חדשה וכתבה..

• פותח הנושא MoWz
  • פורסם בתאריך

MoWz

New member
חדשה וכתבה..

סתם ראיתי כתבה היום בוואלה.. http://e.walla.co.il/?w=/1000/718063

Ma E

New member
מי אמר מושלמת ולא קיבל?../images/Emo99.gif

אלווווהייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך ברראאאאאא רק דבר אחד כזה מושלםםםםםםם איייךךךךךךך!?!?!??

The Lost Girl18

New member
אוווווווווווווווווווח!!!!!!! קבלווו

את הוורידים בידייייים בתמונה שמאי שמה!!! אני יאנוססססססססססססס

AngieTakeMe

New member
שוד לאור יום!!!

קלטו קטע! היום הייתי בסטימצקי באיזה קניון, ויש שם את המגזין "Vanity Fair" עם הראיון על אנג'י והכל. עכשיו אני כולי בהתרגשות, מתהההה לקנות את המגזין, מקפצת בכל החנות מאושרת וזה.. אל תשאלו.. טוב אני מסתכלת על המחיר מה אני רואה?!?! 74.80 שקלים!!!! אתם קולטים?! 75 שקלים למגזין שהוא תכלס כמו לאישה או משו בסגנון! אני פשוט לא מאמינה.. כמעט קניתי אבל בסוף חברה שלי שכנעה אותי שזה לא שווה לבזבז כל כך הרבה כסף על כתבה שאני יכולה למצוא באינטרנט.. אתם פשוט לא מבינים איזה מהממת היא בתמונות שם אוווווף!!! כל כך רציתי לקנווווווווווווווות :(:(:(

DankaN5

New member
חח לי קרה משהו יותר מצחיק..

הייתי אתמול בסטימצקי פתאום אני רואה עיתון עם תמונה מעלפת של אנג'לינה על השער ואז אני רואה...שזה מגזין ערבי!! אתם קולטים כתבה של 5 עמודים פלוס פוסטר והכל בערביתת אבל לקחתי את הפוסטרררר חחחח

The Lost Girl18

New member
חחחחחחחחחחחח

גנבת קטנה=) סתם גם אני הייתי עושה את זה.. אני רוצה ת'פוסטר הגדוווווווווווווווווווווווווווול של מיסטר ומיסיס.. אוווווווף

The Lost Girl18

New member
כן נו גמאני..חששתי שלא תבינו..

אם אני יגיד רק מיסיס.. חח כי זה בא ביחד..אבל שיזדיין בראד פיט.. אני עוד ישיג מה אתם דואגים..!=)

DankaN5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יש לי אותו......ואת מאמינה שהוא עדיין שוכב מחכ שאי אמסגר אותו? לא הגיוני...

FIRE GODDESS

New member
למה זה עושה לי פורבידן../images/Emo35.gif

אני לא יכולה לראות את התמונות!!! אוףף זה אתר בקוריאנית אבלל זה כזה לאט וניסיתי להיכנס וזה לא מצליח!!!

Ma E

New member
מה? לא זה לא..

זה זה http://www.beautifulangelina.com/coppermine/

¥EleVatioN¥

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ו...רגע הם כאילו מותחים ביקורת שלילית על כל התוכנית הזו? זה נראה לי מזה לא במקום, ראיתי את הכותרת לא רציתי אפילו להמשיך לקרוא :S

למעלה