חדשה וצריכה ייעוץ

lilu34

New member
חדשה וצריכה ייעוץ

שלום לכולן, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום, עם כי כבר כמה זמן שאני קוראת ומתעודדת... אני בת 31, נשואה והאנדו התגלה אצלי לפני קצת יותר משנתיים. אני כבר כמעט שנתיים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה, בינתיים רואה את כל חברותי עם ילד אחד ואפילו שניים ואצלי כלום!! אני בטח לא צריכה לספר לבנות הפורום שמנסות להכנס להריון, איזה תסכול זה יוצר.. אני מטופלת באופן פרטי אצל אחד ממומלצי הפורום ואני אחרי 4 הזרעות ללא הצלחה (אחת עם הורמונים - גונל F), בדרך להזרעה חמישית. אם זה לא יצליח (כמובן בתקווה שכן....) אני בטח יתחיל IVF. השאלה שלי היא יותר בקשר לתמיכה נפשית. אני אמנם מקבלת תמיכה מהבעל ומהמשפחה אך מרגישה שאני צריכה תמיכה מקצועית יותר. מי שמכירה פסיכולוגית (או כל בעל מקצוע אחר..) שמבינה מה עובר על נשים עם אנדו ושנמצאות בטיפולי פוריות אני אשמח לקבל שם וטלפון. בתקווה לבשורות טובות לכולן!!

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא חושבת שיש בעל מקצוע שמתמחה ספציפית במה שאת מחפשת. אבל בהחלט יש פסיכולוגיות שכן מתעסקות בכל הנוגע לנשים בטיפולי פוריות. את יכולה לברר היכן שאת מטופלת, בכל יח' פריון יש או עו"ס או פסיכולוגית. כמו כן נסי לעשות חיפוש בפורום פוריות, כל כמה זמן עולות שם המלצות בעניין. שיהיה
ואנחנו פה..

lilu34

New member
תודה זואילי על התשובה

אני באמת אחפש גם בפורום פוריות

הגולשת3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מאד מבינה את הקושי שאת חווה ורוצה לעודד אותך להמשיך ולחפש את העזרה שאת צריכה. בפורום פוריות יש מישהי שמעבירה סדנאות בכפ"ס ששמעתי שהן מדהימות. הניק - משנה מזל היחידה. שווה לך לברר וללכת להתרשם. בהצלחה ולבשורות טובות בקרוב.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קיבלת תשובות חכמות וטובות יכולה להגיד לך שכאן תקבלי ים תמיכה כי כולנו מבינות בדיוק מה עובר עלייך...וכולנו כאן כדי לתרום מנסיוננו
בהזרעה החמישית ו-
שתהיה האחרונה

למעלה