.

אם תחושת הבטן שלך לא טובה על תכנסי לחדר איתו ואם את כן רוצה אז תקבעו מראש מה רוצים לעשות פגישה ראשונה.
יש כאלה שמאלתרים ויש כאלה שיש להם תכנית מראש.
העיקר שתדברו על מה כו ומה לא, גבוות וכו'.

מניסיון שלי

יש פער עצום בין ההכרות הוירטואלית ובין המציאות. וכבר קרה לי שאדם שהטריף את דעתי בוירטואליה דחה אותי לחלוטין במציאות..
ולכן, ממולץ ללכת בצעדים קטנים ולא לקפוץ ראש לבריכה שטרם בדקת את עומקה.
&nbsp
בנוסף, אני חושבת שאמון זה דבר נבנה ולא כפי שכתב אולטרה "או שאת בוטחת בו או שלא". אפשר ורצוי לתת קרדיט אבל ממש לא לבטוח ישר בעיניים עצומות!
ואם הוא אומר לך "את לא נשלטת אמיתית אם את לא מתמסרת לי לגמרי ומציבה גבולות" אז שילך לחפש לו "נשלטת אמיתית" אחרת שלא מתייחסת לעצמה בכבוד הראוי.
&nbsp
&nbsp

tinky2

New member
מסכימה עם כל מילה

&nbsp
לכי לפי אינטואיציות ותחושות בטן שלך.
ועל תיכנעי למניפולציות כאלה ואחרות.
תיאום ציפיות. תיאום ציפיות ושוב תיאום ציפיות.

Dan_Kap_

Active member

מצטער, אבל לא יקרה שום דבר למעלת כבודו אם הוא ייאלץ להזדיין בסבלנות עוד קצת.

השקט הנפשי שלך שווה קצת יותר, לדעתי...

ואם קשה לו עם מילת ביטחון או להיפגש על כוס קפה/שוקו/תה/גזוז ולא להמשיך מיד לצימר חלומותיו - אז תודי לו באסרטיביות.

ומההודעות הנבחרות של הפורום (שמתחבאות תחת הכותרת "כלים ומידע"), הנה קישור לשרשור שמתחיל בדיעות שלי עם ארגז הכלים של נשלט/ת - http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/72244916/מבוגרים_בלבד/יחסי_שליטה_BDSM

הוא אמנם נכתב כהודעה למישהי שהגיחה לפורום כשהיא מתחת לגיל 18, אך לדעתי הוא טוב לאנשים בתחום שלנו בכל גיל...

למעלה