חדשה היי לכולם........

גיל גיל

New member
אז המשפחה גדלה!!! כיף!!!

אנחנו כמו משפחה? וואו!!! איזו מחמאה! אז אני מה? האבא שיצא למילואים או משהו? שנה טובה לך מתוקה, ומקווה שתכתבי מה קרה גם פה, ולא רק במייל
אז למה רע לך?

morrrr

New member
אהבה ../images/Emo14.gif

לבי שבור . היה לי חבר שנה היה לנו קשר קסום קשר בלתי ניתן למימוש בגלל הכל. מרחקים גיאוגרפים נשאוים שלו בקשר נוראי ותסכול עצום שלו.מוות במשפחתו של אחיו הצעיר והצורך שלו לתמוך במשפחתו. פער גיליים ענק אני יכולה להיות ביולוגית אמא שלו. אבל שום דבר לא עצר ביננו היתה אהבה ענקית . כאילו שאנו ביחד אנו על גג העולם מטילים ביצים של אושר על כל הסביבה . משפחתי ילדי קיבלו אותו אצלי בבית בספקות אבל בכבוד היה מאד שמח אצלי בבית הכל היה נפלא. ובוקר אחד התעוררתי לי המפתחות שלו היו תלויות במקום והוא הלך בלי הסברים התמוטטי לא היבנתי מה קרה? הלו הוא כבר לא היה נשוי.הבית שלו כמעט היה מוכן למעבר. הוא מצא עבודה נהדרת היה לו מכונית משלו רק שלו הכל הסתדר ואז הוא רשם מייל; חג שמח חג פסח הוא חג החירות.... לא שמעתי ממנו שלושה חודשים . ביום הולדתי הוא היה ראשון המברכים ועכשו שוב במשך חודשים אנו נפגשים אבל הוא לא אותו אדם הוא אוהב אותי אני חשה בכך אב יחד אם זאת הוא נמצא לבדו על גג העולם הוא ציני מזלזלמשהו עובר עליו הוא נעלם לא עונה למליים שלי לא הודעות לפתע מתקשר ואומר בואי או סתם לספר מה קורה איתו וזה קשה לי מאד אני אוהבת אותו ועצוב לי שהוא שונה. אני יודעת שמשפחתו לא מוכנה לקבל אותי היא מאשימה אותי ללא צדק בכל מה שקרה לו מבלי לשמוע אותי וזה עצוב שעל הגב שלי מפלים דברים שאני ממש לא אשמה בהם וזה כבד וזה רע כי אני לא מזיקה תמיד מוכנה לעזור תתמיד מוכנה לשמוע ותמיד גם שלא נעים מוכנה להסביר. בקיצור עצוב לי אני ניתקתי קשר יותר לא מייל לא הודעות לא טלפון כלום וזה מתחילת החג וזה עצוב לי וקשה לי מאד.

star*dust

New member
מור היקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת, ומאד הזדהיתי איתך, למרות שיש כמה פרטים שונים, שתינו בעלות לב שבור... גם לי היתה אהבה ענקית, גרנו ביחד תקופה ארוכה, ואז ביום בהיר אחד הכל נגמר, אני אפילו לא זוכרת איך בדיוק זה קרה. אני רק יודעת שלא הפסקתי לחשוב עליו מאז,
עברו כבר שמונה חודשים, ועדיין מנסה להתקרב אליו, "להזכיר לו שאני קיימת"... ובינתיים לא מסוגלת להיקשר או להתאהב במישהו אחר. אני יוצאת עם אחרים, ואף פעם זה לא זה... בכל אופן, אני בן אדם מאד פתוח, מאד אוהבת לתת אהבה, ויש לי המון לתת. הבעיה היא שיש אנשים כמו אסף שלך וכמו לירון שלי שלא יודעים לקבל, או לא יודעים להתמודד עם פתיחות כזו, ואז הם מפחדים ובורחים... בכל אופן, אני הפסקתי, כמוך, להתקשר ולרדוף אחריו, ולדעתי זה מה שגם את צריכה לעשות. תעשי דברים שעושים לך כיף וטוב (אם זה טיול, ספרים, סרטים טובים...) פשוט נסי לאט לאט להוציא אותו מהראש, עד כמה שזה קשה, ותאמיני לי שאם באמת "נועדתם האחד לשניה" אז בסופו של דבר תיפגשו, תני לו ת´זמן שלו והוא יתעורר... לפחות מקווה בשבילך! את אומרת שהוא אוהב אותך עדיין, גם אני חשבתי כך, אבל הבנתי שבין דיבורים למעשים ההבדל הוא גדול. אל תתני לזה לדכא אותך, תלמדי מכל מה שאת עוברת ותמשיכי הלאה מתוקה. שבת שלום, אוהבת
star*dust

morrrr

New member
את נהדרת ../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

שבת שלום יקירה כאב לי שקראתי מה שכתבת.נכון שמעשים לחוד אבל יש תחושת לב ואני יודעת שהוא אוהב אותי אבל מה לעשות יותר מדי מינוסים . מן הסתם אני יותר מבוגרת ויכולה להתמודד אם לחץ משפחתי וחברתי והוא לא. אני מקווה שיום אחד הוא פשוט יופיע שונה כמו שהיה תמיד הוא עובר שלב קשה מאד בחיו ולא זקוק כרגע לי.הוא חושב שטוב לו אבל לא טוב לו כי אדם שטוב לו לא אומר כל הזמן עד כמה אני מאושר אנו חשים בזאת .אבל בואי לא נדבר עליו . קשה לי גם כך להתמודד אם הגעגעוים אליו לא רוצה להתמודד יותר אם מה שהוא עובר . מקווה שהוא יתעורר ואז אנו נהיה שוב ביחד אם לא קצת עצב קצת להיות עסוקה ולנסות להיות אם אינרגיות חיוביות ואז אולי יהיה יותר טוב בנתיים אני לא מנסה להיות אם אחר רוצה להיות עם עצמי אם משפחתי וחברותי וגם בפורומים שכל כך עוזרים לי ממש ממלאים כל כך את חי אנשים כל כך פתוחים ונחמדים פתוחים ותומכים חמודה שיהיה לך טוב טוב טוב ושמח וכל מה שתרצי תבורכי מור

למעלה