תודה
א אחת שתדבר הרבה New member 1/6/07 #15 ברוכה הבאה מיטל../images/Emo140.gif אני ים../images/Emo19.gif למרות שלפי החתימה שלך אני מבינה שאת לא חדשה בתפוז, יש כאן את חוקי וכללי הפורום לאנשים החדשים שנכנסים לראשונה לפורום שלנו. נשמח אם תקראי את זה בהצלחה
ברוכה הבאה מיטל../images/Emo140.gif אני ים../images/Emo19.gif למרות שלפי החתימה שלך אני מבינה שאת לא חדשה בתפוז, יש כאן את חוקי וכללי הפורום לאנשים החדשים שנכנסים לראשונה לפורום שלנו. נשמח אם תקראי את זה בהצלחה
מ מיטל עבד New member 1/6/07 #29 תודה =] אני באמת לא חדשה בתפוז, אבל איך הבנת את זה מתוך החתימה שלי? אממ אני תכף אקרא את התקנון- מבטיחה =] עברתי אתמול בטאגליינס ולא ראיתי שומדבר אז אני אקרא עכשיו ד"א אתמול שקראתי בטאגליינס ראיתי שרשורים מגניבים =] אתם ממש נחמדים =]
תודה =] אני באמת לא חדשה בתפוז, אבל איך הבנת את זה מתוך החתימה שלי? אממ אני תכף אקרא את התקנון- מבטיחה =] עברתי אתמול בטאגליינס ולא ראיתי שומדבר אז אני אקרא עכשיו ד"א אתמול שקראתי בטאגליינס ראיתי שרשורים מגניבים =] אתם ממש נחמדים =]
מ מיטל עבד New member 1/6/07 #32 תודה ענקית לכולם ../images/Emo24.gif איזו קבלת פנים חמה =] אתם אחלה אנשים =] אתמול עברתי על הטאגליינס ואתם מגניבים בטירוף וים, קראתי את התקנון ואני מבטיחה לשמור על הכללים של הפורום =]
תודה ענקית לכולם ../images/Emo24.gif איזו קבלת פנים חמה =] אתם אחלה אנשים =] אתמול עברתי על הטאגליינס ואתם מגניבים בטירוף וים, קראתי את התקנון ואני מבטיחה לשמור על הכללים של הפורום =]