חדשה ומבולבלת

ניקה25

New member
חדשה ומבולבלת

שלום לכולן! לפני הכל אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה. אני זקוקה לעזרה , וגיליתי שאין לי יותר מדי מקומות בהם אני יכולה לקבל תשובות לשאלותי. הסיפור שלי מתחיל בכך,שיום אחרי החתונה מצאתי את עצמי בבית חולים עם כאבים מטורפים באזור הבטן התחתונה והרבה מאוד סימני שאלה. לאחר הבדיקות ואשפוז התברר שיש לי מבנה ציסטי שעוטף שחלה ימנית ,להערכתם אנדומטריוזיס. כמובן שהדבר לא אמר לי כלום , ורק רציתי שהכאבים יפסקו. לאחר ימיים של משכיחי כאבים הרגשתי הקלה, (למרות שרק לאחר כמה שבועות עבר לי ההתקף כמעט לגמרה). לפני ששוחררתי מבית חולים ניסיתי לקבל תשובות , אך הן לא הגיעו, קיבלתי מרשם לגלולות למשך שלושה חודשים ברצף ודרך צלחה להמשך. מצאתי את עצמי עם התקף נוסף שלושה חודשים לאחר נטילת גלולות , (בטיפשותי לא הלכתי למומחה אנדו' כי בבית חולים נאמר לי כי אין כל כך מה לעשות עם זה חוץ מלחיות עם זה והרופא נשים שלי גם לא הגיב כל לך , שלח אותי לכמה בדיוק יסוד, אבל לא יותר מזה). וכך עברו להם עוד מס ' חודשים , במהלכם אנחנו מנסים להיכנס להריון (גם זה בהמלצת רופאי מיון וגם רופא נשים), כמובן שזה לא ממש הולך, ולאחר שעברתי קצת על החומר שקשור לאנדו' הבנתי שזה לא עוזר כל כך אפילו אם כן מתאפשר הריון טבעי (1 ל100000000). הבנתי שמצבי לא הולך להשתפר עם משהו לא ישתנה , החלפתי רופא נשים והגעתי לרופא פריון שבדק אותי וראה כי הציסטה גדלה, והוא ממליץ לעשות לפרוסקפיה. בסופו של דבר עברה כמעט שנה ואני לא יודעת מה לעשות ? האם ללכת לרופא אנדו' ? ולאיזה? (המלצות) רופא פריון שמתמצא באנדו'?

שלום לך

בוודאי ללכת לרופא אנדו' במרפאת אנדו בתה"ש רופאי אנדו - דר' סוריאנו, דר' שטוקהיים, דר' זולטי רופא פיריון שמתמצא באנדו - פרופ' שולמן, פרופ זיידמן, פרופ משיח.

ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

שמחה שמצאת אותנו
זק ענתה לך על שאלותייך ולי נותר לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך
אם יש לך שאלות נוספות, אנחנו כאן

אפשר גם וגם

למרפאת אנדו בתה"ש את צריכה טופס 17 מהקופה או לשלם משהו כמו 170 ש"ח. לפרופסורים יש החזרים מהקופה שלושתם עובדים עם מכבי אז אם את במכבי את יכולה להגיע אליהם באופן פרטי ולקבל החזר אם את בקופה אחרת את צריכה לבדוק מול הקופה אם הפרופסורים בהסדר. דר סוריאנו - אפשר גם באופן פרטי ואני חושבת שהוא עובד עם כללית דר שטוקהיים - עובד עם מכבי דר זולטי כבר לא במרפאת אנדו אלא משיח הבן ואין לי מושג איך הוא מקבל.

ניקה25

New member
תודה על התגובה המהירה!!!

יש לי שאלה נוספת , קבעתי תור בתל השומר והוא יוצא יום לאחר צילום רחם שאני אמורה לעשות, האם לדחות את התור, יהיה בכלל ניתן לבדוק אותי יום לאחר צילום רחם?

שלום שוב

את צריכה להגיע לתה"ש עם תוצאות הבדיקה ולדעתי לא יבדקו אותך הייעוץ ניתן בדר"כ עפי הבדיקות שאת מביאה ממש במקרים חרגים הרופא בודק.ובנוסף תגידי לרופא שאת יום אחרי צילום רחם והוא יגיד לך אם אפשר לבדוק או לא.

למעלה