חדשה ומתעניינת בתחום

חדשה ומתעניינת בתחום

כמה שאלות בבקשה- בכניסה לדירה ממוקם קיר גדול שמפריד בין הכניסה לסלון,על הקיר כרגע יש מראה ותליתי מעל מובייך שישבור מעט השאלה אם מיקום המראה טו או שעדיף שתהיה מאחורי הדלת ואם המובייל עוזר? הקיר צבוע בצבע צהוב-חרדל עז משני צדדיו ,כך שקיר אחד מהסלון צבוע ושאר הבית בצבע שמנת מה משמעות הצבע? מול הקיר הצבוע בצבע הצהוב עז ישנו חלון/ויטרינה הפונה לכיוון צפון וכביש ראשי מאוד מה ניתן לשנות/לעשות על מנת ליצור הרמוניה בסלון? חדר השינה- כחד הורית עם תינוקות שעלולים ליפול מהמיטה,המיטה צמודה לקיר המזרחי,חלון צפוני,ראש לכיוון צפון מתחת לחלון כשהדלת החדר מול חדר הילדים איך יוצרים שם הרמוניה? כנ"ל לגבי חדר הילדים שממוקם בצד הדרומי עם חלון לכיוון מזרח/דרום שפונה לרחוב שקט מאוד אני שואלת הרבה שאלות ולא יודעת עדיין להתמקד בנושא למרות שהספקתי לקרוא מעט מאמרים אני מנסה בכל דרך ליצור הרמוניה בבית ולא כלכ ך מצליחה ותודה מראש על התשובות

דנה A

New member
שאלות

שלום כוכב בלב, ברוכה הבאה לפורום, לגבי שאלתך בנוגע לקיר בכניסה - האם מדובר בקיר ארוך? קיר קצר? האם יש לך אפשרות להעלות סקיצה? האם כאשר פותחים את הדלת רואים את הקיר וגם את הבית? (מעין "מבט מפוצל"?) לגבי המראה, אני משערת שאת שואלת בשל תפיסה כי מראה מול כניסה/דלת של בית "זורקת" את האנרגיה החוצה..? האם משם נובעת השאלה? מה מטריד אותך בסלון? מדוע את חשה שם בחוסר הרמוניה? לגבי מיקום מיטתך - לא רצוי להצמיד מיטה לקיר צדדי. יש לאפשר מעבר בשני צידי המיטה. כאשר המיטה ממוקמת מתחת לחלון יש לסגור את החלון בלילה/במנוחה ורצוי גם להוסיף וילון. דלת חדרך הינה מול דלת חדר הילדים? נושא ההרמוניה בבית מטריד אותך, נסי לחשוב מה מפריע לך במיוחד בבית, מה היית רוצה לשנות, ומה להוסיף לחייך? אנסה לעזור כמה שניתן, אך על גבי הרשת ללא ראיית הבית ובדיקתו התשובות תהיינה כלליות בלבד, ללא התייחסות למפת הבית הספציפי. האם יש לך סקיצה של הבית להעלות?? יום נעים, דנה

תודה על התשובה ומנסה להתמקד

אין לי סקיצה של הבית ואין לי מושג איך להכין כזו אבל אנסה להסביר קצת יותר... בכניסה לבית יש מעין חצי קיר ,למעשה איך שפותחים את הדלת צריך לעקוף את הקיר,"במבט מפוצל" מהכניסה ניתן לראות למעשה את הכניסה לבית,מעו מהכניסה לחדרים ורבע קיר מהסלון,כשהקיר שחוסם הוא גם קיר מהסלון הובנתי? לגבי השאלה על המראה אכן זו הסיבה ששאלתי דלת חדר השינה שלי בדיקו מול דלת חדר הילדים מבחינת ההרמוניה בבית-חסרה לי חמימות כאן אני מרגישה שלא מצליחה להתחבר לעצמי כאן הייתי רוצה ליצור מהמקום הזה "בית"-וקצת קשה לי ותודה לך!!!

דנה A

New member
תוכנית של הבית

היתה עוזרת להבין את מבנה הבית. לגבי הקיר בכניסה- במידה וכשאת נכנסת הבית ורואה גם את הקיר וגם את פנים הבית (בו זמנית) יש להוסיף מובייל באזור הפתוח. "מבט מפוצל" כזה גורם לחוסר איזון. לגבי המראה - נכון שיש שאומרים כי האנרגיה "תיזרק", אך למראה אין את היכולת "לזרוק" מסת אנרגיה כה עצומה. למעשה לדברי מאסטר ריימונד לו מראה בכניסה דווקא מרחיבה את הכניסה. מבחינת מיקום של מראות יש צורך לבדוק איזו אנרגיה היא משקפת, אך זה עפי' המפה הספציפית של הבית (עפי' מפת "הכוכבים המעופפים" נבדק איזה כוכב משתקף שם והאם זהו מצב רצוי). חדר הילדים וחדרך- ניתן לתלות מובייל/ספירלה וכד' בין החדרים. לגבי ההרמוניה, חמימות וקושי להתחבר - אלו דברים שונים אך בכל זאת מפריעים לך מאוד בבית - האם את גרה שם זמן רב? האם חווית שם חוויות חיוביות או קשות? האם מאז שעברת לבית זה את מרגישה כי חייך "זורמים" אחרת? נסי להגדיר האם קיימות נקודות מסוימות בהן השתנו חייך מאז המעבר לבית זה? איך יראה המקום שבו תרגישי "בית"? האם זה קשור למראה, או לתחושה הקיימת בבית? מקווה שאוכל לעזור ערב טוב דנה

דנה תודה רבה על התשובה ותשומת הלב

אני לא גרה כאן זמן רב,בערך חצי שנה יש לי כאן קושי גם עם המראה כמובן =ואני כל הזמן מנסה לשנות/להוסיף ובעיה מאוד קשה עם ההרגשה מן תחושה של ריקנות,קשיים כלכליים שהצטברו בעיקר כאן,הרגשה של בדידות שנוצרה רק כאן,עצבנות וחוסר סבלנות ואני באמת מרגישה שזה מרגע המעבר לכאן לפני כן גרנו בדירות שונות ומשונות ותמיד הרגשנו נוח וכאן משהו כאילו לא זז0משהו תקוע לנו באויר ואני מחפשת כך דרך אפשרית לתקן ולשנות את ההרגשה אחרת נאלץ לעזוב כאן אני מרגישה שהמקום "כבד" עלי תודה לך

דנה A

New member
קשיים ותקיעות

מאוד מבינה את מה שאת כותבת, וישנם באמת בתים בעלי אנרגיות המאפיינות תקיעות, עצבנות, בדידות. כמובן שיש לבדוק את המפה האישית של הדיירים, לעיתים אנו נמצאים בתקופות קשות, אובייקטיבית, עפי' מפת הלידה שלנו, ובית יכול לחזק את התחושות הללו, בעיקר אם בחרנו בו בתקופה מעין זו נתקלתי לא מעט במקרים בהם הבית שבחרו שיקף את הקשיים שהיו קיימים עוד קודם, מפת בית עם פוטנציאל לאותן הבעיות שהיו- מצב שחיזק את הקשיים והבעיות. נסי לערוך טיהור בבית אפילו בתדירות גבוהה יחסית טיהור ראשוני הייתי ממליצה גם עם בכור שניתן לרכשו בחנויות תבלינים. הטזת מי ים בפינות הבית, לאחר ניקיונו, ארגונו ואוורורו. טיהור שוטף לבית עם עלי מרווה מיובשים. אין זה מעלים או פותר את הבעיות, אך יתכן ויביא להקלה זמנית. את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר/טלפונית. ערב טוב דנה

למעלה