חדשה ומתוסבכת..

yan levi

New member
חדשה ומתוסבכת..

ממזמן אני די מודעת לזה שאני נמשכת לשני המינים.. זה מלחיץ מוזר ואין עם מי לדבר.. לא עשיתי כלוםם עם בנות רק מפחד של התגובה של כולם.. אני חולמת על זה וכל מיני כאלו.. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה..כי מצד אחד לא מפריע לי מה אומרים עליי , אבל מצד שני..אני די מפחדת להיות עם בת:/ -יאן-

שלום לך

זה מלחיץ כי זה חדש וזר לך. תסתובבי קצת בפורומים, תקראי , תחווי קצת דרך האינטרנט (כך את תמיד יכולה להתנתק כשזה נעשה כבד מדי:) ואחר כך תראי מה את מרגישה ולאן את הולכת עם הרגשות האלה.

גם חדשה ../images/Emo13.gif

ממ היי,גמאני חדשה פה . קוראים לי מיכל
ואני בת ממ עוד מעט 16,מחלון. וממ מסתבר שאני סוג של דו מינית (?) עוד לא ברור לי העינין. ממ כרגע אני נמצאת במעין "מערכת יחסים" עם בת .. ממ הייתי עם בנים, והנה עכשיו אני עם בת, ואני הכי מאוהבת בעולם, והכי טוב לי בעולם. אבל אני פשוט לא ידועת למה אני נמשכת לבנים? בנות? אז,אני אני כרגע די נמצאת ב"חוסר מיצואי עצמי " מתישהו אני אמצא.. אני בטוחה נעים להכיר ..

SSAAMMEEYY

New member
שלום יאן :)

קודם כל... ברוכה הבאה לביסקסואלים
את כולם זה מלחיץ בהתחלה... ואת לא חייבת לספר לכולם אם את בקשר עם מישהי. את יכולה להיות עם מישהי מבלי שאף אחד יידע וכשתרגישי בנוח עם זה תוכלי לספר את זה לכולם. ואז לא תצטרכי לסבות את התגובה של כולם. יום מקסים לך^^

למעלה