חדשה דנדשה 
שלום לכולם אני חדשה פה בפורום אבל די ותיקה בכל הנושא של חלומות צלולים בתקופת התיכון הייתי כל קיץ עושה מרתונים מטורפים של חלומות צלולים ולאט לאט ירדה המוטיבציה ואחרי שראיתי לפני שבוע את התחלה החלטתי לחזור לסורי
אז האמת שחוץ מלקרוא שוב את האתר האלמותי של חלומות צלולים כבר הכל היה לי טרי בראש אפילו שעברו כמה שנים טובות והיום בבוקר הייתה לי חוויה מדהימה. חבר שלי העיר אותי כשהוא קם ומיד אחרי זה חזרתי לישון. ידעתי שלא תהיה לי בעיה להירדם ולכן שיננתי שאכנס לחלום צלול. ובאמת בשניה שהתחיל החלום הייתהלי מודעות, שזה דבר שמעולם לא קרה לי רק תוך כדי חלום רגיל וזה היה מדליק. בכל אופן החלום נקטע הרבה פעמים וכל פעם שהרגשתי שהחלום עומד להסתיים ניסיתי להסתחרר. במסגרת החלום גיליתי עוד שיטה ואני שמחה לחלוק אותה איתכם כי לא נתקלתי בה עדיין- פשוט לתת לחושים לעבוד הרבה. בחלום הייתי עם חברה וגיליתי שכשהיא מדברת אליי הרבה ואני מקשיבה לה ונוגעת בה אני כאילו חוזרת לחלום בצורה ממשית ולא מאבדת אחיזה. וגם פגשתי את דוד שלי אז ביקשתי ממנו שיתן לי למשש לו את הפנים כדי שאני אהיה מרוכזת וזה עזר לגמריי אחרי שסחרור לא עזר לי בכלל. זה היה מצחיק כי הייתי במין אולם ענקי וחצי משדה הראייה שלי היה חסום בכתם חום ענקי, והסברתי לדוד שלי שאני תכף מתעוררת כי אני רואה כתם חום ושזה בטח הוילון שיש לי בחדר ושבגלל שכמעט התעוררתי אולי פקחתי עיניים לשנייה וקלטתי אותו וחזרתי לחלום, וזה ממש הפתיע אותי שהגעתי לכאלו תובנות
טוב זהו חפרתי כי אני מתלהבת עכשיו אז לחלוטין מותר לי. תודה ולהתראות. אה ושנה טובה וזה.
שלום לכולם אני חדשה פה בפורום אבל די ותיקה בכל הנושא של חלומות צלולים בתקופת התיכון הייתי כל קיץ עושה מרתונים מטורפים של חלומות צלולים ולאט לאט ירדה המוטיבציה ואחרי שראיתי לפני שבוע את התחלה החלטתי לחזור לסורי