חדשה היי לכולם........

morrr

New member
חדשה היי לכולם........

בוקר טוב ליום חדש לשנה חדשה. ראיתי פורום לחוש טוב ואמרתי לעצמי למה לא? כל דבר עוזר בחיים וכרגע לא טוב לי כל כך . קראתי קצת שאתם משפחה סגורה לא כל כך מאמינה בזה כי משפחות תמיד גודלות ותמיד אפשר להתחדש ולהתרענן מקווה שאמצע את מקומי איתכם. קצת על עלי אני אוהבת לתת אוהבת לאהוב אוהבת להקשיב ואיין לי בעיה לספר על כמה שרע לי או כמה שטוב לי אוהבת לשתף . לצערי כרגע לא טוב לי לכן אני לא יכולה לשתף אותכם בטוב . מקווה שקבל ואתן בפורום שנה טובה חדשה וטובה יותר מור

נתן.ל

New member
שנה טובה ומתוקה ...

מי יתן כי לפחות שנה זו תיהיה הרבה יותר טובה מן השנה החולפת ... וכך כל שנה - עד שנגיע למקסימום ...
אל נא תיהיה עצובה ... קחי חיוך
ועוד אחד
וכך תתחילי שנה חדשה טובה פוריה ושמחה להפליא
ממני ...
נתי.

דור78

New member
תודה

תודה על הברכות והחיוכים. אין כמותם להעלאת מצב הרוח.

היי נתי

שלום שלום כולנו מקווים שהשנה תהיה טובה יותר, מהרבה בחינות. מה יגרום לנו להרגיש טוב? לחשוב על אהבה חדשה? או אולי לעשות מאמצים למרות הסיכון הכה מאיים בשביל למצוא, אם זה על ידי משרדים, על ידי אינטרנט, על ידי הליכה למקומות.. לחשוב על חברויות? או אולי לעשות מאמצים על מנת למצוא חברויות, אם זה להתחיל ללכת לחוגים, ללמוד משהו, עבודה מרעננת... לחשוב על להרגיש טוב? או אולי לעשות מאמצים בשביל זה? וזה יכול להיות בהמון צורות וצבעים.. רק צריך למצוא את הדברים הנכונים בשבילנו. שתהיה לך ולכולם שנה מדהימה ורק טוב. שני

הכריש...

New member
היי מור יקרה.. . שנה טובה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה ולמה רע לך? שלך כריש

morrr

New member
כריש ../images/Emo48.gif שנה טובה

אני חייבת ללכת לארוחת הערב מה לעשות ממשיכים לחיות אספר שאחזור מה קרה לי בחצי השנה האחרונה תודה

morrrr

New member
לכריש ../images/Emo56.gif

היי היי לך בנתיים אני עדיין לא מסוגל לשוחח אם אנשים בטלפון הדלתות אצלי קצת חלודות לכן סלח לי ובנתיי נמשיך לשוחח פה ובמייל אתה הלו מבין את מצבי מצב של התגוננות. בכל מקרה הבחור אתמול שלח הודעה לפלפון סוף סוף נגמר החג והוא טרח לשלוח ברכת שנה טובה. אתמול היה ערב יום העצמאות של מדינה בדרום אמריקה שכחתי את שמה והלכתי לחברה משם היתה מסיבה פיצוץ והיה לי באמת יותר טוב. בכל מקרה היום שלחתי לו הודעה שאני ממש מתנצלת שברכתי אותו יותר מפעם אחד כמובל המייל ותודה שהוא נזכר בי בסוף החג אני מבינה בדיוק עד כמה אני חשובה לו והבנתי את הרמז כמובן שלא היית תשובה אבל אני את שלי אמרת ערב נעים מור

הכריש...

New member
מור יקרה....

אני יודע שזה קשה אבל אני מאוד רוצה שתתקשרי יש לי מה לאמר לך.....

היי כריש

בניגוד לקיפוד שהוא מחובר לעצמו בדרך שדי מסתירה אותו מהעולם, הכריש היא חיה אימתנית שמוציאה את עצמה בכל דרך אפשרית. מה דעתך? מה אתה עושה בשביל להרגיש טוב? שני.

הכריש...

New member
היי קיפודת ים...

את רוצה באמת לדעת? זה סודי ביותר אבל אם תמצאי חן בעיני אספר לך..

הכריש....

למצוא חן בעיניך? יש תנאים? ראיון קבלה? :) ואני לא מוכנה שתשתמש בפורום הזה בשביל ליצור ככה קשרים. היא לא רוצה להתקשר. אל תלחץ. לא זה לא. היא לא מכירה אותך. שני.

היי מוררר

לא. לדעתי זו לא חבורה סגורה. לא מבחינתי כי מעולם לא ראיתי את עצמי כחלק מחבורה. את יותר ממוזמנת להיות כאן, ולדבר? את יכולה על מה שאת רוצה. אני מניחה שזו החלטה שלך. שני, קיפודת הים. שתפי במה שרוצה, איך שרוצה. פשוט תהיי.

morrrr

New member
קיפודת ים ../images/Emo39.gif

לפי מה שקראתי פה תקופה מסוימת כך הבנתי אני לא רואה שזה כך ותודה באמת נחמד לי פה מור

מוררר

מורררר. אני לא רואה כאן את כל מי שפעם נחשב לקבוצה סגורה. חלק מתעופפים להם, חלק הבינו שצריך להמשיך הלאה, גם אז וגם היום אני לא הייתי ולא אהיה חלק מקבוצה סגורה. שמחה שנעים לך כאן. תנסי עוד קצת, ואולי אף תאהבי להיות כאן. שלך, שני.

למעלה