חדשה ואף גאה

סטלה31

New member
חדשה ואף גאה../images/Emo13.gif

שלום רב, אני סטלה רואינה בת 25 ואני מחבבת את הזמר הראל מויאל. השרים שלו נוגעים בי ומעבירים לי רטט בחול חלקי גופי. ואתן יודעות למה? כי אני אוהבת הומאים חמודים כמוהו(יש לי כמה ידידי נפש,מומלץ!) אני יודעת שהוא לא יצא עוד מהארון אבל יש לי מקר קרוב שלחש לאוזני שהוא שכב עימו. אני יודעת שהוא מתכחש לדבר ואף הצהיר כי יש לא חברה(או חבר?) אני לא רוצה להיכנס למקומות אישים כאלו,אני סה"כ רוצה לבלות בפורום ולהפיק ממנו את המירב. הראל מויאל אתה כזה מתוק

סטלה31

New member
ולמי שלא הבין

"רטט בחול חלקי גופי." הכוונה לחול שעובר לי בדם כי אני ילדת ים. אל נא תחשבו שזוהי שגיאת כתיב
סטלה.

tal2010

New member
את אוהבת את הראל מויאל לכי לפורום שלו

מה את עושה פה בכלל?!!!!

סטלה31

New member
סליחה?

אני ממש שוקעת בהלם כרגע... ככה מקבלים חברים חדשים לפורום? אני אולי התבלבלתי ובמקום סקעת רשמתי מויאל אבל לא צריך להתנהג אליי בכזאת צורה משפילה. תתביישי לך. סטלה.

אוזניהו

New member
חחחחחח =)

סבבה, כנראה שטעית בפורום =) בכל אופן, די משעשע מה שכתבת, ובכל זאת - בין אם הוא גיי או סטרייט, עדיף לא לפתוח דיון כזה על גבי פורום, כל עוד הוא לא יצא בהצהרה.

מאעד

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

נראה לי...אם לא התבלבלת בפורום,אז ברוכה הבאה!
עכשיו בנוגע למה שכתבת,אותנו(או יותר נכון אותי)לא מעניין האם הראל הוא הומו או סטרייט,מה שהוא יחליט זו ההחלטה הפרטית שלו,ואנחנו נכבד אותו בכל דרך שהוא לא ילך! ונראה לי שכולם יסכימו איתי שזה לא המקום ולא הזמן לדבר על המיניות שלו,אם הראל יחליט לצאת מהארון שיהיה לו בכיף,אבל בנתיים בואו לא "נוציא" אותו בכוח מהארון! ולי אישית לא נראה שהוא ישקר שיש לו חברה סתם ככה,הוא הוסיף את זה כבדרך אגב בראיון ולא נראה לי שהיה לו בשביל מה לשקר כי לא שאלו אותו את זה והוא הוסיף את העובדה הזאת לבד(!!)ככה שלא נראה לי הוא ישקר סתם כך! אבל בואו לא נכנס לזה! התמכרות נעימה(!!)ותהני
(דרך אגב קוראים לי דניאל ואני בת 15 מנתניה
)

סטלה31

New member
רב תודות../images/Emo13.gif

צודקה במאת האחוזים! לא רציתי להיכנס למקום המודחק של זהותו המינית. אבל רציתי לשתף אתכן במה שידידי אמר לי,אל תרגישו(תרגישי)רע,יכול להיות שתום(הידיד)לא באמת שכב איתו למרות שאני נוטה להאמין לו. אניני רוצה להוציא אותו מהארון,הכול החלטה פרטית של הראלי. בקשר לחבר/ה,קוקי, אם הוא הומו בארון,הוא לא רוצה שנחלת הכלל תדע מהדבר, לכן ימציא סיפורים מהסוג הנ"ל. סטלה לייק יפה.

סטלה31

New member
*צודקת

סילחו לי על שגיאת הכתיב,קמתי בזריחת החמה ואני נורא תוששה. סטלה.

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווואי הרגגגגת אותי !!!
עאלק - " קמתי בזריחת החמה ואני נורא תוששה. "

מאעד

New member
...../images/Emo13.gif

בקשר למה שכתבת,יכול להיות שהידיד שלך דובר אמת ויכול להיות שלא! בואי לא נכנס לזה!
) ואני ממש לא מרגישה רע כל מה שהראל יחליט לעשות בחיו הפרטים יהיה בסדר כל עוד הוא מאושר! בדרך כלל הוא מסיט את נושאי השיחה ומבקש לא להתערב בחיו כמו שעשה בכל הרעיונות הקודמים אבל הפעם זו הייתה פליטת פה! חח לא משנה המשך גלישה מהנה!

סטלה31

New member
אין צורך להיכנס למקום הדחוב הזה

תודה רבה אני משוכנעת שאני יהנה כאן רבות
סטלה.

../images/Emo175.gifפורום הראל מויאל >> זה לא פה .

סליחה שאני אומרת לך ,, אבל את ממש טיפשששה !!!!!!!!!!!!!!11

מה יש לך? יא ילדה קטנה.

את לא רואה שהיא התבלבלה? לפי דעתי היא עולה חדשה ולא כ"כ מבינה . ממש עיצבנתם אותי.

גזוז|עאלק התבלבלה ,, |||:

היא עשתה את עצמה כאילו היא התבלבלה ביןן השמות , אבל זה כ"כ שקוף שהיא נסתה לרדת על הראל [ סקעת ] . בין הפורמים היא בטווווח לא התבלבללה !!! " אני אולי התבלבלתי ובמקום סקעת רשמתי מויאל " [ ציטוט שלה . ] חוצמזה , אם היא עולה חדשה היא לא הייתה מדברת "בשפה" כזאת , את לא רואה שהיא באה לצחוק עלינו ? . איזזזזזה ... ><

ענת 12

New member
את לא רואה שהיא צוחקת על הראל

באמת נראה לך שהיא התבלבלה? או שהיא עולה חדשה ? אל תצחיקי אותי. . היא בטוח מעריצה של מויאל שהכוונה שלה לפגוע הראל. מספיק לקרוא מה שהיא כתבה כדי להבין שאין לה כוונה טובה ושהיא רוצה לפגוע בהראל. אני לא מבינה איך בכלל לא מחקו את ההודעה המגעילה שלה.

סטלה תעשי טובה צאי לנו מהחיים

תודה על המחאות , אבל לא תודה גשי לפורום הסמוך תלמדי קצת את מויאל קרוא וכתוב והבנת הנקרא עושה רושם שהוא מתקשה בזאת לאחרונה בהצלחה

סטלה, יעני סטלה

אני יודעת שאת מויאלית ותחזרי לפורום מויאל שממנו באת ותמשיכי יחד עם חברייך/חברותייך שם לזייף הצבעות למצעדים. את באה להתסלבט עלינו? תלמדי קודם כל את מויאלוש שלך לשיר ואחר כך תבואי ותטיפי לנו על דברים שאת בכלל לא יודעת וממציאה סתם שטויות. ברור שיש להראל סקעת חברה, אם זה מפתיע אותך, אני יודעת זאת ממקור מוסמך ותפסיקי סתם להמציא שטויות על החבר שלך. אם את בקטע הזה שיבושם לך, אבל אל תעלילי על אחרים סתם.

למעלה