חדשה ומתלבטת

דייזי 2

New member
חדשה ומתלבטת../images/Emo13.gif

שלום לכולכם, אני גננת במקצועי ומרגישה צורך בשינוי! התעניינתי בלימודי אימון לילדים עם הפרעות קשב וריכוז אך לא מצאתי מקום לימודים רציני ללמוד בו באיזורי (קריות/חיפה) רציתי לדעת מס' דברים: 1. איזה לימודיי אימון אוכל לשלב למקצוע שלי ויכולים להתאים לי? 2. אשמח לקבל המלצות על מקומות איכותיים ללמוד בהם 3. האם לדעתכם אוכל לאמן הורים לילדים בגיל הרך ע"י לימודי אימון אישי כללי ללא התמחות? אודה לכם מאוד על תגובתכם!

amicar

New member
ראשית בחיפה יש כמה מקומות לימוד אך

אין לפרסמם בפורום. חלקם מופיעים במאמרים שבשורה העליונה ברתר. לגבי התמחות ,האימון לומדים בשלב א' אימון כללי וההתמקצעות באה אחר כך. האם עברת בעצמך אימון והתהליך מוכר לך? עמי כרמון מאמן אישי ועסקי. אימון לשיפור איכות החיים.

דייזי 2

New member
לא עברתי אימון אבל...

בלי שום קשר ואולי עם , , , עברתי טיפול פסיכולוגי שעזר לי להיות אדם הרבה יותר מודע לעצמו, אדם טוב יותר, קל לי היום להבין גם אחרים. עד כמה דומה תהליך האימון לתהליך הטיפול? תודה לך

amicar

New member
אין לי נסיון בטיפול פסיכולוגי אבל

אני יודע רק שבאימון אנו מסתכלים קדימה,מחפשים חוזקות ובונים תכנית לעתיד בעוד הטיפול חופר אחורנית. עמי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון וטיפול

אם תרצי לקרוא עוד על הדגשים של כל תהליך, תוכלי לקרוא עוד בשאלות הנפוצות שלנו. כמו כן, ארחנו כאן בעבר מאמנת שהיא גם פסיכולוגית בנושא זה, תוכלי למצוא את השרשור בטאגליינס מצד שמאל.

נעמי67

New member
היי דייזי

ברכות על הרצון לשינוי. בראש ובראשונה יהיה עלייך להכנס ולהכיר את עולם האימון באמצעות לימודי אימון בסיסי (יש בתי ספר שמפרידים ויש בתי ספר שמלמדים אימון בסיסי + הכשרת מאמנים ביחד). יש היום כל כך הרבה סוגי אימון שתוכלי לשלב במקצוע שלך אך נראה לי כי תוכלי לקבל את התשובות תוך כדי החשיפה שלך למקצוע האימון וההתנסות שלך . לגבי המלצות לא ניתן לתת כאן בפורום למרות שיש רשימת בתי ספר לאימון שמופיעים בקטגוריה עוד בפורום. אני אשלח לך מסר. לגבי השאלה האם תוכלי לאמן הורים לילדים בגיל הרך ע"י האימון אישי כללי ללא התמחות? את תצטרכי לבדוק עם עצמך בהתאם לכישורים ולמיומנויות שלך במיוחד שאת באה מרקע של שיחות עם הורים . יש אפשרות להשתתף בקורסים קצרים של 6 מפגשים על מנת להתמחות באימון זוגי / משפחתי. מקווה שהצלחתי לסייע , אשמח להמשיך ולענות לך על כל שאלה

שלום דייזי

נדמה לי שהתחום של אימון ילדים, הורים-ילדים, מאוד לא מפותח בישראל - מי יודע אולי את תהיי מהחלוצות בתחום. בכל מקרה, לפני שתחליטי שזה בשבילך, נתנו לך עצה טובה - ללמוד אימון בסיסי, או אפילו יותר פשוט וזול - להתאמן בעצמך - אין דרך טובה מזו להכיר, הכרות ראשונית את עולם האימון ולראות אם את יכולה לקחת ממנו כלים שיישתלבו בידע ובניסיון הרב שרכשת עם ילדים והורים בתור גננת. בכל מקרה - מאוד אהבתי את הכיוון! יצירתי ומעניין. הרבה בהצלחה, רימה וצוות "שמים"

מזדהה איתך

הי דייזי אני מבינה שאת מרגישה צורך בשינוי וזה כבר צעד אחד קדימה לעשות אותו. בנוסף את גם יודעת מה את אוהבת/מתחברת וזה בהחלט עוזר... כיוון שאת גננת , אני חייבת לשתף אותך במיזם החדש שלי ושל שותפתי שנקרא צבעי ילדות, אני מציעה שתכנסי לאתר ותתרשמי www.yaldut.co.il. גם אני עבדתי בגני ילדים כמטפלת באומנות לחינוך מיוחד והיום אני מאמנת אישית- להורים של הילדים ויוזמת הפרויקט של פעילויות אומנות ייחודיות, בעיקר בגני ילדים. אני משתפת אותך כדי שתדעי שהאימון הביא אותי לכל השינויים האלה בחיי. דרך הלימודי אימון והאימון האישי שאני עשיתי (לא פעם) עשיתי שינויים בעיקר בדרך מחשבה. כשהבנתי שאני אחראית למציאות חיי, ואני בוחרת איך חיי יראו התחלתי לקחת אחריות! זה נשמע פשוט? זה ממש לא...זאת דרך, תהליך והמון רצון והתמדה! וזה שווה! הבנתי שאי אפשר להמליץ על בית ספר שמאוד הייתי רוצה להמליץ... בכל אופן הם פתחו גם שלוחה בחיפה, תבדקי ותסמכי על האינטואציות שלך. הרבה מציעים ערבי מבוא, תלכי ותחליטי מה הכי נכון לך, מרגישים את זה בבטן. ושיהיה המון סיפוק והצלחה , את בתחילתה של דרך מופלאה... קארן אלון

למעלה