חדשה ומאוד מתלהבת...

מרת קו

New member
חדשה ומאוד מתלהבת...

שלום לכולם גיליתי את העולם המדהים הזה לפני כחודשיים... בעלי רשם אותי לקורס קצר ביום שישי ומאז אני מאוהבת.... עשיתי כבר כמה עוגות לחברות ואני נהנית מכל רגע... כמובן שיש לי עוד המון ללמוד אבל זה כל הכיף, לא? בכל מקרה- מחר הבטחתי לבת שלי שאני אעשה לה עוגה לגן כי היא אמא שבת... יש למישהו רעיון לעוגה שתהיה חגיגית? חשבתי לעשות זוג יושב מול שולחן ומקבל את השבת נראה לי שהבנייה תהיה כבדה מידי... מה דעתכן? בינתיים מעלה כמה עוגות שעשיתי- היערות והארות יתקבלו בברכה...

sharonz5

New member
מקסימות! כל הכבוד!

עבודה יפה ונקייה. הייתי שמה דגש על עוגות גבוהות יותר זה משדרג :)

מרת קו

New member
תודה לכולם על החיזוקים- כיף! לגבי הגובה

רק בעוגה עם פו הדב הבנתי מה צריך לעשות בשביל שהיא תהיה גבוהה... מאז הן יוצאות לי די גבוהות... אבל כיף ששמת לב והארת את עיני.... טוב.... אז העוגה של מחר לגן לא יצאה ממש יפה, לא הייתי מעלה אותה כאן בגלל שאני ממש לא גאה בה אבל אני כן אשמח לקבל עצות/ הארות עליה כי זו בעצם העוגה הראשונה שאני עושה עם ציור (לא רציתי להשקיע ועבדתי על זה כל היום...) את חלקה עשיתי עם הבת שלי (בת 4 וחצי שכל מטרתה היא לנשנש את הבצק... ממש לא רצינית) אז הייתי חייבת לשים חלק מיצירותיה גם...

מרת קו

New member
ועוד אחת- ושאלה

בודאי שמתם לב שהצבע נמרח לי באות ש', מה עושים במצב כזה? יש דרך לתקן את זה?

sharonz5

New member
העוגה מאוד מתוקה!! דווקא מאוד כיף שהילדה

לקחה חלק פעיל :) אולי תשתמשי במכחול דק יותר... מה ציירת קודם? את המסגרת ?

מרת קו

New member
כן... היא מאוד נהנתה... עשיתי את המסגרת קודם

דווקא בזמן העבודה הכל היה טוב, כשהעברתי את הבצק בוכר לעוגה וחשבתי שהכל התייבש זה נמרח... מבאס, ניסיתי קצת לעבור עםצבע מאכל לבן אבל ראיתי שזה לא עובד...

למעלה