חדשה דנדשה

z o z i

New member
חדשה דנדשה

אני חדשה טריה בעולם ה סוסים. נכון יותר לומר שאני פעילה רק במחשבה. אני מאוד מעוניינת להרחיב את ההכרות שלו בתחום {רכיבה וטיפול} וחשבתי לעשות זאת ע"י עבודה בחווה למרות שאין לי שום נסיון.. מה אתם אומרים יהיה משהו שיהיה מוכן לקחת אותי כעובדת {שמוכנה לעשות כל עבודה שחורה} למרות שאני ירוקה כמו הדשא ??

SNTQ

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני לא חושבת שיש חווה שתסכים לקחת מישהי בלי ניסיון אבל מוזמנת לברר בחוות הקרובות לאיזור מגורייך, בכל מקרה למה שלא תתחילי לרכב וללמוד את כל מה שקשור ברכיבה ובטיפול ואז תתקדמי ותעבדי בחווה?! :] כמובן,במידה ותרצי הכוונה לחוות מסויימות אשמח (ובטוחה שעוד אנשים פה) לעזור.. המון בהצלחה ותהני מהרכיבה :]

היי זוזו.....

קודם כל ברוכה הבאה....אני מבטיחה לך שתהני מכל רגע גם בעבודה הכי שחורה(מנסיון)... את יכולה להתנדב בהתחלה,בחווה או למשל באגודה כמו צער בעלי חיים וככה גם תלמדי וגם לא יהיה לך את כל הלחץ מהמעסיק.כמו כן יש בשבת תצוגת סטליונים בתלמי מנשה(ככה קוראים לזה נכון?)נשמח לראותך....

SNTQ

New member
לא יקחו אותה בצער בע"ח

לטובתה גם כדאי שלא,אם היא לא יודעת להתעסק עם סוסים לא כדאי שהיא ישר תתחיל להתעסק עם סוסים שצריכים לעבור שיקום זה סוסים יותר בעיתיים בתקופת השיקום שלהם מאשר סוסים רגילים.. התנדבות בחווה יכולה להיות אופציה מצויינת :]

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif אמממ

עבודה סביר מאוד להניח שלא. אבל בהתנבות אין ממש סיבה שלא יקבלו אותך זה גם תלוי בחווה ואם יש להם אנשים פנויים להדריך אותך בהתחלה ולהשגיח שהכל בסדר. עבודות שחורות כמו ניקוי זה סבבה, אבל אפילו לניקוי אורווה ובטח שלטיפול בסוסים צריך הכשרה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo107.gif

זה דיי תלוי בחווה, אבל אני גם חושבת שרוב החוות לא יקבלו עובדים ללא ניסיון. ולא בגלל שהם רעים, אלא בעיקר מטעמי בטיחות. הצעתי לך היא שתתחילי להתנדב בחווה כלשהי ולהתחיל לקחת שיעורי רכיבה. ישנן חוות המוכנות לתת שיעורי רכיבה חינם תמורת התנדבות. לאחר שתרכשי קצת ניסיון יהיה לך יותר סיכוי להשיג עבודה בשכר. את מוזמנת להגיד מאיזה אזור את בארץ ואולי נוכל לסייע לך בהמלצה על חוות באזור מגורייך. שיהיה בהצלחה!

z o z i

New member
תודה לכולם על התשובות

אני מאוד מעריכה את הרצון לעזור. אני כרגע מסיימת תואר ומתכננת לקחת את עצתכם בנוגע להתנדבות בקיץ הקרוב. אני גרה באיזור רמלה. אני יודעת שיש ברדיוס של חצי שעה משם הרבה חוות. מישהו שמע משהו על אחת מהן ? האם יש חוות שידוע שהן מוכנות לקחת מתנדבים? ושוב תודה על העזרה

למעלה