חדשה וטרייה מהיום:)...

Enav B

New member
חדשה וטרייה מהיום:)...

היום חבר שלי היתגייס...:(אופפפ... איך אפשר להיסתדר בלעדיהם!?!??!ועוד הוא הלך לקרביי..!! תקבלו אותי בברכהה חיחיחי... לפני חודש היה לנו שנה!!!מקווה להחזיק את כל השלוש שניםם שלו!! אז אני עינב בת 17 וחבר שלי הלך לכפיר למי שמכירה..אהה ומתל אביב..:)

Enav B

New member
תודהה בובה:)

איפה חבר שלך משרת?אהה ואכמה זמן אתם ביחד??

Enav B

New member
../images/Emo23.gif

WOW איזה מטורף זה חמש שנים...בת כמה את? כל כמה זמן הוא בבית? איך אני מחכה שחבר שלי כבר יחזור בפעם הראשונה!!

MeWithoutU

New member
עונההה

חבר שלי אפסנאי... וכן ב 24.01 ניהיה 5 שנים ולי יש יום הולדת 19 כמה ימים אחרי(= והוא בן 20 והוא כל יום בבית! כאילו אני והוא במשך 4 שנים היינו דבוקים אחד לשני...וכשהוא התגייס ולא ראיתי אותו שבוע כמעט התחרפנתי ובכיתי כמו משוגעת כי אני רגילה לראות אותו כל יום!... אז הוא חוזר כל יום לפעמים ב 5 ולפעמים ב 6...ושישי שבת הוא בבית. ורק פעם ב...יש לו שמירות של שבוע...או יום אחד שהוא נשאר כי הוא ראש צוות.

Enav B

New member
גם אנחנו היינו דבק!עכשיו מתרגלים לחבר הטלפוני

אין יום כזה שלא רואים אחד את השני..כבר נהפך ליהיות נדיר שלא ישנים ביחד!!! ואתמול בכיתי בטירוף!! אף פעם לא קרה לי אשכרה לא הפסקתי לבכות עד שנירגע לי..ואז הדרו'ש החמודה שגם נימצאת פה וחבר שלה שם...:)עזרה לי להעביר את הבאסה..

BaaaaaRi

New member
חח יש לי ידיד בכפיר=]

:] בר 17 וחצי מטבריה חבר שלי בן 19 אנחנו ושנה ו10 ביחד:] והוא במשמר הגבול ברוכה הבאההההההההה

Enav B

New member
וואי מגניבבב...:)

הוא גם היתגייס אתמול או שהוא כבר הרבה זמן?... וואי כמה זמן אתם ביחד!!בלי עין הרע שיהיה רק בהצלחה...כל כמה זמן הוא בבית??

BaaaaaRi

New member
חחח הוא התגייס שנה שעברה

הוא ממש נהנה שמה החברה טובים.... כן הרבה=] אבל יש פה בנות עם חברה שנתיים וחצי שלוש.... הוא יוצא כל 14 יום.. בגלל שהוא היה בטירונות אבל עכשיו היא תגמר וזה יהיה 11..3 11 ימים בבסיס ..3 בבבית..

Enav B

New member
אמל'ההה שבועייםם! זה ה-מ-ו-ןחחח

אבל עכשיו סבבה שהוא יהיה לפחות בבית 3 ימים ..אשר להספיק קצת יותר חח אוףף עכשיו הוא היתקשר לא חשבתי שאני יחכה כל כך לטלפונים...וזה הדבר שאני הכי מחכה לו ביומיים האלה...אוףף איזה געגועים מבאסיםםםם

למעלה