חדשה דנדשה

silicon

New member
מניסיון אישי

אני התחלתי עם אופנועים לפני שנה, ועמדתי גם בהתלבטות. אז אחרי שתקראי ותשכילי מכל הלינקים שקיבלת (הנ"ל)- קחי גם את דעתי: אני בחרתי ב- ER שקצת יקר יותר מה- GS, אבל אמין וזול יותר לתחזוקה, לפי מידע ממוסכים. תנוחת הרכיבה שלו נוחה מאוד (במיוחד אם את נמוכה כמוני), וזה אופנוע מתחילים נהדר- ולדעתי מומלץ יותר מכל 500 אחר, לפי קריטריונים של פלסטיקה, נוחות תנוחת הרכיבה, מחיר ביחס לשנת דגם ואמינות. בהצלחה בטסט!

Miss Mor

New member
זה לא יתאים לה

וזה בגלל תנוחת הישיבה והכוונה לישיבה! (אם את זוכרת, דיברנו על זה) בGS התנוחה היא יותר של שכיבה להבדיל מהאופנוע שלך הER והגברת רוצה אופנוע לנסיעות בין עירוניות וזה יכול להקל עלייה את הנסיעה, את כאבי הגב ואת הסבל מהרוח

vmax*

New member
אפשר גם דו"ש...אבל...

צריך לקחת בחשבון את הגובהכפי שכבר מור יודעת..

Miss Mor

New member
דו"ש??? דו"ש??

אני לא הייתי קונה דו"ש לנסיעות יומיומיות תל-אביב ירושלים זה טימטום Miss Mor שמאווווד אוהבת דושי"ם אבל לא את הויברציות

silicon

New member
Miss Mor יקירתי:

דברי הוצאו מהקשרם! אני מסרבת בתוקף להשמצות! הקטנצ´יק שלי הוא בונבון נהדר, ומעולם לא איכזב אותי. דיברנו על האופנוע שלי ועל ההשכבות שלא ממש נוח לעשות בו בהקשר של האופנוע הבא עליו אני חולמת (כן, באמת חולמת) כל לילה: cbrFS החדש-דש שיוצא בימים אלה. ומה לעשות: ER הוא לא CBR ואפילו לא קרוב. אז בינתיים אני צמה, במקרר יש רק בירות וגבינה לבנה (מתאריך לא ידוע) והחשבון בבנק מחכה להתנפח קצת (ל- 74 אלף ) ואז החלום יתגשם. אבל ה-ER באמת פשוש נהדר!(וזה אפילו חרוז)

Miss Mor

New member
אני יודעת שאני יקרה ../images/Emo9.gif

וגם צנועה...
ואני יודעת שיש לך אופנוע חתיך, יפה ומושלם אבל לדעתי קצת קשה איתו בנסיעות בין עירוניות במיוחד אם זה יומיומי Miss Mor שמעכשיו מחזיקה אצבעות לסיליקון שחלומה יתגשם במהירות

vmax*

New member
אתן מדברות על אופנוע לא?

לפי תוכן השיחה לא ממש ניראה.....ויברציות,תנוחות,חתיך,חולמת עליו ואחרי זה אומרים לנו למה אנחנו משווים את האופנוע שלנו לאישה

Miss Mor

New member
כאילו ד´הההההה ../images/Emo9.gif

והיש יותר טוב מאופנוע? ואיך אפשר להשוות אופנוע לאישה אבל לגבר... זה כבר סיפור אחר

silicon

New member
הפמיניסטיות יכולות להמשיך לשבת

ולכתוב פה במקום לעבוד... אני מצטרפת ל- Miss Mor שלא מבינה איך אתם הגברים משווים אופנוע לבחורה. הוא בחור ! (והכי שווה שהיה לי). ודרך אגב: לER יש ויברציות הרבה יותר מדליקות מאשר ל- GS, ואין כמו לרכב עליהם, ובניגוד לגבר: אין "אני עייף" או "לא עכשיו" והוא לא אומר לי "את מגזימה" אלא "תשתמשי בי, אבל בצורה חכמה". מוכר לכם הגברים? זוהי מערכת יחסים מושלמת. ותארו לי מישהו או מישהי שמדבר ככה. (ואם יש כזה דבר במציאות, אז תתחתנו איתו מהר, ותראו איך זה משתנה...)

silicon

New member
שום ניצול !

הוא מקבל ניקיון שבועי, שימון עדין ונקי, שמיכה נעימה, והרבה תשומת לב, ואני - טוב, זה ברור. וחוצמיזה: ברור שהוא נהנה להגשים את הייעוד שלו (אם נהיה פילוסופים לרגע) כי רוכבים עליו! בקיצור: יש המון אהבה

silicon

New member
בשמחה,

יש לי איפשהו עוד שמיכה מרופטת...
סתם, אל תיעלב...

stilgur

New member
silicon אז את חייבת לנסות את ה...

ה א ו ס ט ר י ואם כבר אוסטרי אז לכי על ה-94´ לפני שהכניסו לו באלאנסר !!! תעשי חיים...

silicon

New member
פיקששתי משהו כנראה:

מה צריך לנסות? ומיהו האוסטרי הזה שאתה מדבר עליו כ"כ הרבה?

silicon

New member
לא טוב להגזים בשום דבר

גם לא ברטט... וחוצמיזה, שאני בחיים לא אגיע איתו לרצפה...

stilgur

New member
לא חובה לנסוע, אפשר רק לשבת.

למענך האוסטרים התקינו ג´ק אמצע אבל אני חושב שבזאת מיציתי מצידי את הבדיחה, נתראה הערב

למעלה