חדשה וכבר שאלה

יעלית37

New member
חדשה וכבר שאלה

אני כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום הזה כולכם מקסימים, תומכים ואוהבים! לשאלתי - אני בת 36 לאחר מס´ נסיונות הזרעה נסיון ראשון עם אקקלומין שניים אחרים עם זריקות, בכל טיפול עם זריקות העלו לי את המינון מעט ולא בגלל חוסר תגובה - מאחר והתגובה היתה זהה בכל הפעמים. בפעם הזאת העלו את הפרוטוקול בצורה משמעותית, בשבילי לפחות ז"א אז קיבלתי שלושה ימים 2 אמפולות ועוד יומיים אמפולה אחת, סיבוב שני 2 אמפולות 5 ימים - מדובר בגונל F בסבב הזה הרופא נתן לי 3 אמפולות במשך 5 ימים, יש לציין שהנני מבייצת ביום ה-9 10 מהמחזור והתגובה לכל המינונים היתה זהה, ולשאלתי למה גורמת ההגדלה במינון? לריבוי זקיקים או לגדילה מהירה יותר של הזקיקים אני פוחדת שהביוץ לא יבוא מהר מדי ואפספס את הטיפול, תודה על תשובתכם מראש יעלית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ונקוה שתהיי "חדשה וכבר בהריון"
בדרך כלל מעלים מינון כדי לקבל כמות זקיקים גדולה יותר. לא כתבת כמה זקיקים התקבלו בטיפולים הראשונים. במידה ואין הפריה מנסים להגדיל את מספר הזקיקים וכך להגדיל את הסיכוי להריון. לפעמים הגדלת המינון אכן מביאה לגדילה מואצת. אם את עושה מעקב זקיקים ובדיקות דם לרמת פרוגסטרון וE2, יש סיכוי טוב לתפוס את הביוץ בזמן. אכן יש חשש לביוץ מוקדם- כי אם יתפתחו יותר זקיקים, רמת הE2 (אסטרוגן המופרש מהזקיקים) תעלה, ותביא לביוץ. לכן חשוב מעקב צמוד. למה את מתכוונת שהתגובה היתה זהה? אותו מספר זיקיקם? האם קיבלת כוריגון לתזמון ביוץ? שיהיה בהצלחה נועם

יעלית37

New member
תודה לך נועם בת

לגבי הזקיקים - תמיד היה אחד מוביל ועוד שניים צמודים אליו וכן - קיבלתי כוריגון תמיד אז אם הבנתי נכון זה עלול להקדים את הביוץ אבל המטרה היא לריבוי זקיקים בדיקת דם אני תמיד עושה ביום השישי של המחזור ואז תמיד יוצא שיום למחרת אני מקבלת כוריגון בערב/בצהרים ואחרי יום הזרעה ושוב למחרת הזרעה מקווה שלא בלבלתי תודה יעלית

ברוכה הבאה יעלית ../images/Emo45.gif

המטרה בהורמונים שאת מקבלת היא להגדיל את כמות הזקיקים וכך להעלות את הסיכוי להריון. אבל חשוב גם שהזקיקים שמתפתחים יכילו ביצית בשלה, ולפעמים ביוץ מוקדם מדי עלול לגרום לכך שהביצית אינה בשלה מספיק, ואז הסיכוי להריון יורד. תתייעצי עם הרופא המטפל (אגב, האם את מטופלת אצל מומחה פוריות?) ותשאלי אותו. בהצלחה ומקווה למעבר מהיר לפורום הריון מרב

נועם@בת

New member
אז כנראה הרופא מנסה להגיע ליותר

זקיקים כדי להגדיל את הסיכוי להריון. הבעיה שאין שום חוק בתגובה להורמונים. לפעמים העלאה קטנה במות מביאה לעודף זקיקים ולגירוי יתר של השחלות, ולפעמים העלאה גדולה לא מביאה לשום תוספת. נקווה שלא יהיה ביוץ מוקדם, אבל את יכולה להעלות את ההלבטות שלך בפני הרופא ולבקש להקידם את בדיקת הדם ליום הרביעי או החמישי. כך תהיי רגועה יותר. בהצלחה נועם

נוג

New member
יעלית ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

היי, שיהיה בהצלחה ומקווה שתהיה כאן רק לזמן קצרצר
. משנים את מינוני התרופות כדי לקבל תגובה יותר טובה כלומר יהגוף ייצר יותר זקיקים והרירית תהיה יותר עבה. שיהיה בהצלחה
נוג

נוג

New member
../images/Emo32.gif לבנות שמשתתפות במפגש ../images/Emo23.gif

מאחלת לכם חוויה מקסימה ומיוחדת
. תצרו מעגל רחב ומלא אנרגיות וכוחות. תשלחו קצת גם לנו בגלות
. אמנם אני לא אהיה שם פיזית, אבל במחשבות אני אתכן. מצרפת את
, אנרגיות והחום
גם שלי.
נוג

למעלה