חדשה ועצבנית...help!!

a l i 2 0

New member
חדשה ועצבנית...help!!

בנות יקרות, מכירות את זה שהגבר נמצא ב"מערה" ומסתגר ולא רוצה להיות איתכן ולא יכול להסביר את זה?! אז הגבר שלי הרס סופ"ש עם זה.... תעודדו אותי....

loyo

New member
היי אלי

קודם כל - תרגעי... אלה הם הגברים, אוהבים את המערה שלהם, צריכים את הזמן שלהם שם (אין לי מושג מה יש לעשות שם:), אבל מה שהאישה צריכה לעשות כשהגבר נכנס למערה, זה פשוט להתנתק ממנו, ולא לחכות עד שיצא, כי הוא יצא, זה רק לוקח קצת זמן, וכל פעם זמן אחר, כך שאי אפשר לדעת מתי, ועצם ההמתנה יכולה לשגע. מה שאני עושה כשהוא במערה, זה פשוט מתנתקת, קובעת עם חברה, פונה לעיסוקי, ואז, כשהוא יוצא (וכך הוא יוצא יותר מהר מאשר אם אני יושבת לו על הראש) מתברר שהכל כרגיל, והוא בסך הכל ברח קצת... שיהיה לך שבוע מקסים, ותזכרי - הם ממאדים, וזו לא אשמתם... LOYO

a l i 2 0

New member
בד"כ אני מצליחה לעשות את זה אבל....

הפעם היינו אמורים לבלות את הסופ"ש הזה ביחד, ובגלל הדבר הזה הוא לא בא אלא הלך לבלות עם חברים ואני ממש פגועה ומאוכזבת....

drori3

New member
אם זה מעודד אותך...

אז אני כבר 11 שנים סופגת גיחות מערה שכאלה (ובקיצור: מתרגלים. את שיחות הנפש תעשי עם חברה. העובדה היא, שאפשר בהחלט לחיות חיים זוגיים מצויינים עם איש מערות).

a l i 2 0

New member
איך אפשר????

זה לפעמים פשוט בלתי נסבל! ובזמנים כאלה אני מתלבטת אם בכלל כדאי לי להיות עם גבר (כי אני דו מינית).

drori3

New member
סביר להניח שהוא אומר עכשיו לעצמו

אוף, הנשים האלה... תעזבי. לא כל דבר צריך ללבן. הוא כזה, וזה לא באמת נורא כל כך: הרי גם לך יש זמנים שאת צריכה להיות עם עצמך. מוטב שיסתגר במערה מאשר שיקיא עלייך את כל החרא שלו. אם את מעדיפה להיות עם נשים, זה על הכיפק, אבל להכירך: גם לנו יש חסרונות (למשל, הצורך ללבן כל דבר).

לא מזמן היה לנו שרשור באותו נושא

כשאני טענתי שבן הזוג מושלם הוא...אישה (ואני בהחלט חד מינית). אז נתנו לי כמה טיעונים נגד, שהעיקרי הוא שעם שתי נשים לא תפסיקו "לדבר על זה" עד צאת נשמתכן. וכן, המערה שלו משגעת. אבל ככה בנויים הגברים ויש יתרונות אחרים. אז חייבות להבין ולקבל. פשוט אין ברירה.

כל אחד צריך את הפינה שלו

הזוגיות לא מבטלת את זה. תגידי לו שצחפית לסופש יחד.

a l i 2 0

New member
הוא יודע את זה...

תיכננו את זה... ועכשיו זה יותר גרוע: הוא התקשר פתאום (לא היינו בקשר כל השבת למרות שהוא הסתובב בשכונה שלי!) ואמר שהוא רוצה לחזור והציע שנצא לבלות עם חברים. אמרתי לו שאני צריכה ללבן קודם את מה שהיה, והוא אמר שהוא לא יודע מה לעשות ויתקשר אח"כ. אוף!!!! הגברים האלה!!!!

למעלה