חדשה..ויש לי שאלה

galush834

New member
חדשה..ויש לי שאלה

היי תמיד הייתי מכורה לסימס ואז יצא סימס2 אבל לא יכולתי להתקין אותו כי יש לי מחשב נייד אבל עכשיו שמעתי שיש סימס במיוחד למחשב נייד... אפשר לקבל פרטים עליו? האם זה כמו סימס רגיל ז"א אפשר עדיין לעצב אותם וכ'ו... מה עושים בסימס עם הכלב? מה עושים בסימס עם האי? מה עושים עם הסימס שצריך למצוא אהבה? כמה זה עולה? מה הכי כיף? ויש לי פה חברה הכי טובה מהכיתה(שי|אני לא זוכרת את הכינוי אבל אני יודעת שהיא מכורה!!!!) ויש פה מישהי מפורום אחר שאני מגיבה בו(היי מיכל
) מקווה שתקבלו אותי פה

שיוש30

New member
גלוץ''''

לאב יו ברוכה הבאה חחח טוב את יודעת את הפרטים שלי לא??

עוד 5 ימים סוף שנה!!1

ועוד 6 ימים לומדים שמונה שעות ברציפות מתמטיקה. הידד.

שאלה קטנה..../images/Emo60.gif

ראיתי שם של סימס the sims 2 Travelin Fun עכשיו יש לי שאלה.. זה השם האנגלי של bon voyage או שזה יהיה תוספות חדשה?! או מיני?!

Rainbow Cookie

New member
הו ^__^../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

היי ^__^ אממ, אני לא יודעת בדיוק על המשחק, אבל אני יודעת שקוראים לו סימס 2 לייפ סטוריס O: תוכלי לקבל מידע באתר סימיל ^___^

13daniel13

New member
היייייי ^_______^

יוכבד גלילי, [דניאל], 13, מכורה לסימס. זה כמו סימס רגיל, אפשר לעצב את האנשים. עם הכלב זה כמו סימס 2 עם תוספת הכלבים, בעיקרון את אמורה לשחק איתם ולעשות משימות [זה מה שמיוחד בלייפסטוריס] וכמובן גם אפשר לשחק במצב רגיל, יוצא בקרוב לחנויות. עם האי, עוד לא יצא, אבל זה סוג של הישרדות. אין כזה דבר הסימס שצריך למצוא אהבה ^^" לכל סימס יש אפשרות להתאהב ויש אפשרות לפתח מערכת יחסים, אולי את מדברת על לייפסטוריס הרגיל, שהמשימות העיקריות אצלו זה למצוא דייט, אז זה פשוט כמשמעו, למצוא אהבה. המחירים נעים בין 200-250 ש"ח ואני ניסיתי רק את הסימס לייף סטוריס הרגיל אז אין לי דעות על האחרים ^^" בהצלחה לך, דניאל

13daniel13

New member
לא חח XD

הוא דיבר אליי D: כי רשמתי בהודעה אחת שאני בת 13 ובשניה 85. אדיר, יוכבד גלילי היא הפיצול אישיות שלי כבר כמה שנים, אתה באמת לא מכיר אותה?

13daniel13

New member
לא ^^"

תוספת לסימס, זה שאם יש לך סימס ואת רוצה להוסיף לו דיסק שבו יש תוספות למשחק. לייפסטוריס הוא משחק בפני עצמו.

למעלה