חדשה=) וואלקום מי

Sheepe D

New member
חדשה=) וואלקום מי

טוב דבר ראשון קוראים לי דליה ואני חולה על פארסקייפ! פשוט סידרה שכל הזמן משאירה טעם של עוד, אין פרק לא טוב, פשוט- אין! דבר שני, אני רואה אותה בנתיים דרך הוט ספייס, אבל קראתי את התקצירים לשבוע הזה ונדהמתי לגלות שהם קטעו אותה! אין עוד פרקים! אני יודעת שיש 4 עונות, אבל מה קרה להם?! להפסיק את הסדרה באמצע?! ארררררררררררג! טוב בשבילי יש פיתרון, פשוט להוריד את הפרקים, אבל בכל זאת, אני רוצה לראות אותם בטיווי... עגום. ואני חולה על צ'יאנה=)

רינת4

New member
כנ"ל! רק שזה לא הופסק...

הובא לידיעתי שביום ראשון ישדרו את הסדרה כרגיל. זו רק הפסקה קצרצרה, שתקרה שוב כנראה עוד שבוע או שבועיים עם מיני סדרה אחרת. בכל מקרה, אנחנו יכולות להירגע. כפי שאת שמה לב אנחנו די השתיים היחידות שביקרו כאן בחצי השנה האחרונה אבל אני מקווה שעוד אנשים יצטרפו כי חבל. אז אני קוראת לכל מעריצי פארסקייפ אי שם שביקרו ולא חזרו: come back!! ולאלה שחדשים כמונו, שיבואו בהמוניהם! כי זו סדרה ענקית ואני חייבת לדבר עליה!!

טפאל

New member
הפורום נסגר

אבל אפשר להגיע אליו כי הוא לא נהרס אז אין פה אף אחד בגלל זה (חוץ מהחדשים שלא מגיעים דרך תפוז) היה היום כזה פרק יפה, אני פשוט חולה על הטייס

רינת4

New member
אני דווקא כן הגעתי דרך תפוז...

בכל מקרה, הפורום הזה "סגור", בכאילו. אם הוא לא נהרס אז למה כולם באמת נעלמו ולא פשוט נשארו? יש אולי פורום אחר..? טוב לא משנה. בקיצור: הפרק של היום היה פרק מדהים. רק...הם לא החליפו את הסדר? הפרק של מחר היה אמור להיות היום, לא? (והסתכלתי באתר שסדר הפרקים שם אמור להיות הסדר הנכון). ארין - תורה הגיע. היה לנו פרק על זאן, פרק על דארגו, על צ'יאנה ועכשיו ארין. כל מה שנשאר הוא פרק על רייג' ובקשר לקרייטון אני מתלבטת אם הפרק ההוא מעונה 1 שהוא חשב שהוא חזר לכדוה"א היה הפרק עליו. האמת היא שעל קרייטון אנחנו יודעים טיפה מהפרק הראשון, מהפרק שהיה כל זאן (שהציגו לנו את החברה שלו לשעבר), ובכלל בגלל שהוא שייך לעולם שלנו. אז אני תוהה אם יעשו פרק במיוחד עעליו. מה שכן - אני לא אתלונן. המשחק היה מצויין. אני בטוחה שכשמשחקים מול בובה זה לא כל כך קל להוציא מעצמך את המיטב אבל היא עשתה את זה (השחקנית של ארין. ייקח זמן עד שאני אזכור את השם שלה בע"פ).

Chakotay

New member
שלום לכולם

אני דווקא אחד הראשונים ביותר בפורום, וכל פעם באתי לבדוק אם פתחו אותו, אני עכשיו מגיש מועמדות לתפוז לקבל את הנהלת הפורום, אני כבר ראיתי את כל ארבעת העונות :) רק חבל שהסדרה בוטלה לפני שנה בערך \: אבל מיני סדרה של פארסקייפ עכשיו בדרך, עוד כמה חודשים בארה"ב :)

טפאל

New member
בסוף החליטו ליצור מיני סידרה?

איזו הקלה חשבתי הזה ייגמר בזה שיורים בארין וג'ון באמת יורים בהם, נכון? זה מה שקראתי פה

Chakotay

New member
ספוילר מעלי!!!!!

כן, זה מה שקורה, ובהחלט תהיה מיני סדרה :) שמה יהיה Peacekeeprs War. ובפעם הבאה כשאת כותבת ספוילר לעונה 4 , תזהירי בשביל טובת האנשים :) ו

טפאל

New member
אבל זה כתוב פה כל כך הרבה פעמים

שאין כל כך טעם (ככה אני גיליתי) אבל פעם הבאה אני יזהיר

LA LI HO

New member
יותר נכון מאבנים אותם..

אבל זה לא ממש חדש, הרגו את השניים האלה כל כך הרבה פעמים. שלום אני חדשה, קוראים לי נעמה ועכשיו אני איפשהו בעונה הרביעית. שמחה לראות שיש סוף סוף משהו על פראסקייפ בתפוז (משהו חי)

למעלה