חדשה ומשועממת! entertain me!!!

לידור17

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לידור 15 וחצי...(גם חדש)
אני חושב שהארי לא ימות! תחשבו טוב!!
שהוות נעימה

לושהה

New member
היי../images/Emo9.gif

אני יובל. והארי ימות..מה לעשות?.. למרות שלא איכפת לי שהוא ימות,כל עוד רון יישאר חי.

hcarmiel

New member
אז ככה

*תגובה זו מתבססת על כך שהארי לא מת בספר השביעי* בקרב האחרון הארי חטף קללה שגרמה לו לפיגור שכלי וגרמה לו פגיעה קשה ביכולות הקסם שלו. בינתיים הרמיוני למדה הוראה כך שבגיל 21 היא כבר לימדה לחשים ועמדה בראש בית גריפנדור. בגיל 25 היא מונתה למנהלת ביה"ס לאחר שהמנהל (פליטיק) מת (מקגונגל מתה עוד לפני, מתישהוא באיזור 97-98 ). בגיל 28 התגרשו הרמיוני ובעלה רון וויזלי מכיוון שרון טען ש"בית הספר הדפוק הזה זה כל מה שחשוב לך" כאשר הייתה הרמיוני בגיל 29 נפטר שרת ביה"ס הקשיש ארגוס פילץ' והרמיוני, שחשה רחמים כלפי חברה לספסל הלימודים לשעבר מינתה את הארי לתפקיד. בגיל 30 הארי הוא השרת בבי"ס הוגוורטס לכישוף ולקוסמות שמבלה עד סוף ימיו במצוד אחר תלמידים כופרים והענשתם.

klini

New member
ברוכה הבאה

טני נילי ואני בת-14.5. השתלבות מהירה

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני רוני
אם הוא יגיע לגיל 30 הוא בטח ישב בדירה הקטנה שלו, יזמין פיצה, וישתה בירה

Fairywitch

New member
ברוכית, קרן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה
אני כותבת פאנפיק על מה שקורה 10 שנים אחרי שהם מסיימים את הוגוורטס... בגלל עומס מטלות קצת נתקעתי עכשיו
ברוכה הבאה, תהני

2 Mיכל

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

כשהארי יהיה בן 30? או שהוא לא יגיע לגיל מופלג שכזה או שהוא יחיה באושר ועושר עם אישה אוהבת ויהיה להם בן שייראה בדיוק כמוהו חוץ מהעיניים, שיהיו של האמא.
השתלבות נעימה.

מה ה מצב

New member
ברוכה הבאה!!

גיל 30? באמת מעניין... נראה לי שיהיו לו חיים רגילים... בטח בדיוק יתחיל לעבוד איפשהוא (שג'יני נכנסה להריון הוא הבין שלהיות הילאי זה לא בשבילו...) ויהיו לו ולג'יני שני ילדים ג'ינג'ים חמודים. יעבוד יפרנס וינסה לבלות עם המשפחה כמה שיותר. אם כי, גם מוות המוני של גיבורי הספר יכול להיות חביב למדיי...

למעלה