חדשה ומתוסבכת..

מיטל101

New member
חדשה ומתוסבכת..

חחח...סתם סתם תאמת,לא ידעתי שיש פורום כזה אפילו.. נעים מאוד,אני מיטל מחיפה,בת 17 וקצת.. גם לי יש חבר הולנדי...סיפור קצת ארוך,קשה ומוזר.. תאמת,שאני הכרתי אותו לפני קצת מעל שנתיים.. שנינו היינו בחופשה עם המשפחות שלנו בתורכיה ובמלון נפגשנו.. היינו יחד רק כיומיים.. נשארנו בקשר,בהתחלה ממש רצינו להפגש וכאלה,אבל אני הייתי בת 15 והוא 17 ואף אחד מההורים לא נתן לשני לטוס.. היינו בבעיה.. נפרדנו.. עליי עברה שנה מאוד קשה,גם עליו. שנינו ניסינו להמשיך הלאה..יצאנו עם אחרים וכאלה..היינו קצת פחות בקשר לתופה מסוימת עד היום הולדת שלי-יוני שנה שעברה. התחלנו ממש להתקרב שוב אבל אמרנו שלא נחשב חברים עד שלא נוכל להפגש. זה היה חזק מאיתנו והחלטנו לנסות שוב. לבסוף,הוא הגיע לארץ בפברואר-הפגישה היתה מדהימה..לא יכולתי לבקש בחור כל כך מדהים עכשיו בחופש הייתי אצלו מעל חודש.. הבעיה-המרחק. הוא התגייס לצבא..אני עולה ל-יב. אחר כך אני אהיה בצבא. כל יום שעובר אני רק מבינה עד כמה אני אוהבת אותו וכמה קשה לי בלעדיו. המרחק הזה הורג את שנינו אבל האהבה הזאת היא ענקית-ואנחנו לא מוכנים לוותר עליה. בהתחלה גם המשפחה לא ממש תמכה...עכשיו גם המשפחה תומכת וגם החברים. קשה לי.. אני כל כך אוהבת אותו,אבל כל כך קשה לי.. זה הסיפור ממש ממש בקצרה. הוא חלק ענק מהחיים שלי ואני לא רוצה להפסיד אותו. הוא בנאדם מדהים!יש לו את האופי הכי טוב בעולם,אני מאחלת לכל אחת מישהו כזה. אז זהו,נעים להכיר.. מישהו יכול לתת לי קצת תקווה לעתיד?חחח

XannieChan

New member
לא נשמע הכי אופטימי

הצבא יגזול מימך הכי הרבה זמן רק אפשר ולא תוכלי לטוס, י"ב לפחות חצי שנה תיהיה טרודה בבגרויות והוא בנתיים מהצד שלו בצבא שם וגם לא הכי זמין. תצאי מהצבא? (לא רוצה לפתוח דיוניי השתמטות) תחכי? אין לי הרבה הצעות, אני אישית חצי י"ב העברתי שם והשתחררתי מהצבא כדיי שיהיה לי זמן ללמוד את השפה יותר ולא להיות כבולה לארץ - אני לא באמת דוגמא טובה כה? :) וברוכה הבאה?

מלפפiן

New member
היי מיטל וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אז ככה, הסיפור שלכם ממש יפה, ואני מאמינה שאתם מאד אוהבים אחד את השני, אבל... אני לא רוצה להישמע כמו אמא שלך, אבל אתם עדיין צעירים. הוא כרגע בצבא, את עולה ל-י"ב, אל תוותרי על הלימודים, לכי, תגמרי תיכון ותלכי אחר כך לצבא. בעוד כמה שנים תחליטי מה טוב לך ומה את רוצה לעשות בהמשך.ורק כשי לעודד אותך, אם תיקראי לשירשור למטה עליי ועל איך שהכרתי את ההולנדי שלי (זה ממש בקצרה) אני יכולה רק להוסיף שאז הייתי בסוף י"ב ולאחר מכן התגייסתי לצבא, וכשהוא חזר להולנד חשבתי שזה סוף העולם ולא יכולתי לעשות כלום כי הייתי בצבא... הייתי חודשים בדיכאון, אבל בסוף זה עבר, התבגרתי, עברתי, הכרתי בחורים אחרים וחשבתי שזה פשוט היה תקופה בחיים. בסופו של דבר, אחרי שנים נפגשנו שוב ומאז אנחנו ביחד, גורל זה גורל, מה שאומר, אם נועדתם להיות ביחד, אז בסופו של דבר תהיו ביחד
ושיהיה לך רק הצלחה בחיים!

made in holland

New member
שלום לך מיטל

ברוכה הבאה תקווה אני לא יכול לתת לך אבל הסיפור שלכם יפה ללא ספק. אבל עם הוא בצבא שינסה (אין הרבה סיכוי) להכנס לunifill בלבנון כמשגיח (יש שם כמה הולנדים, אבל כולם מבוגרים ועם דרגות גבועות) בכל מקרה בהצלחה וספרי לנו מדי פעם מה איתכם

למעלה