חדשה ומבוהלת...

זואילי

New member
הי לך

הנה הכרת את מה שכולנו עוברות (תרתי משמע) מפעם לפעם - פועל עם תג. ככה אנחנו קוראות לאלו. טרום ווסת קשה זה יפה. מזל שהוא לא אמר לך שווסת זו לא מחלה. בעצם את זה נוהגות רופאות נשים להגיד... מרבית הגניקולוגים שלנו שומעים את השם סוריאנו או המרפאה בתה"ש ומתעצבנים. זה מוכר וידוע. אל תתרגשי מזה. לפרוסקופיה אבחנתית זה ממש פאסה... אם עושים את זה אצל המומחים, אז זה בוודאי גם טיפולי. רופא שלא מתייחס ללפה' כאל ניתוח לכל דבר - היפרדי ממנו בידידות. בואי נגיד שגם "איבחונית" לא היית מעיזה לעשות אצל מי שמדבר על פגיעה באיברי הרבייה ככה. את לא יכולה לדעת אם הכאבים והחצוצרה הסתומה בהכרח מעידים על נזקים נוספים. כמו שאמרת בעצמך - רק אחרי שתקבלי ייעוץ במרפאת האנדו, ואם יעלה הצורך בלפה', רק אז תדעי הרבה יותר. אני חושבת שעם חצוצרה סתומה בוודאי שרצוי לבצע IVF . אינני יודעת כמה זמן את מנסה להרות טבעי. אבל אם במשך חצי שנה - שנה ניסית ולא הצלחת ובכל הזמן הזה קיבלת ווסתות כל חודש, אז בהחלט דברי על הנושא עם מרפאת האנדו. אין ספק, וזו דעתי האישית כמובן - שקודם כל צריך לטפל בסבל שלך ולשפר את איכות החיים. כמו כן, כדאי להתחיל גם לבדוק את בן זוגך, לראות שהכל אצלו תקין מבחינת הזרע. מה שנקרא, להיכנס בנושא מכל כיוון. (בנושא הפריון).

היי זואילי

תודה לך.. אני מנסה להרות כבר שנה בערך וכן כניראה שאת צודקת לגבי הרופא האטום והלא מיומן שלי. מחר, אחרי שאהיה אצל סוריאנו, אהיה יותר חכמה לגבי הכל.. לבינתיים מחכה ושמחה שיש לי כאן אותכן הבנות הכי רגישות ומקסימות.. נשיקות חמות ממני..

אטימות

היי בנות, אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי לאחר שכבר כמה חודשים התלוננתי בפניו על כאב יומיומי שאני חווה ותמיד תשובתו הייתה שכניראה שיש לי טרום ווסת קשה, טרום ווסת? כל החודש? הצחיק אותי... אתמול כשבאתי אליו עם הצילום רחם (עם חצוצרה שמאלית סתומה) ועדיין מתלוננת על הכאבים בצד שמאל ואמרתי לו שהאבחנה הראשונית של סוריאנו היא אנדו', הוא ממש התעצבן ולא היה מוכן לשמוע ואמר לי שגם הוא מבצע לפרסקופיה, אבל אבחנתית בלבד ולא טיפולית, הוא התבייש להודות שאין להם שמץ של מושג מה זה בכלל והמליץ לא לעשות בכלל לפרסקופיה, אלא להיכנס להיריון... אם הייתי מצליחה, זה היה טוב. הוא טען שהם לא עושים לפרסקופיה טיפולית כיוון שהם מפחדים לפגוע באיברי רבייה, אז מה הפיתרון? להשאיר את זה ככה? כ"כ כעסתי על האטימות והבורות והבנתי שבאמת לא יהיה מנוס וגם ללא טפסי 17 אאלץ להגיע לסוריאנו ולוודא מה אכן נפגע פנימית, כי אני מבינה שללא שום קשר לבדיקות, רק בלפ' יהיה ניתן לאבחן את אומדן הנזק אם בכלל.. לפי הכאבים בצד שמאל ולפי ממצאי צילום הרחם (חצוצרה שמאלית סתומה), אני נוטה להאמין שאולי יש נזקים נוספים, האם אני טועה? האם ייתכן שכל התופעות והכאבים שאני חשה נובעים רק מהחצוצרה הזאת או שמא יש עוד דברים? שאלה נוספת - אם החצוצרה השמאלית סתומה זה אומר שאפשר להיכנס להריון רק אחת לחודשיים? האם ניתן לעשות הזרעה עם חצוצרה אחת סתומה? האם כדאי מיד להתחיל עם IVF או כדאי להמשיך לנסות באופן טבעי? כ"כ רוצה להפסיק את הסבל קודם כל ודבר ראשון..

ברחה לי התגובה..

תחליפי רופא בלי להתמהמה.. פגיעה באברי הרבייה,נו באמת,היתה איזה פועלת עם תג שאמרה לי משהו בסגנון במהלך התופת שעברתי עד שאובחנתי,שומר נפשו ירחק מכאלו רופאים,נוסי על נפשך,אל תתני צ'אנס בכלל. לגבי החצוצרה- אפשר לבצע הזרעות עם חצוצ. אחת אבל אנדו' והזרעות זה בהחלט לא מומלץ,תעשי חיפוש כאן ותראי עד כמה הזרעות מלבות את המוקדים. לגבי ביוצים-ניתן להיכנס בכל חודש להריון גם עם חצוצרה אחת. בהצלחה

lee E

New member
ומיד!

באיזה איזור בארץ את מתגוררת? כך נוכל להמליץ לך על רופא שכן מכיר את המילה המסובכת.

lee E

New member
../images/Emo18.gifלרגישות-תיאורים מגעילים

הוציאו ביום ה' את התפרים..אבל בגלל הסכרת, הפתח לא נסגר טוב וכל החלק מתחת לטבור נפתח לגמרי. לאורך של 6 ס"מ ועומק של 3.5. הבעל המתעלף קיבל הוראה להחליף נקז 3 פעמים ביום. ביום ג' יחליטו אם לתפור שוב. הוא עושה את זה ואח"כ חייב לשבת חצי שעה להירגע
. הכי מצחיק שבדרך להוצאת התפרים הוא הודיע שנראה לו מאוד מעניין להיות רופא-אחרי מה שהוא ראה, הוא התחרט-כבר לא רוצה להיות רופא. למזלי אני מקפידה לא להסתכל כך שאין לי מושג איך זה נראה. חוץ מהתקפת הקאות עקב תיאורים מוגזמים...אנו בסדר..הבעל הוזהר שלא לספר לי כלום על הפתח כי זה ממש לא נעים להקיא עם בטן פתוחה. בנתיים אני לא ממש זזה, נמצאת בעיקר בפוזה של חצי שכיבה..וזהו. מה אצלך????? מזמן לא קיבלתי תמונות שעושות טוב!

זואילי

New member
ליהי יקרה

כידוע לך, בפעם הראשונה בהיסטוריה - הצלחת לזעזע אותי, פריקית של ג'וסי דיטיילס. דמיינתי הרבה דברים, את חלקם כבר דיסקסנו, אבל טרם הגעתי לדמיונות על איך נראית הקאה מהבפנוכו. זהו. הרגת אותי. אם נעמי היקרה לא תיכנס לפה בזמן הקרוב ותצחיק אותי, אני חוששת שגרמת לי לנצח לאבד את חוש ההומור. אני חושבת שאני זקוקה לחופש ממך...

ממש מעצבן

זה פשוט נורא וזה חלק ממה שסוריאנו אומר - שרב הרופאים, גם רופאים מומחים לפוריות פשוט בורים לגמרי בתחום של אנדו' אני לא יודעת אם יש נזקים נוספים או לא. אני הייתי הולכת לפי מה שסוריאנו אומר. אומר לעשות לפה', תעשי... אל תעשי ספקולציות, זה לא עוזר למצב הנפשי שלנו. (וזה קשה לא לעשות אני יודעת) ומהמעט שאני מבינה, אם חצוצרה אחת סתומה, מעבר לזה שזה מוריד את הסיכוי שלך להיכנס להריון טבעי (אבל לא כך חודש כן חודש לא, הרי הגוף שלנו לא עובד כך) זה גם מסוכן כי יכול חס וחלילה להתרחש הריון מחוץ לרחם וזה מאד מסוכן לכן לדעתי ימליצו לך מיד לעבור ל-IVF גם אצלי בגלל אנדו שפגעה קצת יותר מדי בחצוצרות (לא סתומות אבל בצקתיות מאד) אני עוברת עכשיו טיפול IVF ראשון אז שיהיה המון בהצלחה

אמלי11

New member
הרופא שלי הגיב בדיוק באותה צורה ! אל תתייאשי

תפני לסוריאנו, גם פרטי אם צריך, הוא רופא מדהים ובן אדם מדהים לא פחות

למבוהלת-הרופאים מתיימרים כאילו לדעת למרות שהם

לא מבינים דבר וחצי דבר באנדו. לא אשכח לפני 10 שנים כשרק עליתי על האנדו' איזה שטויות אמרו לי כל מיני רופאים. איזה המצאות מטופשות וכל מיני גיבובי שטויות. הם לא יודעים ומתביישים להגיד שהם לא יודעים.

ממש בושה

לא רק שהם לא מבינים ומתביישים להודות בזה, הוא גם השמיץ את המרכז לאנדו' בשיבא החצוף. ואמר לי: "מרכז? גם אני יכול לשים שלט ולכתוב עליו המרכז ל..." -חושב שזה גן ילדים.. הוא עשה לי באותו יום מעקב זקיקים והזקיק שלי גדל ל- 25.5 אז החצוף אומר לי: " אני לא מבין, איך לפני יומיים היה 20 והיום 25.5, אני כבר לא בטוח שז זקיק, אולי זה ציסטה, משהו לא תקין" -אז מי אמור לדעת? אני אולי? ואז אתמול הייתי אצל סוריאנו והראיתי לו את המעקב והוא אמר לי שהזקיק הזה זה אומר שאני אחרי הביוץ, לא ציסטה ולא נעליים. בקיצור אני מחפשת רופא נשים חדש, יש המלצות?

למבוהלת- ממליצה בחום על ד"ר ג'קי אשכנזי-מס' 2

אחרי משיח. אין כמוהו גדול וידוע. יש לו ידיים חבל"ז. הוא פשוט מוצלח זה הכל. עובד באסותא וגם עם השרון. אשכנזי יעקב טל' 03-6991319. מקבל בקליניקה פרטית בבורלא 38.

למעלה