חדשה ומתלבטת

Loreax

New member
חדשה ומתלבטת

אני בת 17 ולפני בערך שנה שמתי לב שאני נמשכת לחברה טובה שלי שבמקרה היא גם לסבית ככה שזה הסתדר לא רע ומאז אנחנו ביחד וני מגדירה את עצמי כביסקסואלית. לפני זה לא נמשכתי ממש לשון דבר לא לבנים ולא לבנות והיום אני ממש לא בטוחה לאיזה מין אני נמשכת. אני מסתכלת גם על בנים וגם על בנות ובשני המצבים מעולם לא הרגשתי רצון אז להתנפל/לגעת/לנשק את הבן אדם ואני ממש לא בטוחה אם המשיכה לשני המינים נובעת מהעובדה שככה החלטתי שאני מגדירה את עצמי או מהעובדה שאני באמת כזאת, אני גם לא בטוחה אם ההשפעה ההשפעה הפסיכולוגית גורמת לי להימשך לבנים או לבנות ואם בכלל אפשר לנסות להבין משהו בגיל הזה בתוך מערכת יחסים.

sutul

New member
אחחח הורמונים...

אני שמח שעברתי את התקופה הזאת

Blackice

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ההתלבטויות והתהיות שאת מתארת הן בהחלט קשות, אבל במקרה הגעת לפורום שבו כנראה יהיו הכי הרבה אנשים שיוכלו להזדהות איתך ושכנראה עברו תהליך דומה. אז בתור התחלה אני אאחל לך ברוכה הבאה!
נתחיל מזה שזה לא סוף העולם, ואת לא לבד פה מבין המתלבטים- ובטח לא הכי מבוגרת. זה קורה. הסטרייטים טוענים שהם מקנאים בנו בגלל שאנחנו "נהנים משני העולמות" אבל האמת שכל התקופה שאני התלבטתי קינאתי בהם, או בהומואים, שיש להם עולם פשוט יותר ופחות דאגות. איזה קל זה בטח שאתה בטוח לאיזה "צד" אתה משתייך, בלי תהיות ורגשות מעורפלים ועובדות סותרות... שאתה לא צריך להקדיש לעצמך שעות של נסיונות ניתוח ובדיקה מקרוב וכל הזמן לשאול את עצמך "איך אני מרגיש כלפי הבחור הזה? הבחורה הזו? אני נמשך אליו? אני יכול לראות את עצמי מקיים קשר איתה?". זה קשה, ואני לא צריך להגיד לך את זה.. מה שאני כן אשמח להגיד לך.. שבשלב כלשהו זה עובר. יש לך רק נסיון של שנה של ההתמודדות עם הפן החדש הזה אצלך, זה עדיין חדש. אם הנושא של נטייה מינית לא היה מודגש בחברה כפי שהוא, הייתי אומר לך בלב שקט "תזרמי עם זה, אל תדאגי, בסוף תכירי את הצדדים האלה שלך מספיק טוב בשביל לתת לנטייה שלך כינוי הולם". אבל אני יודע שזה מלחיץ לא לדעת מה אתה. לפחד שאולי זה גורם לעיוותי תפיסה ומשפיע (לרעה? יש בכלל רע באיזושהי נטייה?) על הנטייה שתתעצב. וזה חדש ולא מוכר ולכן גם מפחיד.. אבל אני מבטיח לך שלמרות כל הפחדים והחששות והלחצים האלה- זה משתלם לנסות לזרום עם מה שקורה ולהתעלם מהשאלה הזו. הרי זו שאלה מלאכותית- יש לך את הנטייה המינית שלך. היא קיימת. לא קיים אף אדם בעולם שהוא "סטרייט" או "ביסקסואל" או "הומו" או "לסבית". יש אנשים שאחרי שהבינו מה הנטייה המינית שלהם, החליטו לאמץ כינוי מהארבעה האלה. מכל האנשים בפורום הזה שמגדירים את עצמם כ"בי" לא תמצאי שניים שיש להם בדיוק את אותה נטייה מינית. אז מה זה משנה כל כך עכשיו איזו תגית תשב עלייך יותר טוב? זה סתם תגית. מה שחשוב לדעתי, זה שיש לך חברה שאת נמשכת אליה וטוב לך איתה (אני מקווה?). לגבי שאר האנשים? יש לך עוד זמן לגלות למי את נמשכת ולמי לא.. בכל אופן, כפי שציינתי כבר בהתחלה, את מוזמנת להשאר כאן איתנו בפורום, להמשיך לחלוק איתנו את ההתלבטויות והמחשבות שלך, לשמוע התלבטויות של חברים אחרים בפורום, או סתם לבלות איתנו כי יש פה אחלה חבר'ה
. אנחנו, בכל אופן, נשמח להכיר אותך יותר טוב, לשמוע עלייך עוד ולעזור לך ככל יכלתנו..
ארז

never cry

New member
ברוכה הבאה..

כמו שאת יכולה לראות גמני חדשה ולא ממש יודעת מה אני.. אני מרגישה מאוד דומה למה שאת מרגישה רק שלי אין חבר/ה.. ואפעם לא היה לי..אבל אני כן יודעת (טוב חושבת) שאני נמשכת לשתיהם.. בהצלחה ב'משימה' של לדעת מי את..

דם הבן

New member
גם חדש!

היי, דור, 21 מהשרון. אני לא כזה מתלבט, אלא סגור לגמרי על עצמי, אבל קצת חסר נסיון עם בנים. יש הרבה נסיון עם בנות. בכל מקרה, אפשר רק לשמוח בשבילך שיש לך חברה טובה וגם בת זוג, זה משהו שלהרבה אנשים אין והיו מתים שיהיה להם. נותר רק להמשיך לחיות עם המצב החיובי הזה ולטפח את הקשר שלכן, ואם יום אחד יציק לך שאין לך בנים בחיים, אז יהיה על מה להתלבט, לא? בהצלחה בכל מקרה. עושה רושם שאני בין המבוגרים פה, הא?

Blackice

New member
ברוך הבא ילד ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

לא בין המבוגרים, אבל במקום טוב באמצע
|קטטר| שמחים לקבל אותך לפורום.. אני נוהג לחלק
אבל היום סתם ככה מתחשק לי לחלק
.. שיהיה מה לכדרר בסופ"ש. ספר קצת על עצמך? (או אם אתה מרגיש שלא בנוח, פתח שרשור היכרות וענה עליו ראשון?
יש גם ככה הרבה חדשים שישמחו..
)

Paranoid Eyes

New member
יא יש חדשים ../images/Emo9.gif

ואתה לא הכי מבוגר.. אבל בהחלט באמצע. כמו שהבלאקאייס אמר לך... (אפילו שהוא ממש לא נראה בלאק
)

Blackice

New member
לפי מה שאת יודעת.. ../images/Emo152.gif

אני אמנע מלהגיד לך "מואהאהאהא" כי זה לא נגמר טוב פעם קודמת.. אבל אם תהיי נחמדה אני אפילו אספר לך איך הגעתי לניק הזה
ארז

Paranoid Eyes

New member
תפסיק להמנע../images/Emo152.gif

ואני תמיד נחמדה, סופר נחמדה.. אבאואמא של הנחמדה.. עכשיו תגלה לי? |אייקון של מלאך| *מעפעפת*.

soul on fire

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לא אתה לא מהמבוגרים אתה באמצע, אבל זה רק בגלל שאני מורידה את ממוצע הגילאים... =]

soul on fire

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זאת אכן תקופה של הורמונים כמו שסוטול אמר עוד לפני, ולדעתי כן יש בזה משהו טיפה פסיכולוגי כרגע כי בסופו של דבר מה שתגדירי לעצמך להיות ותהפכי את זה למטרה את תיהיה כזו... לדעתי עדיף לתת לדברים לזרום קצת יותר בחופשיות ואז לנסות להסגר על עצמך ולדעת מה את באמת לפי התחושות הפנימיות... ואת תמיד מוזמנת להשאר
מיכל.

למעלה