חדשה גם...

jinjer trip

New member
חדשה גם...

סליחה על פתיחת השירשור מראש :) אממ בת 18.. שומעת את נמרוד הרבה זמן.. אחד השירים המרגשים לדעתי הוא"עוד סיכוי לאהבה" ! נמרוד אם זה באמת אתה כאן בשם משתמש בצבע אדום אז באמת כל הכבוד לך על היחס למעריצים.. זה חשוב! אמממ.. כמה דברים: אחד, רציתי לדעת מתי אתה מגיע לאיזור חיפה.. יש נטייה לשכוח אותנו ולעשות את כל ההופעות באיזור המרכז (לא פייררר) ודבר שני.. סתם עניין אותי לדעת אם הופעת בסוף בפסטיבל בבראשית השנה?! כי אמרו שאתה מופיע באיזה במה בבראשית ב 2 בלילה.. אני וחברה ישבנו שם שעתיים וחכינו וחיכינו ולא באת :/ נקווה שתפצה אותנו באיזה הופעה בחיפה :] אמממ זהו.. זאת החפירה שלי עד לכאן.. מקווה שתמשיך להצליח.. עמית

p p p o o o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

זהו אכן נימרוד בכבודו ובעצמו
נימרוד לא הופיע בסוף בבראשית מסיבות טכניות... [אני אישית מקווה שהוא יופיע ברוק עצמאות..!!]

Sheygets16

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מייחצנת השנה לרוק.. מי שרוצה כרטיסים אממ :]

Sheygets16

New member
אמור להיות בחיפה

ואין לי פרטים,אני לא חושבת שלמישהו כבר יש :] בכל מקרה, לזאת ששאלה(מצטערת שאני לא יודעת את השם), זה עולה 100.

jinjer trip

New member
לא ניראה לי

קשה לי להאמין שאחרי הצלחה כזאת שנה שעברה ברוק העצמאות בחיפה יוותרו על זה גם השנה! ובטח שלא על אביב או מישהו אחר

Maytallll

New member
וואי לירז אנחנו כל כך תקועות...

כל השווים הם במרכז וכאלה...ורק אנחנו בב"ש..... בטח יביאו לנו את סקעת חח כמו שהביאו לנו אותו בפוריםםם פחח

Maytallll

New member
איך לא חשבתי על זה....

זה יוצא לי די הרבה וכמובן שזה יהיה מהכסף שלי כי ההורים כבר מזמן הפסיקו לתמוך ביצאות מהעיר שלי..... אז ההופעה בוא נגיד עולה 100 הנסיעות עוד 45 משו כזה וברור שיצא לי לבזבז עוד כמה כסף פה ושם אז זה ייצא לי איזה 200 שקל....ובטח זה לא ילך חלק ויהיה בטח איזה בעיה כמו בהופעה של נימרוד.... ואני יכולה לקנות בזה 4 דיסקים של נימרודד!! שווה או לא?

liraz y

New member
חחח כן

אבל כמה שזה לא יעלה אני בכל מקרה באה אם נימרוג יופיע אגב מי בא להופעה בבארבי?

למעלה