חדשה ומבולבלת....

toltol8

New member
חדשה ומבולבלת....

שלום בנות אני בטיפול ראשון של מונוגון לפני הפריה ראשונה שכנראה תהיה שבוע הבא שאלתי היא. האם מישהיא מטופלת או טופלה בב"ח מאיר שמעתי שזה לא מקום אידאלי אשמח לקבל מידע אני מאוד מודאגת תודה

אולה *

New member
הי טולטול! ../images/Emo20.gif

שמחה לראותך גם כאן!!! לגבי בית חולים מאיר - נאמרו עליו דברים לא נעימים בפורום. תעשי חיפוש על "מאיר" ובטח תמצאי. בהצלחה, אולה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדעה המקובלת היא אכן שבית חולים מאיר נחשב למקום לא נעים להיות בו מטופלת. לא בגלל חוסר מקצועיות, אלא בגלל חוסר אנושיות. אם התחלת ואת מרוצה, אין לך סיבה להיות מודאגת. אם לא תהיי מרוצה, לא נרוא, בין כה וכה את מתכוונתת להכנס להריון ב"מכה ראשונה" אז בשביל זה שווה לעבור אצלהם סיבוב. שיהיה בהצלחה נועם

toltol8

New member
תודה על התמיכה הנהדרת........./images/Emo25.gif

אני בימים האחרונים החלטתי ללכת על יותר בכיוון המחשבות החיוביות , כי הלחצים המיותרים לא הביאו אותי לשום מקום רק לבכי ויאוש, הלוואי וזו תהיה ההפריוה הראשונה וגם האחרונה טולטול

../images/Emo104.gif ברוכה הבאה לסירה הנפלאה

שנועם מנווטת בים הסוער. לא טופלתי ב"מאיר" אבל אני יודעת שיש לגביו דעות מאוד שנויות במחלוקת. שתהא לך זו ההפריה הראשונה והאחרונה, ובקיצור -
. סיגל היי-טק

טולטול- ../images/Emo141.gif ברוכה הבאה..

אין לי מושג לגבי בי"ח מאיר, רק רוצה לאחל לך שהטיפול שם יהיה גם האחרון... ושתהיי ברוכה היוצאת לפורום השכן...
בכל טיפול שלא יהיה. ד.

למעלה